Jeg kan ikke stoppe med at spille med Amazons Luna Game Controller

Indholdsfortegnelse:

Jeg kan ikke stoppe med at spille med Amazons Luna Game Controller
Jeg kan ikke stoppe med at spille med Amazons Luna Game Controller
Anonim

Key takeaways

  • Jeg var imponeret over hastigheden og byggekvaliteten af Amazons Luna-spilcontroller.
  • Luna-controlleren til $69,99 er beregnet til Amazons cloud-streaming-spiltjeneste, som i øjeblikket er i et program for tidlig adgang, der kun er inviteret.
  • Jeg havde controlleren i gang mindre end fem minutter efter, at den blev afleveret hjemme hos mig af en postmedarbejder.
Image
Image

Amazons trådløse controller til dens nye Luna-spiltjeneste tilbyder hastighed og fremragende byggekvalitet.

Luna-controlleren til $69,99 er ikke billig, men den leverer en bundsolid ydeevne. Det var også utrolig nemt at parre med spiltjenesten og tilbyder reduceret latenstid sammenlignet med andre controllere.

Luna-controlleren er beregnet til brug med Amazons cloud-streaming-spiltjeneste, som i øjeblikket er i et program med tidlig adgang, der kun er inviteret. Luna fungerer på pc'er og Mac'er gennem selvstændige klienter eller Chrome, Amazon Fire TV-enheder og iPhones og iPads. Visse Android-telefoner er også kompatible.

Levering til forbindelse på fem minutter

I overensstemmelse med Amazons etos om at forsøge at gøre alting nemmere, havde jeg controlleren kørende mindre end fem minutter efter, at den blev leveret.

Efter at have sat de medfølgende batterier i, var det bare et spørgsmål om at downloade Luna-spilcontroller-appen til min iPad. Enheden blev opdaget med det samme, og jeg spillede sekunder senere. Og selvom min controller straks bemærkede min Wi-Fi-forbindelse, kan du også bruge Luna-controlleren via Bluetooth.

Luna-controlleren til $69,99 er ikke billig, men den leverer en bundsolid ydeevne.

Luna-controlleren opretter forbindelse til Amazon direkte via sin Wi-Fi-forbindelse, som virksomheden hævder reducerer latenstiden med 17 til 30 millisekunder. I praksis fandt jeg, at controlleren var bemærkelsesværdig responsiv, når den er forbundet via Wi-Fi for at styre en iPad Air.

Husk på, at du ikke behøver Luna-controlleren for at spille spil på Amazons tjeneste. Du kan også bruge en kompatibel Bluetooth-controller, såsom DualShock 4 eller Xbox Wireless Controller. Seriøse spillere kunne endda forbinde en trådløs mus og et tastatur. Når du bruger Bluetooth, opgiver du selvfølgelig den reducerede latenstid.

Efter at have brugt noget tid med Luna-controlleren, prøvede jeg at bruge en trådløs mus og et tastatur og kunne straks kende forskel. Selvom forsinkelsen var for lille til at kvantificere, var den bestemt mærkbar. Det føltes også akavet at bruge den lille iPad-skærm med en mus i fuld størrelse og tastaturopsætning.

Jeg prøvede også en trådløs Xbox-controller. Jeg foretrækker den mere ergonomiske fornemmelse frem for Luna, men endnu en gang var der mærkbar forsinkelse sammenlignet med at bruge Luna over Wi-Fi.

Solid as an Xbox

Jeg var glad for at opdage, at Luna-controlleren er et solidt stykke udstyr. Den minder om det klassiske Nintendo Switch-controller-design og vejer hele 285 gram. En erfaren PlayStation-spiller fort alte mig, at den føltes bredere i deres hånd end en PS4-controller, og den var faktisk næsten for stor til at spille komfortabelt i lange perioder. Men byggekvaliteten var lige så solid som en trådløs Xbox-controller.

Jeg har store hænder og havde ingen problemer med at fatte Luna-controlleren, mens jeg spillede racerspillet Grid. Betjeningselementerne havde fremragende feedback, og jeg var i stand til at få min bil til at snurre rundt på banen på mit maksimale niveau.

Image
Image

Der er menuknapper samlet omkring en Luna-knap, der lyser, når du bruger gamepad'en. En lille mikrofon over Luna-knappen lader dig bruge Amazon Alexa med controlleren. På bunden ligger et hovedtelefonstik. På siden er der en USB-C-port til kablede forbindelser og opladning af dets genopladelige batterier.

Efter at have brugt tid med Amazon Luna-controlleren, betragter jeg den som et must-have for alle, der abonnerer på Amazons spiltjeneste. Det er en vellavet controller, der tilbyder en nem opsætning og reduceret latenstid via en Wi-Fi-forbindelse.

Anbefalede: