Premiere Pro får Apple M1-understøttelse

Premiere Pro får Apple M1-understøttelse
Premiere Pro får Apple M1-understøttelse
Anonim

Efter en syv-måneders beta, annoncerede Adobe tirsdag, at Premiere Pro nu understøtter M1 Macs og har tilføjet nogle nye funktioner.

M1 er Apples nyeste processor. Den har en 8-core CPU, der består af fire højtydende kerner og fire energieffektive kerner, der giver nyere Mac'er et betydeligt hastighedsboost.

Den første af M1 Mac'erne blev lanceret i november, og selvom de nye Mac'er var i stand til at køre Adobe-apps, var disse programmer ikke i stand til at udnytte den nye processor fuldt ud. Adobe har været hurtige til at opdatere sine apps for fuldt ud at udnytte denne hastighed.

Image
Image

Ifølge et indlæg på Adobes officielle blog kører den nye iteration af Premiere Pro næsten 80 % hurtigere end på Mac-computere med Intel-processorer og kan køre CPU-krævende formater som 4K-video fra en iPhone jævnt på appens tidslinje.

Blandt de nye funktioner er den, der skiller sig mest ud, den nye tale-til-tekst-funktion, der hurtigt kan generere videotekster. Beta-testere har bemærket den "imponerende nøjagtighed" af funktionens tekst, og ifølge en Pfeiffer-rapport førte Speech-to-Text til en stigning på 187% i produktiviteten. Billedtekster kan nemt redigeres med panelet Essential Graphics.

Adobes offentlige beta test fortsætter med at teste nye funktioner. I øjeblikket er et nyt import- og eksport-workflow til Premiere Pro i beta, og virksomheden er ved at forberede sine andre produkter til M1-support.

Image
Image

After Effects gennemgår også en offentlig beta med M1-processoren for at opnå hurtigere eksport, forhåndsvisninger og effekter. Character Animator er beregnet til at få to nye funktioner: Body Tracker og Puppet Maker ud over bedre ydeevne.

Adobe har dog endnu ikke oplyst, hvornår disse nye opdateringer udrulles for M1 Mac-brugere.

Anbefalede: