Sådan styrer du dit iTunes-bibliotek med din iPhone

Indholdsfortegnelse:

Sådan styrer du dit iTunes-bibliotek med din iPhone
Sådan styrer du dit iTunes-bibliotek med din iPhone
Anonim

Hvad du skal vide

  • Forbind din computer med iTunes til det samme Wi-Fi-netværk som din telefon.
  • Sørg for, at Hjemmedeling er slået til i iTunes på din computer, før du begynder.
  • Installer iTunes Remote-appen, log ind, og følg opsætningsinstruktionerne på skærmen.

iTunes Remote er en gratis iPhone- og iPad-app, der fjernstyrer iTunes fra hvor som helst i dit hus. Opret forbindelse til Wi-Fi og styr afspilning, gennemse din musik, lav afspilningslister, søg i dit bibliotek og meget mere. Brug iTunes Remote-appen til at streame dit iTunes-bibliotek til dine AirPlay-højttalere eller afspille musik fra iTunes på din computer. Det virker på både macOS og Windows.

Sådan bruger du iTunes Remote-appen

Det er nemt at begynde at bruge iTunes Remote-appen. Aktiver Home Sharing på både din computer og iTunes Remote-appen, og log derefter ind på dit Apple ID på begge for at oprette forbindelse til dit bibliotek.

  1. Installer iTunes Remote-appen.
  2. Forbind din iPhone eller iPad til det samme Wi-Fi-netværk, som iTunes er tilsluttet.
  3. Åbn iTunes Remote, og vælg Set Up Home Sharing. Log ind med dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det.

    Image
    Image
  4. Åbn iTunes på din computer, og gå til File > Hjemmedeling for at sikre, at Hjemmedeling er aktiveret der. Hvis den ikke er det, skal du vælge Turn On Home Sharing og logge ind med dit Apple-id.

    Image
    Image
  5. Vend tilbage til iTunes Remote-appen, og vælg det iTunes-bibliotek, du vil nå. Vælg derfra at se sange baseret på afspilningslister, kunstnere eller album. Eller søg efter musik.

  6. Tryk på en sang i Remote-appen for at afspille den på din computer. Du kan sætte på pause, springe over og blande, ligesom i iTunes.

    Image
    Image
  7. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til dit iTunes-bibliotek fra din telefon eller tablet, skal du sørge for, at iTunes kører på computeren. Hvis den ikke er det, vil din iPhone eller iPad ikke kunne nå din musik.

For at oprette forbindelse til mere end ét iTunes-bibliotek skal du åbne iTunes Remote-appen, trykke på Indstillinger og derefter trykke på Tilføj et iTunes-bibliotek. Brug instruktionerne på skærmen til at parre appen med en anden computer eller Apple TV.

Anbefalede: