DIRECTORY-fil (hvad det er & Sådan åbnes en)

Indholdsfortegnelse:

DIRECTORY-fil (hvad det er & Sådan åbnes en)
DIRECTORY-fil (hvad det er & Sådan åbnes en)
Anonim

En fil med filtypenavnet DIRECTORY er en KDE Folder Parameter-fil, eller nogle gange kaldet en KDI Folder View Properties-fil.

Hver mappe i et Linux-baseret operativsystem, der bruger. DIRECTORY-filer, vil have sin egen. DIRECTORY-fil, der specificerer indstillinger for den pågældende mappe, herunder navn, ikon og andre detaljer.

En mappe (som en, der indeholder din musiksamling, billeder osv.) omtales også som en "mappe", men den er ikke det samme som dette filformat.

Sådan åbner man en DIRECTORY-fil

Operativsystemet, der bruger denne filtype, vil bruge den som den er - du behøver ikke installere nogen tredjepartsprogrammer for at åbne den. I Linux kaldes det, der åbner, KDE, som står for K Desktop Environment.

Image
Image

Du bør dog være i stand til at bruge en gratis teksteditor som Notepadqq til at åbne en. DIRECTORY-fil for at vise (og muligvis redigere) dens indhold.

Forsøger du at åbne en mappe i en terminal eller kommandoprompt, og ikke en. DIRECTORY-fil? I en terminal skal du bruge kommandoen open som vist i dette Stackoverflow-eksempel. Se iSunshares selvstudie, hvis du har brug for hjælp til at bruge start kommandoen til at åbne en mappe i kommandoprompt.

Sådan konverteres en DIRECTORY-fil

Der burde ikke være nogen grund til at konvertere en. DIRECTORY-fil til et andet format, fordi det blot ville gøre filen ubrugelig.

Hvis du ønsker at konvertere en mappe (mappe) fuld af filer, og ikke en. DIRECTORY-fil, findes der en række gratis filkonvertere. Du kan bruge dem til at konvertere billeder, lydfiler, videoer og meget mere.

Noget lidt anderledes, som du måske er ude efter, er at konvertere en mappeliste til en tekstfil, så du kan få en liste over alle de filer, der er i den mappe. Dette kan gøres i Windows med dir-kommandoen.

Masser af programmer kan konvertere en mappe med filer til ISO-formatet: WinCDEmu, MagicISO og IsoCreator er blot nogle få eksempler. Lignende er filkomprimeringsværktøjer som 7-Zip og PeaZip, der kan konvertere mapper til ZIP, RAR, 7Z og andre lignende formater.

Kan du stadig ikke åbne den?

Hvis din fil ikke åbner med forslagene fra oven, skal du dobbelttjekke filtypenavnet for at sikre, at det rent faktisk læser som ". DIRECTORY" og ikke noget lignende som ". DIR." Filer med suffikset. DIR er Adobe Director Movie-filer, der åbnes med den nu udgåede Adobe Director-software og er slet ikke relateret til DIRECTORY-filer.

Et andet eksempel er Rich Text Format Directory-filformatet, der bruger RTFD-filtypen. Disse er tekstfiler, der bruges på macOS, og som kan indeholde billeder, skrifttyper og andre filer som PDF'er, men de er heller ikke relateret til DIRECTORY-filer og åbnes i stedet med Apples TextEdit-program, Bean eller theLibrarian.

FAQ

    Hvordan kopierer jeg en fil fra en mappe til en anden i Linux?

    I et skrivebordsmiljø skal du højreklikke og trække en fil og vælge kopieringsindstillingen fra kontekstmenuen. En anden mulighed er at bruge cp-kommandoen til at kopiere filer i Linux. Brug denne syntaks: cp kildefildestination.

    Hvordan opretter jeg en filmappe i Linux?

    Brug kommandolinjen og mkdir til at oprette nye mapper i Linux. Åbn terminalvinduet > naviger til den mappe, hvor du vil placere en ny mappe >, og skriv mkdir biblioteksnavn.

    Hvordan flytter jeg en fil fra en mappe til en anden i Unix?

    Brug mv-kommandoen til at flytte filer. Åbn terminalvinduet > hent den fil, du vil flytte >, og skriv derefter mv kildefildestination.

Anbefalede: