Boost netværks-tv med ClearStream Horizon-antennen

Boost netværks-tv med ClearStream Horizon-antennen
Boost netværks-tv med ClearStream Horizon-antennen
Anonim

Antennas Direct har frigivet ClearStream HORIZON indendørsantenne og Jolt Switch-forstærkerkombinationen for et bedre og mere ensartet offentligt tv-signal.

Enkelhed og minimalisme er navnene på spillet for begge. ClearStream HORIZON kan fange HDTV-signaler fra op til 60 miles væk og er nem at installere, da den enten kan monteres på en væg eller sidde på en flad overflade med sit støtteben. Jolt Switch booster antennens effekt og rækkevidde til at inkludere kanaler ud over, hvad der norm alt er tilgængeligt.

Image
Image

ClearStream HORIZON er omnidirektionel til at fange UHF- og VHF-signaler for at sikre, at du modtager det maksimale antal kanaler. Den er også ret kompakt, på 23 tommer lang, 5 tommer høj og 0,9 tommer tyk, så den kan passe komfortabelt ved siden af et tv uden at komme i vejen. Andet tilbehør omfatter et 10 fod højt, ydeevne koaksialkabel og en 18 dB in-line til Jolt Switch.

Jolt Switch har potentialet til at øge en antennes modtagelse betydeligt. Den har en maksimal signalforstærkning på 18 dB og fungerer med de fleste tv-antenner. I øjeblikket er Jolt en selvstændig boks, men der er planer om at inkludere den med andre Antennas Direct-modeller i fremtiden.

Image
Image

ClearStream HORIZON vil sætte dig tilbage $79,99, og det er eksklusivt til Antennas Directs onlinebutik, men der er planer om at rulle det ud andre steder. Det samme gælder for Jolt Switch, men den lanceres til en pris på $29,99.

Anbefalede: