Sådan laver du en sang til din ringetone på iPhone

Indholdsfortegnelse:

Sådan laver du en sang til din ringetone på iPhone
Sådan laver du en sang til din ringetone på iPhone
Anonim

Hvad du skal vide

  • Opret klip: Vælg sang > sæt klip start/stop > File > Konverter > Konverter til AAC > skift fil til M4R.
  • Installer klip: Tilslut telefonen til iTunes >, vælg iPhone > Tones > On My Device> træk/slip M4R-fil til Tones.
  • Indstil ringetone: Åbn Indstillinger > Sounds & Haptics > Ringtone > vælg ny ringetone.

Denne artikel forklarer, hvordan man indstiller en sang som en tilpasset iPhone-ringetone ved hjælp af iTunes 9, 10, 11 og 12.

Sådan laver man en sang til en ringetone

Processen starter på din computer, hvor du vil bruge iTunes til at vælge en 30-sekunders del af en sang og eksportere det sangklip i et filformat, som din iPhone kan genkende som en ringetone.

  1. Start iTunes på din computer. Det er altid en god idé at sørge for, at du kører den nyeste version af iTunes, især hvis du ikke bruger den ofte, for at sikre, at den synkroniseres korrekt med din telefon. Hvis iTunes tilbyder at installere den seneste opdatering, skal du lade det ske, før du fortsætter.
  2. Fra iTunes-musikbiblioteket, find en sang, som du vil lave om til en ringetone, og klik på den for at vælge sangen.

    Image
    Image
  3. Afspil sangen, og vælg, hvilken 30 sekunders uddrag af sangen, du vil lave til en ringetone. Det kan være et hvilket som helst punkt i sangen. Skriv start- og stoptidspunktet ned, så du ved, hvilket klokkeslæt du vil indstille med nogle få trin.

  4. Højreklik på sangen, og vælg Sanginfo fra rullemenuen.
  5. I Sanginfo-dialogboksen skal du klikke på fanen Options.
  6. I felterne start og stop skal du indtaste det tidspunkt, du ønsker, at ringetonen skal starte og stoppe, og sørg for, at felterne er markeret. For eksempel, hvis du vil have de første 30 sekunder af sangen, skal du vælge 0:00 og 0:30. Klik på OK, når du er færdig.

    Image
    Image

    Din ringetone må ikke overstige 30 sekunder, ellers virker den ikke, så sørg for at regne korrekt ud.

  7. Klik på menuen File, og vælg Convert, derefter Konverter til AAC-version. Efter et øjeblik bør du se den nye version af sangen vises i musikbiblioteket, direkte under den aktuelt valgte originalversion af nummeret.

    Image
    Image

    På ældre versioner af iTunes skal du muligvis højreklikke på sangen og vælge Opret AAC-version i rullemenuen.

  8. Vælg den nye AAC-version af sangen, og kopier den til et sted på din computer. Du kan blot trække den til dit skrivebord eller en anden mappe.

    Image
    Image
  9. Tilbage i iTunes har du ikke brug for den nyoprettede AAC-version, så du kan slette den ved at trykke på Delete-tasten.
  10. Det originale nummer er stadig indstillet til kun at spille i 30 sekunder, så du kan også rette det. Højreklik på sporet, og vælg Sanginfo. På fanen Indstillinger skal du fjerne markeringen for start og stop. Klik på OK for at gemme dine ændringer.
  11. Find nu den ringetonefil, du havde kopieret ud af iTunes.
  12. På en pc skal du klikke på fanen View øverst i mappen og derefter markere Filnavneudvidelser på båndet. Hvis du bruger en Mac, skal du klikke på menuen Finder og derefter vælge PreferencesI Finder-præferencerne skal du markere Vis alle filnavne

  13. Klik på sangfilen og derefter, efter et øjeblik, klik på den en gang til, så du kan redigere filnavnet. Klik på filnavnet, og skift det fra M4A til M4R, og tryk på Enter. Hvis du bliver bedt om det, skal du bekræfte, at du vil foretage denne ændring.

    Image
    Image

Synkroniser ringetonen til din iPhone

Når du har oprettet din nye ringetone, skal du synkronisere den til din iPhone, så du kan begynde at bruge den. Synkroniseringsprocessen er ret ligetil.

  1. Tilslut din iPhone til din computer med et USB Lightning-kabel, og klik derefter på iPhone-ikonet i øverste venstre hjørne af iTunes-vinduet.
  2. Klik Tones i venstre side af skærmen i afsnittet On My Device.
  3. Træk den nye ringetonefil fra mappen på din computer til højre dias i vinduet i mappen Tones. Sangen bør synkroniseres med din iPhone med det samme.

    Image
    Image

Indstil ringetonen på din iPhone

Nu hvor du har oprettet en ringetone og kopieret den til din iPhone, kan du konfigurere din telefon til at bruge den, når der kommer et opkald.

  1. Start Settings-appen på din iPhone.
  2. Tap Sounds & Haptics.
  3. Tryk på ringetone

  4. I Ringtone-sektionen, find og tryk på den ringetone, du lige har lavet.

    Image
    Image
  5. Du kan også indstille brugerdefinerede ringetoner til specifikke kontakter. At gøre det. Start Contacts-appen, og tryk på den kontakt, du vil ændre. Tryk på knappen Rediger øverst på skærmen, og vælg derefter den ringetone, du vil bruge.

Hvad du har brug for

Processen er ikke så enkel eller ligetil som de fleste iPhone-opgaver, da Apple ikke inkluderer nogen form for indbygget metode til at indstille dine eksisterende sange som ringetoner. Du skal bruge iTunes på din computer og følge et par trin for at konvertere din ønskede sang til et specielt filformat, og derefter synkronisere den med din iPhone. Når du har lært, hvordan du gør dette, kan du dog nemt gøre det for flere sange og konfigurere tilpassede ringetoner til alle dine yndlingskontakter.

Anbefalede: