Sådan bruger du udklipsholderen på Android-telefoner

Indholdsfortegnelse:

Sådan bruger du udklipsholderen på Android-telefoner
Sådan bruger du udklipsholderen på Android-telefoner
Anonim

Hvad du skal vide

  • Nemtest: Download Clipper Clipboard Manager eller en alternativ app fra Google Play.
  • Fremhæv teksten, tryk længe på den valgte tekst, og vælg derefter Copy. Tryk længe på et tomt felt, og vælg Paste for at indsætte den kopierede tekst.
  • Alternativ metode: Brug Gboard-tastaturet til at administrere udklipsholderen.

Denne artikel forklarer, hvordan du bruger Clipper Clipboard Manager til at få adgang til klippebordets historie på en Android og rydde den. Yderligere oplysninger dækker, hvordan du bruger Android Gboard-tastaturet, hvis du ikke bruger en clipboard manager-app.

Sådan bruger du Clipper Clipboard Manager

Den nemmeste måde at få adgang til din udklipsholderhistorik på er at bruge en udklipsholder-app. Selvom Clipper Clipboard Manager er en af de nemmeste at bruge, har Google Play mange alternativer at vælge imellem.

  1. Log ind på Google Play, og installer Clipper Clipboard Manager-appen.
  2. Start Clipper Clipboard Manager. Når du tryk længe og copy tekst, der skal gemmes på udklipsholderen, vises den i Clipboard-loggen inde i appen.

    Image
    Image
  3. Tryk på tre prikker til højre for udklipsholderen for at åbne en menu med flere muligheder.

    Image
    Image
  4. I denne menu kan du Vis, Rediger, Del ellerVælg den post, så du kan indsætte den, hvor som helst du vil.

    Image
    Image
  5. Uden en udklipsholder som Clipper, ville du kun have adgang til det sidste element, som du kopierede til udklipsholderen. En udklipsholdermanager giver dig dog adgang til udklipsholderhistorikken, så du kan bruge alt, hvad du for nylig har gemt der.

Sådan rydder du dit Android-udklipsholder

Hvis du bruger Clipper Clipboard Manager, vil du bemærke en Delete mulighed, når du vælger de tre prikker til højre for et valg. Brug dette til at rydde disse udklipsholderelementer ud.

En anden løsning er at aktivere og bruge Gboard-tastaturet, der følger med nyere Android-telefoner. Hvis det ikke er tilgængeligt på din, kan du installere Gboard på Google Play.

  1. Åbn besked-appen på din Android, og tryk på +-symbolet til venstre for tekstfeltet.

    Image
    Image
  2. Vælg keyboard-ikonet. Når tastaturet vises, skal du vælge > symbolet øverst. Her kan du trykke på clipboard-ikonet for at åbne Android-udklipsholderen.

  3. Hvis du aldrig har brugt udklipsholderen før på din telefon, vil du se en notifikation om at slå Gboard-udklipsholderen til. For at gøre det skal du trykke på Tænd udklipsholder.

    Image
    Image
  4. Med udklipsholderen tændt, hver gang du kopierer noget til udklipsholderen og derefter trykker på clipboard på Google Android-tastaturet igen, vil du se en historik over alle de seneste elementer du har tilføjet.

    Image
    Image
  5. For at slette nogen af disse elementer fra udklipsholderen skal du først trykke på edit-ikonet.

    Image
    Image
  6. Vælg hvert element, du vil slette, og tryk på papirkurven for at slette dem.

    Image
    Image
  7. Udklipsholderen, der følger med din indbyggede tastaturapp, afhænger i høj grad af din Android-telefonversion og -mærke. For eksempel har Samsung Keyboard også et klippebordshåndteringsværktøj. Tastaturet er typisk den primære måde at få adgang til og administrere dit udklipsholder på uden en app.

Hvor er udklipsholderen på en Android-telefon?

Når du gemmer tekst til udklipsholderen på din Android, gemmer udklipsholdertjenesten oplysningerne i RAM. På lager Android-telefoner kan du ikke få direkte adgang til disse data. På Samsung-telefoner findes udklipsholderhistorikken i en fil i mappen /data/Clipboard.

Selv på en Samsung-telefon er den fil ikke tilgængelig uden at roote telefonen, men du kan få adgang til din klippebordshistorik på enhver Android-telefon ved at bruge en klippebordsadministrator-app.

Hvis du bruger en Android, der gemmer udklipsholderen i en systemmappe, kan du muligvis se filen ved hjælp af Minimal ADB og Fastboot. Men da udklipsholdermappen er en rodmappe og kun tilgængelig med rodadgang, er det sandsynligt, at selvom du kan se filen med ADB, vil du ikke være i stand til at åbne den.

FAQ

    Hvordan klipper og indsætter jeg på Android?

    For at klippe og indsætte på Android skal du trykke og holde på et ord, indtil det er fremhævet, derefter trække i håndtagene for at fremhæve den ønskede tekst og trykke på Cut. I en anden app skal du trykke og holde nede, og derefter trykke på Indsæt.

    Hvordan tilføjer jeg en hjemmesidegenvej på Android fra udklipsholderen?

    For at oprette en startskærmgenvej på Android til et websted skal du åbne webstedet i Chrome og trykke på three dots > Føj til startskærm. Der er ingen grund til at kopiere hjemmesidens adresse til udklipsholderen.

    Hvor er udklipsholderen på Instagram til Android?

    I Instagram-kommentarer skal du trykke og holde nede, derefter trykke på Clipboard og vælge indholdet fra din udklipsholder. Når du sender Instagram-historier, skal du trykke på Aa-ikonet, trykke og holde på tekstindtastningsfeltet og derefter trykke på Clipboard.

Anbefalede: