Sonys PlayStation kan snart lancere flere fantastiske spil til din telefon

Sonys PlayStation kan snart lancere flere fantastiske spil til din telefon
Sonys PlayStation kan snart lancere flere fantastiske spil til din telefon
Anonim

Sony vender tilbage til smartphonespil med en dedikeret Mobile Division og det nylige opkøb af Savage Game Studios (SGS).

PlayStation-egenskaber er dukket op på mobil før med titler som Ratchet & Clank: BTN og Little Big Planet-spin-off Run Sackboy! Løb!. Og nu ser det ud til, at virksomheden gør godt efter Sony Interactive Entertainment (SIE) CEO Jim Ryans udtalelser fra 2021 om at komme tilbage på markedet. Der er indgået en aftale med Savage Games Studio (SGS) - en udvikler bestående af adskillige veteraner fra mobilspilindustrien fra virksomheder som Rovio (Angry Birds) og Wargaming (World of Tanks)..

Image
Image

SGS og resten af den nye PlayStation Studios Mobile Division har til opgave at skabe mobilspil baseret på eksisterende Sony-mærker og alle nye. Ingen licenser er blevet bekræftet til fremtidige mobilprojekter endnu, men i betragtning af populariteten af nogle serier og andre nyere AAA-udgivelser som Horizon og Spider-Man, er det ikke urimeligt at gætte. Men hvad vi ved, eller i det mindste får at vide af Sony, er, at Mobile Division vil handle uafhængigt af udvikling af konsolspil.

Image
Image

Forudsat at alt kører efter hensigten, betyder det, at de PlayStation-ejede spil, vi til sidst vil se på Android og iOS, ikke trækker ressourcer fra konsolhold. Og det betyder, at der ikke er nogen grund til at bekymre sig om, at en mobil spin-off vil skade konsolversionen af et spil, du måske ser frem til (eller de mennesker, der laver det). Det er to helt forskellige afdelinger.

Hverken Sony eller SGS har udt alt præcist, hvad der lige nu er i værkerne, men studiet er i øjeblikket ved at udvikle et "mobile live service action-spil" baseret på en AAA-licens. Vi må bare vente og se, hvilken franchise den er forbundet med, og hvordan den vil fungere.

Anbefalede: