Sådan opdaterer du dit Galaxy Watch

Indholdsfortegnelse:

Sådan opdaterer du dit Galaxy Watch
Sådan opdaterer du dit Galaxy Watch
Anonim

Hvad du skal vide

  • Bestem din nuværende Tizen-version: På uret skal du trykke på knappen App og gå til Settings > Om Se > Software.
  • Sikkerhedskopiér uret: I Galaxy Wearable-appen skal du trykke på Konto og backup > Sikkerhedskopiér og gendan > Sikkerhedskopieringsindstillinger > Sikkerhedskopiér nu.
  • Opdater uret: I appen skal du trykke på Hjem > Om ur > Opdater ursoftware> Download og installer.

Denne artikel forklarer, hvordan du søger efter og udfører en Galaxy Watch-opdatering, så du kan være sikker på, at du kører den nyeste version af Tizen.

Sådan tjekker du din softwareversion

Samsung-ure kører Tizen, som er Samsungs eget proprietære operativsystem. Desværre er Samsungs ure ikke specielt brugervenlige, når det kommer til opdateringer. Du kan tjekke softwareversionen på uret, men for at opdatere skal du gå til appen på din telefon.

Det er forvirrende, så her er, hvordan du udfører Galaxy Watch-opdateringen.

  1. Først skal du bestemme, hvilken version af Tizen dit smartwatch kører. For at gøre det skal du trykke på App-knappen på dit ur. Gå til Indstillinger > Om Watch.
  2. Tap Software. Du vil se din version af Tizen under overskriften "Tizen Version."

    Image
    Image
  3. Tjek, at versionsnummeret matcher den version, der er angivet øverst i denne artikel. Hvis det er det samme, er du klar. Hvis ikke, så er det tid til at opdatere.

Sådan sikkerhedskopieres dit ur før opdatering

Det er en god idé at sikkerhedskopiere dit urs software, før du kører en opdatering. Hver gang du ændrer operativsystemet på en enhed, kan dine indstillinger og data være i fare.

  1. Du finder muligheden for backup i Galaxy Wearable-appen under Konto og backup.
  2. Vælg derefter Sikkerhedskopiér og gendan > Sikkerhedskopieringsindstillinger.

    Image
    Image
  3. Her vil du se en liste over alt, der er tilgængeligt for sikkerhedskopiering. Fravælg noget, du ikke vil have, og tryk på Sikkerhedskopiér nu.

    Image
    Image

Sådan opdaterer du dit Samsung Galaxy Watch

Mens du kun kan tjekke din softwareversion på uret, kan du kun opdatere dit ur gennem appen på din telefon. For at søge efter opdateringer skal du åbne Samsung Wearable-appen.

  1. Tryk på fanen Hjem nederst på siden, og rul ned og tryk på Om ur > Opdater ursoftware.

    Image
    Image
  2. Tryk på Download og installer.
  3. Hvis du skal installere og opdatere, skal du følge vejledningen. Hvis ikke, får du at vide, at du har den seneste version. Tryk på OK.

    Image
    Image
  4. I dette område kan du også skifte til Automatisk download via Wi-Fi. Hvis du ikke vil installere opdateringer automatisk, kan du slå denne indstilling Fra. Den er On som standard.

Det er altid en god idé at have den nyeste version af software installeret, så vi anbefaler, at du lader denne mulighed være aktiveret. Hvis du lader indstillingen være slået til, downloades opdateringer automatisk, når du har forbindelse til W-Fi, hvilket sikrer, at du altid har den nyeste version af softwaren.

Anbefalede: