Nu kan du bruge Twitter til at dele en hemmelighed med 150 nære venner

Nu kan du bruge Twitter til at dele en hemmelighed med 150 nære venner
Nu kan du bruge Twitter til at dele en hemmelighed med 150 nære venner
Anonim

Twitter har officielt udrullet sin Twitter Circle-funktion til alle efter at have testet den i beta med en udvalgt gruppe siden maj.

Virksomheden droppede nyheden i et tweet i morges og meddelte, at alle på platformen nu kan få adgang til funktionen. Twitter Circle giver dig mulighed for at sende tweets til et begrænset publikum på op til 150 af dine nærmeste og kæreste venner.

Image
Image

Denne funktion har indlysende fordele, da disse selektive tweets ville være fri for online-trolde, arbejdsgivere og andre nysgerrige øjne. I teorien vil Twitter Circle give mulighed for mere intime og nuancerede samtaler uden truslen om kapring fra eksterne parter.

Indlæg kan ikke deles uden for cirklen, hvilket er rart, selvom folk stadig kan screenshotte indholdet og tweete det til et generelt publikum. Med andre ord anbefales det stadig at udvise forsigtighed.

Du kan tilføje enhver til din cirkel, selvom de ikke følger dig, hvilket kunne være en hurtig og beskidt måde at føre en samtale om en fælles interesse, såsom sport eller, øh, Star Trek. Platformen gør det også nemt at fjerne nogen fra en cirkel, hvis de begynder at optræde, eller hvis du bare vil styre din cirkel med en jernnæve.

Funktionen er tilgængelig lige nu for alle med en aktiv Twitter-konto. Processen er også blevet strømlinet fra betaen, da der er mulighed for Twitter Circle direkte på "compose tweet"-menuen. Du skal bare klikke på rullemenuen, vælge dine deltagere og blive vild.

Anbefalede: