Sådan bruger du automatisk oversættelse på iPad

Indholdsfortegnelse:

Sådan bruger du automatisk oversættelse på iPad
Sådan bruger du automatisk oversættelse på iPad
Anonim

Hvad du skal vide

  • Åbn sidebjælken i Oversæt-appen, og vælg Samtale.
  • Tryk på tre prikker nederst til højre, og vælg Auto Translate.
  • Tryk på mikrofon-ikonet, når samtalen starter. Så behøver du ikke trykke på ikonet igen; bare tal.

Denne artikel forklarer, hvordan du aktiverer og bruger Auto Oversæt i Oversæt-appen på iPad. Tidligere var automatisk oversættelse kun tilgængelig på iPhone, men blev introduceret og inkluderet i iPadOS 15. Ved hjælp af automatisk oversættelse kan du fortsætte en samtale, der er oversat med det samme.

Sådan aktiverer du automatisk oversættelse på iPad

Hvis du taler med en, der taler en anden dialekt, kan du bruge Auto Oversæt til at vise den igangværende samtale på begge sprog.

  1. For at aktivere Auto Translate skal du åbne Oversæt-appen og om nødvendigt vise sidebjælken ved hjælp af knappen øverst til venstre.

    Image
    Image
  2. Vælg Samtale i sidebjælken.

    Image
    Image
  3. På højre side skal du trykke på tre prikker nederst til højre og vælge Auto Translate.

    Image
    Image

Konfigurer automatisk oversættelse på iPad

Før du begynder at bruge automatisk oversættelse, kan du justere nogle få af indstillingerne. Disse lader dig vælge begge sprog, vælge den bedste appvisning til din situation og høre oversættelserne højt.

Vælg sprogene

Når du er klar til at begynde din samtale, kan du vælge begge sprog ved hjælp af rullemenuerne øverst på samtalesiden af skærmen.

Alternativt kan du få Oversæt til automatisk at registrere begge sprog, det hører. Tryk på tre prikker nederst til højre, og vælg Detect Language.

Image
Image

Vælg visningen

Samtaletilstand i Oversæt-appen giver to visninger at vælge imellem, så du kan bruge den ene, hvis I sidder side om side, eller den anden, hvis I står over for hinanden.

Som standard vil du se side om side. For at skifte visning skal du trykke på View-ikonet nederst til venstre (til venstre for mikrofonikonet) og vælge Ansigt til ansigt.

Image
Image

Hvis du vil vende tilbage til side ved side-visning, skal du trykke på X øverst til venstre i ansigt til ansigt-visning.

Image
Image

Afspil oversættelserne højt

En anden mulighed, du kan aktivere for din samtale, er at spille den højt. Tryk på three dots nederst til højre, og vælg Play Translations.

Image
Image

Når du slår denne funktion til, vil du høre oversættelserne og se dem på skærmen.

Sådan bruges automatisk oversættelse på iPad

Når du har aktiveret automatisk oversættelse og justeret indstillingerne, skal du trykke på mikrofon-ikonet, når din samtale starter. Og det er alt, hvad der skal til!

Du og den person, du taler med, vil se samtalen på begge sprog på skærmen. Så kan I tale komfortabelt med hinanden uden at trykke på en anden knap.

Image
Image

Hvis samtalen stopper kortvarigt, vil du se mikrofonikonet igen. Bare tryk på den for at fortsætte med din oversatte samtale.

Når du er færdig, kan du rydde samtalen og gøre dig klar til den næste, hvis du vil. For at gøre det skal du trykke på tre prikker nederst til højre og vælge Ryd samtale. For at bekræfte skal du trykke på Clear i pop op-vinduet.

Image
Image

Hvis du gerne vil prøve lignende apps, så tjek vores liste over de bedste oversættelsesapps.

FAQ

    Hvordan oversætter du PDF-filer til engelsk på iPad?

    For at oversætte tekst fra et dokument skal du bruge en tredjepartsapp. For eksempel kan du downloade Language Translator by Mate til din iPad. Vælg derefter den tekst, du vil oversætte i PDF-fremviseren, og gå til Share > Translate, og appen vil give en oversættelse i et pop -op-vindue.

    Hvordan oversætter jeg en side på Safari på iPad?

    Åbn webstedet i Safari, og tryk på aA-ikonet i venstre side af adresselinjen. Vælg Oversæt til (valgt sprog) > Aktiver oversættelse. For at deaktivere oversættelser skal du trykke på aA-ikonet igen og trykke på Se original.

Anbefalede: