Apple planlægger angiveligt at betale senere

Apple planlægger angiveligt at betale senere
Apple planlægger angiveligt at betale senere
Anonim

Apple overvejer en "køb nu, betal senere"-tjeneste til Apple Pay, som vil give brugerne mulighed for at betale for et køb i månedlige rater i stedet for at betale alt på forhånd.

Bloomberg We alth rapporterer, at tjenesten, internt omt alt som "Apple Pay Later", vil bruge Apple Card-partner Goldman Sachs som långiver for den foreslåede afdragsordning. Fra nu af forventes tjenesten at tilbyde Apple Pay-brugere mulighed for at betale overarbejde på salgsstedet. De vil have valget mellem at foretage i alt fire betalinger en gang hver anden uge uden renter eller flere betalinger over flere måneder med renter.

Image
Image

Det ser ud til, at tjenesten vil være tilgængelig for køb foretaget i detail- og onlinebutikker, der accepterer Apple Pay, med brugere i stand til at vælge et hvilket som helst af deres kreditkort for at foretage betalinger.

Selv om der i øjeblikket ikke er nogen information om, hvad rentesatserne for langsigtede betalinger vil være, vil denne rente kun blive anvendt på langsigtede planer. Brugere vil også være i stand til at afbetale deres restbeløb tidligt, hvis de har midlerne eller lysten til det.

Ifølge Bloomberg We alth bliver brugere nødt til at ansøge om denne Apple Pay Later-tjeneste via deres iPhones Wallet-app. Det kræver ikke en kreditkontrol, men ansøgere skal levere en kopi af deres lokale ID som en del af processen.

Image
Image

Det er heller ikke bundet til Apple-kreditkortet, så potentielle brugere behøver ikke at tilmelde sig et for at kvalificere sig.

Det er værd at bemærke, at eftersom Apple Pay Later stadig er i udviklingsstadiet, kan mange af disse funktioner ændres eller fjernes helt, før de bliver tilgængelige.

Anbefalede: