Sådan laver du stempeleffekter i Paint.NET

Indholdsfortegnelse:

Sådan laver du stempeleffekter i Paint.NET
Sådan laver du stempeleffekter i Paint.NET
Anonim

Hvad du skal vide

  • Vælg tekstur: Vælg Fil > Åben > Adjustments > Posterize > Linked, træk en skyder til venstre, og vælg OK.
  • Opret lag: Vælg Layers > Tilføj nyt lag > Text værktøj, skriv noget, vælg Shapes, og tegn rektangulær kant rundt om tekst.
  • Vis effekt: Vælg Baggrund > Værktøjer > Magic Wand > Flood Mode > Global > Layer > Slet lag > Rediger > Slet markering.

Gummistempeleffekter bruges ofte til at skabe den "nødne" tekst og billeder, der er populære på albumomslag, moderne kunst og magasinlayout. Det er muligt at bruge teksturbilleder til at lave en stempeleffekt i Paint. NET 4.2 billedredigeringssoftware, ikke at forveksle med webstedet af samme navn.

Hvad du skal bruge for at lave et gummistempel i Paint. NET

Find et foto af en ru tekstureret overflade, såsom sten eller beton, for at frembringe den foruroligede effekt af den endelige grafik. Du kan bruge et digitalkamera til at tage et billede specifikt til dette formål, eller bruge en gratis tekstur fra en onlinekilde som MorgueFile eller FreeImages. Sørg for, at billedet er større end den grafik, du producerer. Uanset overfladen vil det være "aftrykket" til at forstyrre, så en murstensvæg vil ende med at få din endelige tekst til at se vagt murstensagtig ud.

Når du bruger billeder eller skrifttyper fra onlinekilder, skal du altid tjekke licensvilkårene for at sikre, at du er fri til at bruge dem på den tilsigtede måde.

Sådan tilføjes en gummistempeleffekt i Paint. NET

For at tilføje en gummistempeleffekt til tekst i Paint. NET:

  1. Gå til File > Åben for at åbne det teksturbillede, du valgte.

    Image
    Image
  2. Gå til Adjustments > Posterize.

    Image
    Image
  3. Sørg for, at Linked er markeret i Posterize-dialogboksen, og træk derefter en af skyderne til venstre. Hvis du foretrækker en uregelmæssig plettet effekt, skal du slå Linked fra og justere farverne individuelt. Når du er tilfreds, skal du vælge OK.

    Image
    Image
  4. Vælg Layers > Tilføj nyt lag.

    Image
    Image
  5. Hvis Layers paletten ikke er åben, skal du vælge Layers-ikonet i øverste højre hjørne (ved siden af urikonet)) og kontroller, at kun det nye lag er valgt.

    For at vælge et lag skal du klikke på det. Hvis du markerer feltet ved siden af laget, vises eller skjules laget simpelthen.

    Image
    Image
  6. Vælg Text-værktøjet, eller tryk på T-tasten og skriv noget tekst.

    Download det redigerbare tekst-plugin til Paint. NET for at gå tilbage og ændre tekst senere.

    Image
    Image
  7. Vælg Shapes-værktøjet, eller tryk på O-tasten, og klik og træk derefter på billedet for at tegne en rektangulær kant rundt om teksten.

    Skift Brush width indstillingerne på den øverste værktøjslinje for at justere tykkelsen af grænsen. Hvis du ikke er tilfreds med boksens placering, skal du gå til Rediger > Fortryd og prøv at tegne den igen.

    Image
    Image
  8. Gør baggrunden synlig ved at klikke på boksen ved siden af Background i lagpaletten, og gå derefter til Tools > Magic Wand for at vælge Tryllestav.

    Image
    Image
  9. Vælg ikonet ved siden af Flood Mode, og vælg Global fra rullemenuen.

    Image
    Image
  10. Klik hvor som helst på teksturbilledet, og gå derefter til Layer > Slet lag.

    Image
    Image
  11. Vælg Rediger > Slet markering.

    Image
    Image
  12. Du står tilbage med gummistempelteksten.

    Image
    Image

Det er også muligt at lave en stempeleffekt med GIMP, Photoshop og Photoshop Elements.

Anbefalede: