Sådan slår du automatiske opdateringer fra på Android

Indholdsfortegnelse:

Sådan slår du automatiske opdateringer fra på Android
Sådan slår du automatiske opdateringer fra på Android
Anonim

Hvad du skal vide

  • Tap Indstillinger > Softwareopdatering > gear tandhjul > Auto Download og installer for at deaktivere automatiske OS-opdateringer.
  • Tryk Google Play Butik > Profilbillede > Indstillinger > Netværkspræferencer > Automatisk opdatering af apps for at deaktivere automatiske appopdateringer.
  • Det er fornuftigt at holde apps og software opdateret regelmæssigt for at holde din telefon mest sikker.

Denne artikel lærer dig, hvordan du slår automatiske opdateringer fra på din Android-smartphone, samt hvordan du tænder dem igen.

Hvordan stopper jeg automatiske opdateringer?

Selvom det er vigtigt at holde din Android-telefon opdateret, så du får glæde af de seneste sikkerhedsopdateringer, kan det være praktisk at deaktivere automatiske opdateringer, så du har fuld kontrol. Sådan stopper du automatiske opdateringer på Android.

  1. På din Android-telefon skal du trykke på Indstillinger.
  2. Tap Softwareopdatering.
  3. Tryk på tandhjulet.

    Image
    Image
  4. Tryk på Auto download og installer.
  5. Tryk Tillad ikke.
  6. Automatiske OS-opdateringer er nu deaktiveret, så du bliver nødt til at installere dem manuelt fremover.

    Image
    Image

Hvordan slår jeg automatiske opdateringer til på Android?

Hvis du vil slå automatiske opdateringer til igen, er processen næsten identisk. Her er hvad du skal gøre.

  1. På din Android-telefon skal du trykke på Indstillinger.
  2. Tryk på Softwareopdatering.
  3. Tryk på tandhjulet.
  4. Tryk på Auto download og installer.
  5. Tryk på Wi-Fi for at aktivere automatiske opdateringer kun via Wi-Fi, eller tryk på Wi-Fi og mobil/mobil for at aktivere opdateringer når du har nogen form for dataforbindelse.

Bundlinje

For at deaktivere din Samsung-smartphone fra automatisk opdatering, kan du følge de samme trin som ovenfor for at deaktivere eller aktivere automatiske opdateringer.

Sådan slår du automatiske appopdateringer fra på en Android-telefon

Hvis du foretrækker at deaktivere automatiske appopdateringer på din Android-telefon, er processen lidt anderledes end at deaktivere operativsystemopdateringer. Her er hvad du skal gøre.

  1. Tryk Google Play Butik.

  2. Tryk på dit profilbillede.
  3. Tryk Indstillinger.

    Image
    Image
  4. Tryk på Netværkspræferencer.
  5. Tryk på Auto-opdater apps.
  6. Tryk Opdater ikke apps automatisk.

    Image
    Image
  7. Tryk på Udført for at deaktivere automatiske opdateringer.

Sådan slår du individuelle appopdateringer fra på Android

Hvis du ønsker at deaktivere automatiske opdateringer for visse apps, men ikke alle apps, er det muligt at gøre det via en anden rute. Dette kan være nyttigt, hvis du sjældent bruger visse apps og ikke har brug for, at de er opdaterede hele tiden. Sådan gør du det.

  1. Tryk Google Play Butik.
  2. Tryk på dit profilbillede.
  3. Tryk Administrer apps og enhed.

    Image
    Image
  4. Tryk Administrer.
  5. Tryk på den app, du vil ændre indstillinger for automatisk opdatering på.

    Image
    Image
  6. Tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne.
  7. Fjern markeringen fra Aktiver automatisk opdatering for at deaktivere automatiske opdateringer.

    Image
    Image

Hvorfor skal jeg holde min telefon opdateret?

Selv om det er muligt at deaktivere automatiske opdateringer til din telefon og apps, anbefales det generelt ikke. Her er et kig på fordele og ulemper ved at bruge automatiske opdateringer.

  • Din telefon er mere sikker. Med regelmæssige opdateringer drager din telefon fordel af de seneste sikkerheds- og privatlivsopdateringer, uden at du behøver at foretage dig noget. Det er en meget sikrere mulighed end at skulle huske at gøre det manuelt.
  • Du får nye funktioner. Når en app opdateres, kommer den ofte med nye funktioner og værktøjer, hvilket betyder, at du får en overlegen oplevelse.
  • Ikke opdatering hjælper med at undgå børnesygdomme. Ikke at opdatere kan dog have fordele. Hvis en app ikke er fuldt testet eller er fejlbehæftet, betyder manglende opdatering, at du kan undgå problemer med tidlige tænder. Det er usandsynligt, at det er et problem, men det er noget at overveje.
  • Opdateringer kan være store. Hvis du mangler plads, vil du måske ikke have, at din telefon regelmæssigt downloader og installerer opdateringer. I stedet kan det være mere nyttigt at vælge dine prioriteter ved manuelt at udvælge opdateringer.

FAQ

    Hvordan slår jeg automatiske opdateringer fra på Windows 10?

    For at deaktivere automatiske opdateringer på Windows 10, skal du justere indstillingerne for Windows Update og Sikkerhed. Naviger til Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Windows Update Vælg Avancerede indstillinger, og vælg derefter en dato i rullemenuen Pause opdateringer . Automatiske opdateringer vil være deaktiveret indtil denne dato.

    Hvordan slår jeg automatiske opdateringer fra på en iPhone?

    For at deaktivere automatiske softwareopdateringer på din iPhone skal du gå til Settings > Software Update og trykke på Automatic Updates , og slå derefter kontakten fra ved siden af Automatiske opdateringerFor at deaktivere automatiske appopdateringer på din iPhone skal du gå til Settings > App Store; under Automatiske downloads, slå App-opdateringer fra

    Hvordan slår jeg automatiske opdateringer fra på en Mac?

    For at deaktivere automatiske systemopdateringer på din Mac skal du gå til Apple-menuen og vælge System Preferences > Softwareopdatering Fjern markeringen i feltet ud for Hold automatisk min Mac opdateret Vælg Advanced for at kontrollere mere specifikke opdateringsmuligheder, som f.eks. installerer appopdateringer.

Anbefalede: