PS4 bagudkompatibilitet: Kan du spille PS1-, PS2- og PS3-spil på PS4?

Indholdsfortegnelse:

PS4 bagudkompatibilitet: Kan du spille PS1-, PS2- og PS3-spil på PS4?
PS4 bagudkompatibilitet: Kan du spille PS1-, PS2- og PS3-spil på PS4?
Anonim

Hvad du skal vide

  • Køb et ekstra eller Deluxe PlayStation Plus-medlemskab for at få adgang til spil- og klassikerkatalogerne og spille ældre spil.
  • Du kan downloade klassiske og remasterede PS2- og PS3-spil fra PlayStation Store på din konsol.
  • Ingen af mulighederne har det fulde PS1-, PS2- eller PS3-katalog, så der er ingen garanti for, at dit yndlingsspil er tilgængeligt.

Denne artikel forklarer, hvordan man spiller PS1-, PS2- og PS3-spil på en PS4 ved at downloade eller streame dem på PlayStation Plus eller købe klassiske og remasterede spil fra PlayStation Store.

Bundlinje

PlayStation 4-diskdrevet og hardwaren kan ikke læse PS2- eller PS3-diske, så den nemmeste måde at få adgang til dine gamle yndlingsspil er at bruge et PlayStation Plus Extra- eller Deluxe-medlemskab. Det ekstra niveau giver adgang til spilkataloget, som inkluderer nogle PS4- titler. Det dyrere Deluxe-niveau inkluderer også Classics Catalogue, som har ældre titler.

Sådan downloader du PS1-, PS2- eller PS3-spil til PS4

Nogle PS1-, PS2- og PS3-spil kan købes gennem PlayStation Store, så du kan spille dem på din PS4. Ikke mange er tilgængelige via tjenesten, men det er værd at tjekke. Sådan downloader du dem.

Større spil inkluderet her inkluderer klassiske Grand Theft Auto-spil som Grand Theft Auto: Vice City og Grand Theft Auto: San Andreas samt PaRappa the Rapper 2 og Red Dead Revolver. Der er også remasterede versioner af originale PlayStation 1-spil som Final Fantasy VII og Final Fantasy VIII.

  1. På din PlayStation 4 skal du vælge PlayStation Store-ikonet og trykke på X knappen på din controller.

    Image
    Image
  2. Rul op til Search, og klik på X.

    Image
    Image
  3. Indtast navnet på det spil, du leder efter.
  4. Tryk til højre for at rulle gennem listen over resultater.

    Image
    Image
  5. Vælg spillet med X.
  6. Tryk på Læg i kurv for at købe spillet.

    Image
    Image

Hvad er PS4 bagudkompatibilitet?

Backwards-kompatibilitet henviser til evnen for ny teknologi til stadig at kunne bruge ældre software. I tilfældet med PlayStation 4 er det muligheden for at spille PS1-, PS2- eller PS3-spil på systemet, så du ikke behøver at grave dine gamle spillekonsoller frem for at spille gamle favoritter.

Tidligere var PS2 bagudkompatibel med den originale PlayStation 1, mens en lanceringsversion af PlayStation 3 ville give dig mulighed for at spille PlayStation 2-spil. Svaret for PS4 bagudkompatibilitet er dog en smule mere kompliceret end dette.

Remastered spil er et alternativ for PS4-brugere

Tallige klassiske spil er blevet udgivet i en remasteret form. Disse tilføjer typisk ekstra funktioner eller forbedret grafik, så de ikke er det samme som det originale spil, men de er ofte bedre.

På PlayStation 4 kan du spille klassikere som Final Fantasy VII, Final Fantasy VIII og PaRappa the Rapper i remasterede former, der er tilgængelige på PlayStation Store.

Du kan også købe remasterede samlinger såsom Spyro Reignited Trilogy og Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Spil som disse to er tilgængelige i en fysisk form, så hvis du foretrækker at bruge diske, kan du gøre det og lægge dem i din PS4-konsol som et almindeligt PS4-spil. Med nye remasterede spil, der udkommer regelmæssigt, er det værd at undersøge, om din gamle favorit er tilgængelig på denne måde.

Anbefalede: