Sådan giver du penge på Steam

Indholdsfortegnelse:

Sådan giver du penge på Steam
Sådan giver du penge på Steam
Anonim

Hvad du skal vide

  • Gå til Steam-gavekortsiden > Send gennem Steam > vælg beløb > vælg ven > Fortsæt > tilføj bemærkning > indtast betaling.
  • I Steam-klienten skal du gå til Store og vælge Nu tilgængelig på Steam under Gavekort.
  • Du kan bruge Steam-gavekort til at købe hvad som helst i Steam Store, inklusive spil, DLC og Steam Community Market-varer.

Denne artikel forklarer, hvordan man giver penge på Steam med digitale gavekort ved hjælp af en webbrowser eller Steam-klienten.

Sådan giver du penge på Steam

Du skal have en Steam-konto for at sende et digit alt Steam-gavekort til nogen. Du skal også tilføje modtageren til din Steam-venneliste. Personen skal være på din vennes liste i tre dage, før du kan sende dem et gavekort.

  1. Gå til Steam Digital-gavekortsiden i Steam-butikken, og vælg Send via Steam.

    Image
    Image
  2. Vælg et beløb til det digitale gavekort.

    Image
    Image
  3. Log ind på Steam, hvis du bliver bedt om det.

    Image
    Image
  4. Vælg en ven til at modtage gavekortet, og vælg derefter Fortsæt.

    Image
    Image
  5. Inkluder en personlig besked, og indtast dine betalingsoplysninger for at gennemføre købet. Dit digitale gavekort vil blive leveret med det samme via e-mail.

Køb gavekort fra Steam-klienten

Du kan også købe gavekort fra Steam-klienten. Gå til fanen Store, og vælg Nu tilgængelig på Steam under Gavekort. Processen er den samme som at bruge en webbrowser.

Image
Image

Hvad er Steam Digital-gavekort?

Ud over at give gavespil på Steam kan du nu sende digitale gavekort via e-mail. Gavekort kommer i forudbestemte beløb fra $5 til $100. Du har endda mulighed for at inkludere en personlig besked til modtageren.

Gavekort kan ikke købes med midler fra din Steam-pung; du skal bruge PayPal eller et kreditkort. Modtageren vil have mulighed for at returnere gavekortet, i hvilket tilfælde Steam refunderer dig for købet.

Beløb er baseret på afsenderens valuta og konverteres derefter til modtagerens valuta, så hvis du sender et gavekort til nogen i et andet land, skal du tjekke vekselkursen.

Sådan giver man gavespil på Steam

Hvis du ved, at nogen vil have et bestemt spil, kan du købe en digital kopi til vedkommende gennem Steam. De modtager en e-mail med et link til at downloade spillet.

  1. Gå til Steam-siden for det spil, du vil købe, og vælg Add to Cart.

    Image
    Image
  2. Rul til toppen af siden, og vælg Cart.

    Image
    Image
  3. Under det spil, du vil sende som gave, skal du vælge Køb som gave.

    Image
    Image
  4. Log ind på Steam, hvis du bliver bedt om det.

    Image
    Image
  5. Vælg en ven at modtage til gavekortet, og vælg derefter Fortsæt.

    Image
    Image
  6. Inkluder en personlig besked, og indtast dine betalingsoplysninger for at gennemføre købet. Dit digitale gavekort vil blive leveret med det samme via e-mail.

FAQ

    Hvordan får jeg penge på Steam?

    For at tjene penge på Steam kan du prøve at tjene gratis steam wallet-koder fra steder som Survey Junkie eller Swagbucks. Du kan også få adgang til cash-back-programmer fra Rakuten eller Ibotta. Du kan også sælge varer og præ-udgivelsesindhold.

    Hvordan får jeg en refusion for et Steam-spil?

    For at få en refusion på et Steam-spil, skal du anmode om din refusion inden for 14 dage efter købet, og spillet må kun have været spillet i mindre end to timer. For at anmode om en refusion skal du logge ind på Steam og vælge fanen Support. Bemærk, at Steam ikke refunderer genstande i spillet.

    Hvordan bytter jeg spil på Steam?

    For at bytte spil på Steam, start Steam og vælg Venner og chat Vælg den ven, du vil handle med, klik på pilen ud for deres navn, og klik på Inviter til handel Vælg det spil, du vil bytte, og klik og træk det ind i handelsvinduet. Vælg Klar til at handle > Foretag handel

Anbefalede: