Sådan tilføjes Quick Launch Toolbar i Windows 10

Indholdsfortegnelse:

Sådan tilføjes Quick Launch Toolbar i Windows 10
Sådan tilføjes Quick Launch Toolbar i Windows 10
Anonim

Hvad du skal vide

  • Hurtigstartværktøjslinjen har været væk siden Windows 7, men du kan bringe den tilbage.
  • Højreklik på proceslinjen, og naviger til Toolbars > New Toolbar for at tilføje en hurtigstartsværktøjslinje.
  • Overvej at bruge pin-funktionen, hvis du vil have nem adgang til en håndfuld almindeligt brugte apps.

Denne artikel forklarer, hvordan du tilføjer en Quick Launch-værktøjslinje til proceslinjen i Windows 10.

Sådan tilføjes Quick Launch Toolbar i Windows 10

Microsoft tilføjede hurtigstartværktøjslinjen i Windows XP for at give en nem måde at få adgang til almindelige apps fra din proceslinje, men den forsvandt med introduktionen af Windows 7. Hvis du savner hurtigstartværktøjslinjen, og det ikke er godt nok at fastgøre apps til proceslinjen, er det ret nemt selv at tilføje en hurtigstartværktøj.

Sådan tilføjer du en hurtigstartværktøjslinje til proceslinjen i Windows 10:

  1. Højreklik din proceslinje for at få menuen frem.

    Image
    Image

    Sørg for at klikke på et blankt område. Klik ikke på et appikon, søgefeltet, proceslinjen eller andet end et tomt område på hovedproceslinjen.

  2. Naviger til Værktøjslinjer > Ny værktøjslinje.

    Image
    Image
  3. Indtast %APPDATA%\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\ i navigationsfeltet øverst i vinduet, og tryk på Enter.

    Image
    Image
  4. Klik Vælg mappe.

    Image
    Image
  5. Du har nu en hurtig startværktøjslinje på din proceslinje. Det er dog på højre side, og den originale hurtige lancering var til venstre. Hvis du foretrækker det til venstre, skal du fortsætte med at følge disse anvisninger.

    Image
    Image
  6. Højreklik på proceslinjen, og sørg for, at proceslinjen er låst op.

    Image
    Image

    Hvis der er en markering ud for Lås proceslinjen, skal du klikke på markeringen for at låse proceslinjen op. Hvis der ikke er nogen check, er den allerede låst op.

  7. Klik på lodret linje, der er placeret til højre for søgefeltet og Cortana-knappen, og træk den helt til højre.

    Image
    Image

    Hvis du gør dette med succes, vil det skubbe hurtigstartmenuen til venstre side af proceslinjen.

  8. Hurtigstartbjælken er nu til venstre.

    Image
    Image
  9. For at skjule ikonerne skal du klikke på den lodrette linje, der er mellem dine hurtigstartsikoner og resten af proceslinjen, og trække den til venstre.

    Image
    Image
  10. Du har nu en hurtig startværktøjslinje på din proceslinje. Klik på ikonet >> for at få adgang til din hurtigstartværktøjslinje.

    Image
    Image
  11. Hvis du vil skjule hurtigstartteksten, skal du højreklikke på hurtigstartværktøjslinjen og klikke på fluebenet ud for Vis titel. Når fluebenet er væk, forsvinder hurtigstartteksten fra din proceslinje og efterlader kun ikonet >>.

    Image
    Image
  12. Hvis du vil have et mere klassisk Windows XP-udseende og følelse, skal du højreklikke på proceslinjen og navigere til Search > Hidden for at skjule søgningen boks. Klik derefter på fluebenene ud for Vis Cortana teksten og Vis opgave visningsknappen.

    Image
    Image
  13. Du har nu en værktøjslinje for hurtig start direkte ved siden af Start-menuen, ligesom Windows XP, enten med eller uden hurtigstart-titelteksten, afhængigt af dine egne præferencer.

    Image
    Image

Hvorfor blev Quick Launch Toolbar fjernet?

Mens værktøjslinjen Hurtig start var ganske nyttig, og mange mennesker kunne lide den, tog muligheden for at fastgøre apps til proceslinjen sin plads i standard Windows-designet. Hvis du ikke allerede drager fordel af app-pinning, er det ret nyttigt i sig selv. Du kan højreklikke på en hvilken som helst app på din proceslinje og vælge at fastgøre den til enten startmenuen eller proceslinjen for nem adgang.

Hvis du har et sæt apps, som du bruger regelmæssigt, men ikke nødvendigvis vil have dem til at køre ved opstart, kan du overveje at fastgøre dem til proceslinjen. Hurtig startmenuen er bedre, hvis du har mere end en håndfuld apps, du vil have nem adgang til, men fastgørelse er praktisk for en håndfuld af dine mest brugte apps.

Anbefalede: