Airbnb frigiver bizar 'anti-partiteknologi' på intetanende festfolk

Airbnb frigiver bizar 'anti-partiteknologi' på intetanende festfolk
Airbnb frigiver bizar 'anti-partiteknologi' på intetanende festfolk
Anonim

Fester er sjovt for deltagerne, men ikke helt så sjovt for værter, og dette er eksponentielt sandt for Airbnb-værter, som blandt andet risikerer alvorlige ejendomsskader.

Airbnb har fået nok af alt dette åbenlyse festspil, og de har netop annonceret "anti-party teknologi" for at stoppe det. Det er rigtigt. At holde hensynsløse fester på din seneste Airbnb-pad er ved at være fortid. Du behøver med andre ord ikke at tage hjem, men du kan ikke blive her.

Image
Image

Sådan fungerer teknologien. Airbnb har integreret en række algoritmer i bookingplatformen. Disse algoritmer identificerer "højrisikoreservationer" ved at se på anmeldelseshistorikken, afstanden til fortegnelsen, weekendophold, længden af tid på platformen og mange andre faktorer.

Hvis en reservation trækker et rødt flag op, kan det forhindre gæsten i at booke et helt hjem, selvom det stadig vil tillade et ophold i et privat rum, hvor det er mere sandsynligt, at husejeren er til stede.

Denne teknologi har været på plads i Australien som et beta-pilotprogram siden oktober. Virksomheden siger, at det har set et fald på 35 procent i "uautoriserede parter" og relaterede hændelser.

"Vi forventer, at dette nye system vil hjælpe med at forhindre flere dårlige aktører på vores platform og samtidig have en mindre direkte indvirkning på gæster, der ikke prøver at holde en fest," skrev Airbnb i et blogindlæg.

Flytningen er en del af et større totalforbud mod fester på hele platformen.

Anbefalede: