Sådan søger du i Gmail-etiketter

Indholdsfortegnelse:

Sådan søger du i Gmail-etiketter
Sådan søger du i Gmail-etiketter
Anonim

Hvad du skal vide

  • Tastaturgenvej: Med genveje aktiveret, tryk på g+ l. Indtast navnet på etiketten, og åbn den. Tilføj mellemrum efter etiketnavn. Indtast tekst for at søge.
  • Alternativt, i søgefeltet, skriv label:[ name] for at åbne en etiket, hvor [ navn] henviser til søgetermen, f.eks. label:bank.
  • Etiketter kan også åbnes ved hjælp af en URL. For eksempel https://mail.google.com/mail/u/0/label/deals.

Gmail-etiketter er som mapper, hvor dine e-mails er organiseret. Da etiketter behandles som mapper, kan du søge gennem etiketterne for hurtigt at finde e-mails, der er blevet kategoriseret. Der er et par måder at søge gennem Gmail-etiketter på, hvoraf den ene er en tastaturgenvej, der henter mærkede e-mails på få sekunder.

Tastaturgenvej til Gmail-etiketter

Brug af tastaturet til at åbne Gmail-etiketter gør processen glat og nem.

For at tastaturgenveje skal virke, skal du først aktivere dem. Gå til Indstillinger > Se alle indstillinger > Tastaturgenveje > Tastaturgenveje til.

  1. Tryk på g og derefter l (et lille bogstav). Fokus hopper til søgelinjen øverst i Gmail.
  2. Indtast navnet på etiketten.

    Image
    Image
  3. Brug Up og Down piletasterne for at fremhæve den etiket, du vil åbne.
  4. Tryk på Enter for at se e-mails i den etiket.
  5. Tryk på mellemrumstasten efter etiketnavnet, og indtast den tekst, du vil søge efter inden for etiketten.

Der er mange måder at søge efter e-mails i Gmail. Brug f.eks. subject: søgeoperatoren til kun at finde de e-mails, der har et bestemt ord i emnefeltet.

Andre måder at søge efter e-mails i etiketter

Gmail viser etiketter i venstre side af skærmen. Dette gør det nemt at åbne dem, og søgning er lige så ligetil som at skrive i søgefeltet.

Find den etiket, du vil åbne, fra venstre side af skærmen, og vælg den for at se e-mails med den etiket.

Image
Image

Hvis du indlejrede etiketter i andre etiketter, skal du vælge den lille pil til venstre for den overordnede etiket for at se dem. Hvis etiketterne er skjult i Gmail, skal du bruge indstillingen More nederst på sidebjælken for at finde den, du ønsker.

Du kan også vælge søgelinjen øverst i Gmail og skrive label:[ name] for at åbne etiketten. Erstat med et rigtigt navn, f.eks. label:bank for at åbne Gmail-etiketten med titlen "Bank."

Image
Image

Gmail-etiketter kan også åbnes ved hjælp af deres URL. For eksempel kan en etiket kaldet "Deals" åbnes ved at besøge

Image
Image

Gmail-etiketter skelner ikke mellem store og små bogstaver. Hvis du skriver bank eller BANK, finder du de samme e-mails.

Afhængigt af navnet på etiketten kan Gmail tilføje tegn til navnet, når du ser stien i søgefeltet eller som en URL. For eksempel kan en etiket kaldet "Banker og penge" læses som "Banker+%26+penge" i URL-form og "banker---penge" i søgefeltet.

Anbefalede: