Sådan udskiftes batteriet i en Barnes & Noble Nook

Indholdsfortegnelse:

Sådan udskiftes batteriet i en Barnes & Noble Nook
Sådan udskiftes batteriet i en Barnes & Noble Nook
Anonim

Hvad du skal vide

  • Åbn bagdækslet, fjern batteriet med en Philips-skruetrækker, indsæt et nyt batteri med logoet opad, og fastgør det nye batteri med en skruetrækker.
  • Brug en flad skruetrækker til at løfte fra sidefligene på bagdækslet for at åbne det.
  • For at sætte bagcoveret tilbage, skal du justere stikkene fra bunden og op og trykke, indtil du hører et klik.

En smart ting ved Barnes & Nobles klassiske Nook eReaders er, at de kommer med et batteri, der kan udskiftes af brugeren, og mange af disse enheder gør ikke. Selvom det ikke umiddelbart er indlysende at finde ud af, hvordan man skifter Nook-batteriet, er processen ligetil.

Fjern krogens bagside

Slidserne på siderne af Nook eReader giver mulighed for at åbne kabinettet. Brug dine negle eller en flad skruetrækker til at skubbe plastikdækslet af bagsiden af enheden. Fanerne er sarte, så brug ikke for meget kraft.

Image
Image

Tag Nook eReader-batteriet ud

Til højre for MicroSD-åbningen er batteriet - en rektangulær plade - fastgjort med en skrue. Brug en lille stjerneskruetrækker til at frigøre batteriet.

Image
Image

Indsæt et nyt batteri i Nook eReader

For at installere det nye batteri skal du placere det i åbningen med Barnes & Noble-logoet udad. Juster den nederste del af batteriet til de relevante stik, og skub batteriet ind.

Når batteriet er i åbningen, fastgør det med skruen.

Geninstallation af Nook-bagdækslet/baghuset

Start fra bunden af enheden, og juster de øvre stik med deres respektive åbninger. Når de er justeret, skal du trykke på, indtil de klikker. Tjek siderne for at sikre, at bagdækslet er geninstalleret korrekt uden unaturlige huller.

Anbefalede: