Sådan overfører du kontakter fra en iPhone til en Samsung

Indholdsfortegnelse:

Sådan overfører du kontakter fra en iPhone til en Samsung
Sådan overfører du kontakter fra en iPhone til en Samsung
Anonim

Hvad du skal vide

  • Synkroniser kontakter til en iPhone-kompatibel kontaktapp som f.eks. Outlook, Windows Address Book eller Contacts-appen på Mac.
  • En anden måde: Google Kontakter. På iPhone: Settings > Contacts, konfigurer din Google-konto til at synkronisere kontakter. Brug den samme konto på Samsung.
  • Du kan ikke sikkerhedskopiere kontakter (eller nogen data) til et SIM-kort på iPhone, så det er ikke en mulighed for at overføre kontakter.

Denne artikel forklarer et par forskellige måder at overføre kontakter fra iPhone til Samsung.

Hvordan kan jeg overføre data fra iPhone til Samsung?

Hvis du skifter fra iPhone til Samsung, vil du gerne sikre dig, at alle dine data skifter med dig. Nogle af de mest kritiske data er dine kontakter.

Mens denne artikel specifikt handler om at overføre kontakter fra iPhone til Samsung, er det sandsynligvis ikke den eneste form for data, du skal flytte, når du skifter; du har sandsynligvis også billeder, musik, film og apps, som du også skal overføre. Glem dem ikke, før du slipper af med din iPhone.

Hvordan får jeg mine kontakter fra min iPhone til min Samsung?

Hvis du vil bruge en computer til at overføre dine kontakter fra iPhone til Samsung, har du brug for en lille smule gratis software (hvis du skal bruge skyen, skal du springe til næste afsnit). Den software, du skal bruge, er:

  • Software til at synkronisere data fra iPhone til din computer. På en Mac er det Finder (eller iTunes, hvis du kører macOS 10.14 eller tidligere). På Windows er det iTunes.
  • Et adressebogsprogram, der kan synkronisere med iPhone og Samsung. På Windows, prøv Outlook eller Windows Adressebog. På Mac kan du prøve Outlook eller den forudinstallerede Contacts-app.
  • Software til at synkronisere data fra din computer til din Samsung. Der er mange muligheder, men Samsungs Smart Switch-app er et glimrende sted at starte. Du kan også vælge et hvilket som helst antal andre synkroniseringsapps, hvis du foretrækker dem.

Når du har den rigtige software, skal du følge disse trin:

  1. Tilslut din iPhone til din computer via USB eller Wi-Fi, og synkroniser iPhone til din computer.
  2. Klik på din iPhone i enten Finder til venstre sidebjælke eller øverst til venstre i iTunes.

    Image
    Image
  3. På iPhone-administrationsskærmen skal du klikke på Files og sikre, at feltet Contacts er markeret. Sørg for, at rullemenuen viser det adressebogsprogram, du vil synkronisere dine kontakter til, før du overfører dem til din Samsung-telefon.

    Image
    Image
  4. Klik Sync i nederste højre hjørne for at synkronisere dine kontakter til dit valgte adressebogsprogram.
  5. Afbryd din iPhone fra computeren, og tilslut din Samsung-telefon.
  6. Start den software, du vil bruge til at synkronisere din Samsung og din computer.

    De nøjagtige trin til synkronisering varierer afhængigt af hvilket program du bruger, men koncepterne er grundlæggende de samme for dem alle.

  7. I det afsnit, hvor du synkroniserer kontakter, skal du sørge for, at det adressebogsprogram, du synkroniserede til fra din iPhone i trin 3, er valgt. Synkroniser din Samsung, og kontakterne skulle overføres til den forudinstallerede Contacts-app.

Hvordan overfører jeg kontakter fra iPhone til Samsung uden en computer?

Vil du overføre kontakter fra iPhone til Samsung, men vil du ikke bruge en computer til det? Skyen kan hjælpe. I dette tilfælde skal du uploade dine kontakter fra iPhone til Google Kontakter og derefter downloade dem derfra til din Samsung-telefon. Du skal have en aktiv Google-konto, men hvis du ikke har, kan du se, hvordan du opretter en Google-konto.

  1. Sørg for, at Google-kontoen er konfigureret på din iPhone.
  2. Dine kontakter vil blive uploadet fra din iPhone til din Google-konto.

    Når du konfigurerer din Google-konto på din iPhone, skal du sørge for, at skyderen Contacts er on/green.

  3. Konfigurer din Samsung-telefon med den samme Google-konto, som du oprettede i trin 1 og brugte i trin 2-3.
  4. Dine kontakter bør automatisk downloades til den forudinstallerede Kontakter-app på din Samsung. Hvis de ikke gør det, skal du gå til Kontakter > ikon med tre linjer > Administrer kontakter > Synkroniser kontakter Bekræft, at den korrekte Google-konto er konfigureret, og at skyderen ved siden af kontoen er aktiveret, og tryk derefter på Sync

    Image
    Image

På Android-telefoner kan du sikkerhedskopiere data - inklusive kontakter - til det aftagelige SIM-kort. Det gør det lidt nemmere at overføre dine kontakter fra Android til iPhone. Desværre virker det ikke at gå fra iPhone til Samsung, fordi iOS ikke tillader dig at sikkerhedskopiere data til et SIM-kort.

FAQ

    Hvordan overfører jeg kontakter fra en Samsung-telefon til en iPhone?

    Når du overfører kontakter fra en Android-telefon, såsom en Samsung, til din iPhone, har du et par valgmuligheder. Du kan downloade appen Flyt til iOS fra Google Play Butik og følge dens instruktioner for at overføre dine kontakter. Du kan også overføre kontakter via SIM-kortet. For at gøre dette skal du åbne appen Kontakter på din Samsung og derefter trykke på Settings > Import/Export > Export> SIM-kort Sæt derefter SIM-kortet i din iPhone. En anden metode er at sikkerhedskopiere dine kontakter til Google og derefter føje Google-appen til iPhone og skifte til kontaktskyderen.

    Kan jeg overføre kontakter fra en Samsung-telefon til en iPhone via Bluetooth?

    Ja. Sørg for, at Bluetooth er aktiveret på begge enheder, og at de er inden for rækkevidde og synlige. Gå derefter til appen Kontakter på din Samsung og tryk på Mere > Del Tryk på de kontakter, du vil dele, og tryk derefter på Bluetooth Vælg din iPhone som din målenhed for at overføre kontakterne.

    Hvordan overfører jeg alle mine data fra iPhone til Samsung?

    Den nemmeste måde er at bruge Smart Switch-værktøjet på din Samsung-telefon. For at bruge Smart Switch via Wi-Fi skal du åbne Smart Switch på din Samsung og trykke på Open > Agree Vælg Wireless> Receive > iOS Indtast dit iCloud-brugernavn og adgangskode, og tryk på Log ind Sørg for, at dataene du vil overføre er valgt, tryk på Import , og følg derefter vejledningen.

Anbefalede: