Tilslut dit digitale videokamera til dit tv

Indholdsfortegnelse:

Tilslut dit digitale videokamera til dit tv
Tilslut dit digitale videokamera til dit tv
Anonim

Hvis du vil tilslutte dit videokamera til et fjernsyn, er der typisk flere måder at gøre det på. Mange moderne optageenheder kommer med flere input/output-stik, inklusive lyd/video, HDMI og USB. Vi beskriver, hvordan du forbinder dine enheder ved hjælp af alle tre metoder nedenfor.

Denne information gælder for fjernsyn og videokameraer fra en række forskellige producenter, herunder, men ikke begrænset til, dem, der er fremstillet af LG, Samsung, Panasonic, Sony og Vizio.

Sådan tilslutter du dit videokamera til dit tv ved hjælp af et A/V-kabel

Hvis dit fjernsyn har video- og lydindgange, kan du bruge et A/V-kabel til at slutte det til dit videokamera. Kablet, der bruges i nedenstående trin, er en almindelig stil med forbrugerbaserede one-chip videokameraer. Den ene ende har et gult RCA-komposit videostik og røde og hvide stereolydstik. Den anden ende har et 1/8-tommers stik, der ligner et hovedtelefonstik.

På high-end prosumer/professionelle tre-chip videokameraer vil kablet sandsynligvis have en gul-rød-hvid forbindelse på kameraet. Et andet alternativ er at bruge de rød-hvide stereokabler og S-Video-forbindelse.

Sådan slutter du dit videokamera til dit fjernsyn med et A/V-kabel:

  1. Find A/V-indgangene på dit TV. Nyere modeller kommer med de gul-rød-hvide stik på siden eller bagpå.

    Image
    Image
  2. Tilslut A/V-kablet til TV'et. Hvis du gør dette først, er du med til at sikre, at du har nok kabellængde til at nå dit videokamera.

    Indsæt kablet i de farvetilsvarende åbninger på tv'et mærket Video In og Audio In. Hvis du bruger S-Video, skal du se bort fra det gule kompositkabel og tilslutte S-Video og rød-hvide stereokabler til dit TV.

    Image
    Image
  3. Tilslut A/V-kablet til videokameraet. Hvis din enhed har det gul-rød-hvide eller S-Video-kabel, skal du tilslutte det på samme måde, som du gjorde på TV'et denne gang, og matche de farvekodede kabler til forbindelsen mærket Audio/Video Out.

    Image
    Image
  4. Indstil videokameraet til afspilningstilstand.

    I ældre videokameramodeller kaldes dette VCR Mode.

  5. Tænd dit fjernsyn, og vælg den passende videoindgang. Hvis du bruger et A/V-kabel, skal du sandsynligvis bruge AUX-indgangen.
  6. Begynd at afspille medierne på dit videokamera.

Sådan tilslutter du dit videokamera til dit tv med HDMI

Moderne videokameraer kommer med en HDMI-port, så du kan tilslutte dem til moderne tv-apparater. HDMI giver overlegen kvalitet i forhold til A/V, så du bør bruge det, hvis det er muligt. Sådan gør du det.

  1. Tilslut dit HDMI-kabel til HDMI-stikket på videokameraet.
  2. Tilslut den anden ende af kablet til et tilgængeligt HDMI-indgangsstik på dit TV.
  3. Tænd for tv'et, hvis du ikke allerede har gjort det, og indstil videokameraet til afspilningstilstand.
  4. Skift input på dit tv til den HDMI-port, du bruger. Hvis du f.eks. sluttede videokameraet til HDMI 3-porten, skal du sørge for, at dit tv er indstillet til HDMI 3-indgangen.

Sådan sluttes dit videokamera til dit tv eller computer med USB

Hvis dit videokamera har en USB-port, kan du bruge det til at forbinde til et fjernsyn eller en computer. Sådan gør du:

  1. Tilslut USB-kablet til USB-stikket på videokameraet.
  2. Tilslut den anden ende af USB-kablet til USB-indgangsstikket på tv'et eller til en tom USB-port på din computer.
  3. Tænd dit tv eller din computer.
  4. Sæt videokameraet i afspilningstilstand.
  5. Hvis du tilslutter et tv, skal du ændre indgangen til USB, så du kan modtage signaler fra videokameraet. Hvis du opretter forbindelse til en computer, bør du se et pop op-vindue med en liste over muligheder.

Anbefalede: