Din gamle iPhone gør et fantastisk – og gratis – webcam

Indholdsfortegnelse:

Din gamle iPhone gør et fantastisk – og gratis – webcam
Din gamle iPhone gør et fantastisk – og gratis – webcam
Anonim

Key takeaways

  • Selv efter en opdatering har Apples Studio Display stadig et forfærdeligt billede.
  • Din gamle iPhone- eller Android-telefon har et meget bedre kamera end noget andet webcam.
  • Reincubates Camo-app forvandler gamle telefoner til fantastiske webcams.
Image
Image

Apple Studio Displays webcam er en forlegenhed, så hvorfor ikke bruge en gammel iPhone som webcam i stedet?

Som lovet har Apple opdateret softwaren bag den bløde, udvaskede video fra $1.600 Apple Studio Displays webcam, og resultaterne er: Det er ikke rigtigt bedre. Hovedproblemet er, at kameraet i sig selv ikke er op til opgaven, som vi skal se. Men hvis du har en gammel iPhone liggende og laver ingenting, er den let at bruge den, eller et gammelt digitalkamera, som et permanent webcam.

"Kameraerne i iPhone overgår i det store og hele ethvert webcam på markedet. I modsætning til webcams kan iPhones virkelig opnå udsendelseskvalitet, hvilket er grunden til folk, du ser nogle musikvideoer og film optaget med dem," Aidan Fitzpatrick, skaberen af Camo, en app, der forvandler telefoner og kameraer til webcams, fort alte Lifewire via direkte besked.

Bad Apple

Apple Studio Display er en smuk skærm med tilstrækkelige højttalere og et forfærdeligt webcam. Efter tidlige anmeldelser kaldte billedet af dårlig kvalitet, lovede Apple en softwareopdatering til at rette det. Den opdatering er nu tilgængelig i beta, og selvom den hjælper, kan den ikke løse det grundlæggende problem - for få pixels.

Som nyere iPad-modeller har Studio Display Center Stage, et smart trick, der får kameraet til at følge dig, mens du bevæger dig og zoome ind og ud, efterhånden som flere deltager og forlader samtalen. Det gør den ved at bruge et ultrabredt kamera til at tage hele scenen ind, og derefter beskære et afsnit og blæse det op for at fylde skærmen. Problemet er, at kameraet kun har 12 megapixel, og når det har beskåret rammen, har du ikke nok pixels tilbage til at lave et godt billede - selv i fremragende lys.

For at rette op på dette skulle Apple skifte et nyt kamera ind. Den gode nyhed er, at du kan gøre dette selv.

Money Shot

Mac- og iOS-appudvikler Simon B. Støvring bruger ikke en Studio Display, men da han skulle tilføje et webcam til sin cam-løse skærm, henvendte han sig til Fitzpatricks Camo. Denne app opretter forbindelse til din iPhone eller Android-enhed og bruger kameraet som kilde til videoopkald. Det virker ikke med FaceTime, men det virker med Zoom og de fleste andre apps, der lader dig vælge kameraindgangen. Camo er gratis at bruge, og du kan betale for avancerede funktioner.

Støvring havde en gammel iPhone 6, som han satte i brug.iPhone 6 har et 1080p HD-videokompatibelt bagudvendt kamera - og det er den første bonus. Du kan bruge det rigtige kamera på bagsiden af telefonen, ikke det fremadvendte selvkamera. Det betyder også, at du får autofokus, hvilket ingen af Apples indbyggede webcams kan. En anden fantastisk funktion er, at du kan deaktivere iPhones kamera bare ved at lade det sove eller afbryde det.

Image
Image

"Når Camo-appen er lanceret på iPhone, vil den holde iPhone vågen, selvom kameraet ikke er i brug, eller videofeedet er sat på pause fra Mac-appen," skriver Støvring på sin personlige blog. "Jeg kan godt lide at låse iPhone manuelt, når jeg ikke bruger webcam. Dette vil forhindre Camo Mac-appen i at have forbindelse til iPhone-appen og bruge kameraet. Det svarer til at bruge et af disse webcam-covers."

Upcycle

Gamle telefoner er enestående gode til genbrug som webcams. Selvom du kan bruge Camo med et spejlløst kamera, er det en smerte.

"Brug af et spejlløst webkamera giver udfordringer omkring kabler, dummy-batterier, montering, objektivvalg, HDMI-konvertere og i nogle tilfælde overophedning. Når det virker, er det en fantastisk, hvis kompleks løsning, men det er det ikke værd at gøre med en lavere ende spejlløs," siger Fitzpatrick.

En iPhone er imidlertid selvstændig, får konstant strøm via sin enkelt USB-forbindelse og forbliver kølig. Støvring satte endda sin op til at starte direkte til kamera-appen, når han vækker den fra dvale og deaktiverer adgangskoden. Og det er nemt at finde en permanent montering.

Kort sagt, hvis du er skuffet over kvaliteten af dit webcam, eller hvis du slet ikke har et, så prøv at bruge en gammel telefon. Det er gratis og er garanteret bedre end det, du bruger nu.

Anbefalede: