Urban Armor Gear MacBook Pro Case-anmeldelse: Hård og utilitaristisk

Indholdsfortegnelse:

Urban Armor Gear MacBook Pro Case-anmeldelse: Hård og utilitaristisk
Urban Armor Gear MacBook Pro Case-anmeldelse: Hård og utilitaristisk
Anonim

Bundlinje

Urban Armor Gear MacBook Pro 13-tommer etui til bærbar computer er et godt valg for dem, der søger maksimal beskyttelse, og for dem, der er udsat for ulykker.

Urban Armor Gear UAG MacBook Pro 13-tommer etui til bærbar computer

Image
Image

Vi købte Urban Armor Gear MacBook Pro 13-tommer etui til bærbar computer, så vores ekspertanmelder grundigt kunne teste og vurdere det. Fortsæt med at læse for vores fulde produktanmeldelse.

Når du bruger over tusind dollars på en MacBook Pro-computer, vil du sandsynligvis investere i (bruge mere end de gennemsnitlige $20 til $25 på) et etui, der holder din enhed sikker, især hvis du er udsat for ulykker.

Du vil sandsynligvis også finde en mulighed, der har en ekstremt tæt pasform og et godt greb, og som generelt er gennemtænkt designet med lag af beskyttelse. Den mulighed kunne være Under Armour Gears MacBook Pro 13-tommers bærbare etui, et strategisk designet etui, der kan modstå et fald.

Image
Image

Design: Robust udseende

UAG MacBook Pro 13-tommers bærbare etui blæser konkurrenterne ud af vandet med hensyn til robusthed. Når du ser på dette produkt, ser du en tyk ramme af gummi og plast, der faktisk har en chance for at redde din delikate MacBook fra et fald. Mange budgettasker føles billige og spinkle både på og uden for den bærbare computer, men UAG Laptop-etuiet er mere omfattende.

Designet i ét stykke og den tykke skal er faktureret for at hjælpe med at beskytte mod buler og ridser. Den robuste gummipolstring langs kanten af etuiet hjælper også med at absorbere stød fra stød og fald, hvilket beskytter rammen på den bærbare computer i sin helhed. Langs computerens rygsøjle finder du en plaster af gummi med et særligt taktilt greb, som hjælper med at forhindre, at din bærbare computer falder ud af dine hænder, selv under fugtige forhold.

Etuiets stil er naturligvis mere utilitaristisk, end den er slank.

Med etuiet på er alle porte let tilgængelige. Tryklåsen er så sikker, at du ikke behøver bekymre dig om, at din bærbare computer åbner under transporten eller i din taske. Men denne snaplukning kan gøre det svært at åbne igen senere (så meget, at jeg var bange for, at jeg ville chip en af mine nymalede negle, når jeg prøvede).

Etuiet sidder tæt på den bærbare computer, hvilket hjælper med at holde computeren sikker generelt, men også gør den svær at fjerne. Selvfølgelig, hvis du ikke planlægger at tage din MacBook ud af etuiet ofte, og maksimal beskyttelse er en prioritet, så er dette sandsynligvis ikke en dealbreaker.

Etuiets stil er naturligvis mere utilitaristisk, end den er slank, men det er norm alt afvejningen for noget, der tilbyder en sådan beskyttelse. Og på trods af den ekstra beskyttelse, ser der ud til at være tilstrækkelig ventilation i bunden af kabinettet.

Image
Image

Opsætningsproces: En engangsaftale

På UAG-webstedet finder du en YouTube-video designet til at guide brugerne gennem installationen af etuiet. Du bør se den, før du selv installerer den for at undgå at ridse eller på anden måde beskadige din MacBook Pro.

At få etuiet af er meget sværere end at få det på computeren.

Pas på, at det er meget sværere at få etuiet af end at få det på computeren. Dette produkt er til dem, der er sikre på, at de vil have noget med denne form for beskyttelse, og som elsker det robuste design, og til dem, der ikke er tilbøjelige til at tage etuiet af regelmæssigt.

Ydeevne: Hård og pålidelig

Når du har installeret UAG MacBook Pro 13-tommers bærbare etui, er coveret efter alt at dømme uigennemtrængeligt og slagfast. Det robuste udseende understøttes af en militær faldtestvurdering (etuiet er annonceret til at have udstået 25 fald fra 4 fods højde uden skader). Den ekstra beskyttelse kompromitterer hverken ventilationen eller adgangen til portene.

Det eneste besvær, vi stødte på, da vi testede brugervenligheden, var snaplukningen, som er fantastisk til at holde din bærbare computer lukket under transport, men svær at lirke op, når du forsøger at bruge din computer.

Image
Image

Holdbarhed: Så hårdt som det bliver

Vi fandt, at UAG MacBook Pro 13-tommer etui til bærbar computer var så robust, som det kunne være. Vi tabte kabinettet fra ståhøjde på en række forskellige overflader - på dem, der er så bløde som tæpper og så hårde som hårdttræ og beton - og den fik stort set ingen skade (højst et par overfladiske ridser).

Resultaterne giver os grund til at tro, at din MacBook ville være ret godt beskyttet i denne bærbare taske i tilfælde af, at du ved et uheld tabte den.

Vi tabte kabinettet fra ståhøjde på en række forskellige overflader … og det pådrog sig stort set ingen skade (højst et par overfladiske ridser).

Bundlinje

Urban Armor Gear MacBook Pro 13-tommer etui til bærbar computer sælges for 79,95 USD, hvilket helt klart er i den dyrere ende af spektret for en bærbar taske. Men hvis du tager din bærbare computer under barske forhold, eller hvis du simpelthen er udsat for ulykker, synes vi, at 80 USD virker rimeligt at betale for at holde din meget dyrere MacBook sikker.

Konkurrence: Mangler kvalitet af de anvendte materialer og generel robusthed

Der er ikke mange covers til bærbare computere, der beskytter dette etui. Amazon har nogle andre tilbud, der reklamerer for kraftig beskyttelse fra producenter som i-BLASON og iBenzer til en brøkdel af prisen på dette produkt, men UAG ser ud til at være det eneste tilfælde, der understøttes af en militær faldtestvurdering.

Sammenlignet med andre, vi har anmeldt, holder denne sag sig også ret godt. Det gennemtænkte design, kvalitetsmaterialer og ydeevne giver den en fordel, især for dem, der søger det højeste niveau af beskyttelse til deres enhed.

Se vores andre anmeldelser af de bedste MacBook Pro-etuier på markedet i dag.

Mere holdbart, end vi kunne have forestillet os, og det er den høje pris værd

The Under Armour Gear (UAG) MacBook Pro 13-tommer etui til bærbar computer er en fremragende mulighed for dem, der søger maksimal beskyttelse. Denne sag er muligvis ikke noget for dig, hvis du bliver nødt til at fjerne og geninstallere den regelmæssigt, hvilket er både besværligt og en potentiel risiko for skade.

Specifikationer

  • Produktnavn UAG MacBook Pro 13-tommer etui til bærbar computer
  • Product Brand Urban Armor Gear
  • SKU MBP13-4G-L-IC
  • Pris $79,95
  • Vægt 10,9 oz.
  • Produktdimensioner 12,4 x 8,8 x 0,9 in.
  • Color Ice
  • Kompatibilitet 4. generation (2016-2018) 13-tommer Apple MacBook Pro med eller uden Touch Bar
  • Garanti 1-års garanti på UAG-webstedet

Anbefalede: