Comcast/Xfinity Speed Test: En komplet anmeldelse

Indholdsfortegnelse:

Comcast/Xfinity Speed Test: En komplet anmeldelse
Comcast/Xfinity Speed Test: En komplet anmeldelse
Anonim

Comcast Speed Test, teknisk kaldet Xfinity xFi Speed Test (mere om det nedenfor), er en Comcast-leveret internethastighedstest.

Denne test er et helt gratis, webbaseret værktøj, som du kan bruge til at se, hvor meget tilgængelig båndbredde til internettet, du har lige nu.

Med andre ord kan du ved hjælp af Comcast Speed Test få en generel idé om, hvor hurtigt du er i stand til at downloade og uploade oplysninger over internettet, hvilket påvirker, hvor godt film og musik streames, hvor hurtigt filer downloades, og endda hvor glat din almindelige internetbrowsing er.

Sådan bruger du Comcast Speed Test Tool

Det er meget nemt at bruge Comcast Speed Test-værktøjet:

  1. Besøg Xfinity Speed Test-webstedet.
  2. Vælg Start test.

    Image
    Image
  3. Vent, mens de tre dele af testen afsluttes.

Visning af hastighedstestresultaterne

Hvis du planlægger at benchmarke din internethastighed med Comcast Speed Test, bliver du nødt til at screenshotte resultaterne på siden. Før du gør det, skal du dog sørge for at åbne Vis mere rullemenuen, så du også kan fange resultaterne for uploadhastighed, forsinkelse, protokol og vært.

Image
Image

Du skal have JavaScript aktiveret i den browser, du bruger, for at bruge Comcast Speed Test. De fleste computere er klar til brug, når det kommer til at bruge JavaScript.

Sådan fungerer Comcast-hastighedstesten

Som næsten alle internethastighedstests downloader og uploader Comcast Speed Test en relativt lille mængde testdata og måler, hvor lang tid det tager at gøre det.

Nogle simpel matematik, der involverer størrelsen af datapakkerne, samt den tid, det tog at downloade eller uploade, giver en hastighed i Mbps.

Comcast Speed Test tester også netværksforsinkelse, derudover for at uploade og downloade hastigheder.

Denne test opretter forbindelse til den nærmeste af 28 Comcast-hostede, OOKLA-drevne, testservere for at udføre testen af din internethastighed og -forsinkelse.

Xfinity Speed Test og Comcast Speed Test

Comcast Speed Test er Xfinity Speed Test. Xfinity Speed Test er Comcast Speed Test. De er en og samme.

Xfinity er navnet på de fleste af Comcasts forbrugertjenester, hvoraf en er Xfinity Internet. Comcast omdøbte deres Comcast-tjenester til Xfinity fra 2010.

Selv om navneændringen er en del år gammel nu, bliver Xfinity Speed Test stadig oftere omt alt som Comcast Speed Test.

Kan du bruge testen, hvis du ikke er en Comcast-kunde?

Ja. Comcast Speed Test er tilgængelig for alle at bruge til at teste deres internethastighed.

Husk dog, at der kan være et internethastighedstestværktøj fra din internetudbyder, som, afhængigt af hvorfor du tester din båndbredde, kan være en bedre mulighed for dig.

Er Comcast-hastighedstesten nøjagtig?

Med så mange variabler, der påvirker dine Comcast-hastighedstestresultater, er det næsten umuligt at sige, at det er 100 procent nøjagtigt. Det er det samme med andre båndbreddeteststeder, og usikkerheden er ikke alene et Comcast/Xfinity-problem.

Når det er sagt, i betragtning af, at du sandsynligvis er en Comcast/Xfinity-kunde, og hvis du antager, at du tester din båndbredde med Comcast Speed Test-værktøjet for at benchmarke ændringer over tid eller for at lave en sag om din langsomme forbindelse, kan du overveje testen så nøjagtig som nødvendigt.

Anbefalede: