Sådan registreres et ekkopunkt

Indholdsfortegnelse:

Sådan registreres et ekkopunkt
Sådan registreres et ekkopunkt
Anonim

Hvad du skal vide

  • Du kan få Amazon til at registrere din Echo Dot på købstidspunktet.
  • Hvis en Echo Dot ikke er registreret, skal du konfigurere den med Alexa-appen, og den bliver automatisk registreret.
  • Hvis du har en brugt Echo Dot, skal den afregistreres af den tidligere ejer eller fabriksnulstilles, før du kan registrere den.

Denne artikel forklarer, hvordan du registrerer en Echo Dot, inklusive instruktioner til, hvad du skal gøre, hvis du har problemer med en brugt Echo Dot, der stadig er registreret på en anden konto.

Hvordan registrerer jeg min ekko-enhed?

Når du køber en Echo-enhed, som en Echo Dot, har du mulighed for at få den registreret på din konto eller slet ikke registreret. Når en enhed endnu ikke er blevet registreret, konfigureres af dens ejer, registreres den automatisk til den tilsvarende Amazon-konto som en del af opsætningsprocessen. Der kræves ingen ekstra trin under normale omstændigheder.

Sådan konfigurerer du en Echo Dot:

  1. Find den Echo Dot, du vil købe på Amazons websted.
  2. Under knapperne Tilføj i kurv og Køb nu skal du se efter Link min enhed til min Amazon-konto for at forenkle opsætningen, og klik på afkrydsningsfeltet, hvis det ikke er markeret endnu.

    Image
    Image
  3. Echo Dot vil automatisk blive registreret på din konto.
  4. Når Echo Dot ankommer, skal du tilslutte den og følge instruktionerne i din Alexa-app.

Hvorfor siger min ekkoprik, at den ikke er registreret?

Hvis Amazon ikke registrerede din Echo Dot på købstidspunktet, eller du har købt en brugt Echo Dot, kan du støde på et problem, hvor den siger, at den ikke er registreret. Det er et problem med brugte enheder, da du kan ende med et Echo Dot, der stadig er knyttet til den oprindelige ejers konto. Så længe den er registreret på deres konto, vil du ikke være i stand til at forbinde den til din egen Amazon-konto og begynde at bruge den.

Hvis du er i kontakt med den oprindelige ejer af Echo Dot, kan du bede dem om at afregistrere den. Når de har fjernet enheden fra deres konto, vil du være i stand til at registrere Echo Dot med din konto.

Hvis du har en brugt Echo Dot, som du ikke kan registrere, så bed den tidligere ejer om at udføre disse trin:

  1. Naviger til Amazon-enhedsadministrationswebstedet.
  2. Klik Echo.

    Image
    Image
  3. Klik på Echo Dot, der skal afregistreres.

    Image
    Image
  4. Klik Afmeld.

    Image
    Image
  5. Klik Afmeld igen.

    Image
    Image
  6. The Echo Dot kan nu registreres på en ny konto.
  7. Konfigurer din Echo Dot for at registrere den.

Factory Reset Your Echo Dot for at tillade registrering

Hvis du har en Echo Dot, kan du ikke registrere dig, især hvis du har en brugt Echo Dot og ikke kan kontakte den tidligere ejer, så skal du udføre en fabriksnulstilling. I de fleste tilfælde vil en fabriksnulstilling give dig mulighed for at registrere Echo Dot til din Amazon-konto og konfigurere den uden andre fejl.

Sådan nulstiller du Echo Dot-enheder til fabriksindstillinger:

  • Førstegenerations: Se efter et lille hul i bunden af enheden, og indsæt en papirclips. Hold den interne knap med papirclipsen nede, indtil ringlyset skifter farve.
  • Anden generation: Tryk og hold mikrofonknapperne slukket og lydstyrke nede, indtil lysringen bliver orange.
  • Tredje og fjerde generation: Tryk og hold handlingsknappen nede, indtil lysringen bliver orange.
  • Echo Show: Sig "Alexa, gå til indstillinger." Tryk derefter på Enhedsindstillinger > Nulstil til fabriksindstillinger.

I hvert tilfælde vil du være i stand til at konfigurere og registrere din Echo Dot efter at have nulstillet den. Bare åbn Alexa-appen på din telefon, når du ser ringelyset på din Echo blive orange, og følg instruktionerne på skærmen.

Hvad skal du gøre, hvis du stadig ikke kan registrere et ekkopunkt

Hvis du stadig ikke er i stand til at registrere din Echo Dot efter fabriksnulstilling af den, skal du kontakte Amazon kundeservice. Du kan kontakte dem via Amazons websted eller direkte gennem Alexa-appen for hurtigere hjælp.

Her er hvad du skal gøre, hvis du stadig ikke kan registrere din Dot:

  1. Start Alexa-appen på din telefon.
  2. Tryk Mere.
  3. Tryk Hjælp og feedback.
  4. Tryk på Chat med os for tekstbaseret support eller Tal med en repræsentant for at tale med en supportmedarbejder.

    Image
    Image
  5. Fortæl Amazon-supportagenten, at du har en Echo Dot, som du ikke kan registrere. De burde være i stand til at afregistrere det og muligvis endda registrere det på din konto for dig.
  6. Når du er færdig med Amazon-supportagenten, skal du konfigurere din Echo Dot ved hjælp af Alexa-appen.

FAQ

    Hvordan registrerer jeg min Echo Dot til en anden Amazon-konto?

    For at overføre registreringen til en af dine andre Amazon-konti skal du først afregistrere den fra dine enhedsadministrationsindstillinger. Du kan også bruge Alexa-appen til at afregistrere den. Gå til Settings > Enhedsindstillinger > vælg din Echo Dot > Afregistrer Log ud af Alexa-appen med den gamle konto og log ind med den anden Amazon-konto for at starte opsætnings-/registreringsprocessen.

    Hvordan registrerer jeg en Echo Dot givet til mig som gave?

    Hvis køberen valgte Dette er en gave ved køb af Echo Dot, skulle den ankomme uregistreret. Tilslut enheden, og brug Alexa-appen til at konfigurere den og registrere den på din Amazon-konto. Hvis du støder på problemer med opsætningen, har køberen sandsynligvis registreringen for enheden. Bed dem om at afregistrere Echo Dot fra deres konto.

Anbefalede: