Sådan ser du dine bedste kunstnere på Spotify

Indholdsfortegnelse:

Sådan ser du dine bedste kunstnere på Spotify
Sådan ser du dine bedste kunstnere på Spotify
Anonim

Hvad du skal vide

  • Spotify viser dig kun forslag relateret til dine topkunstnere. Gå til Your Library > Artists i appen.
  • Gå til Hjem > For nylig spillet på webstedet for at se kunstneranbefalinger.
  • Gå til statsforspotify.com, og vælg Topkunstnere. Det kan du også gøre i Android-appen; der er ingen iOS-app.

I denne artikel lærer du, hvordan du finder dine topkunstnere på Spotify. Det er praktisk, hvis du lytter til mange forskellige musikgenrer og ikke kan huske nogle af de kunstnere, du måske har opdaget.

Sådan får du adgang til dine topkunstnere på Spotify

Selvom du ikke kan se specifikke kunstnere, du oftest har lyttet til, på selve Spotify, kan du se din bedste musik og afspilningslister på Spotify-webstedet. Spotify henter kunstneranbefalingerne fra den bedste musik, du kan lide i appen.

  1. I nederste højre hjørne af Spotify-mobilappen skal du vælge Your Library, og derefter vælge Artists fra topmenuen. Du kan se dine kunstneranbefalinger.

    Image
    Image
  2. På Spotify-webstedet skal du vælge Hjem fra menuen til venstre. Rul ned til sektionen Senest spillet.

    Image
    Image

    Hvis du ruller længere ned, vil du se en Baseret på din seneste lytning sektion med anbefalinger relateret til dine seneste topkunstnere.

  3. Mens disse muligheder viser dig dine seneste lyttevaner eller musik relateret til dine topkunstnere, angiver de ikke specifikt topkunstnere. Du skal bruge en tredjepartstjeneste, som vi dækker i næste afsnit.

Se topkunstnere med statistik for Spotify

Hvis du bruger webstedet eller mobilappen Stats for Spotify, kan du hurtigt se de bedste kunstnere, du lytter til, med nogle få enkle trin.

  1. Besøg statistik for Spotify-webstedet, og log ind med dine Spotify-legitimationsoplysninger. Hvis du allerede har logget på Spotify med den samme browser, skal du muligvis give webstedet tilladelse til at få adgang til din Spotify-konto ved at klikke på Agree.

    Image
    Image
  2. Når du er logget ind, skal du vælge Topkunstnere i midten af skærmen, eller vælg menupunktet Topkunstnere øverst.

    Image
    Image
  3. Du lander på en side, der viser de bedste kunstnere, du har lyttet til i løbet af de sidste fire uger. Du kan skifte denne visning til sidste 6 måneder eller all time (siden du har brugt Spotify).

    Image
    Image
  4. Download Spotistats til Spotify-appen til Android, og installer den. Når du logger ind på en af apperne med dine Spotify-legitimationsoplysninger, skal du give appen tilladelse til at få adgang til din konto.

    Der er ingen Spotistats-app til iOS. Du kan dog downloade statistik for Spotify Music fra App Store, som ligner.

  5. På appens hovedside vil du se en Topkunstnere i de sidste 4 uger. Stryg til venstre for at se hele listen.
  6. Hvis du vil ændre datointervallet for dine topkunstnere eller se andre ting som f.eks. topnumre eller album, skal du trykke på linket Mere til højre for afsnits titlen. Du kan se alle de bedste kunstnere, og du kan trykke på linkene nederst for at ændre visningen til 6 months eller lifetime

    Image
    Image

Hvorfor kan du ikke se topkunstnere på Spotify?

Spotify er fremragende til at give dig lister over populær musik og kunstnere. Men hvis du vil anmelde de kunstnere, du lytter mest til, er processen ikke så let.

Spotify tilbyder dig en måde at gennemgå genrer og afspilningslister, du oftest har lyttet til, men det er ikke nemt at se specifikke kunstnere. En tredjepartstjeneste, du kan få adgang til med din Spotify-konto, og som lader dig gøre netop det, som beskrevet ovenfor.

FAQ

    Hvordan tjener kunstnere penge på Spotify?

    Kunstnere modtager en del af den nettoindtægt, Spotify tjener fra Premium-abonnementsgebyrer og annoncering. Spotify tæller det samlede antal streams for hver sang af en bestemt kunstner, bestemmer sangens officielle ejerskab og hvem der distribuerer den, og betaler derefter kunstnere. Kunstnere modtager betaling hver måned.

    Kan Spotify-kunstnere se, hvem der lytter?

    Slags. Med Spotify for Artists-appen kan Spotify-kunstnere få adgang til forbedret statistik, der viser antallet af mennesker, der lytter til en sang glob alt på et givet tidspunkt. Andre statistikker i re altid er tilgængelige for kunstneren i en uge efter, at en sang er udgivet. Kunstnere kan også se, om de har fået nye følgere, eller om sange er blevet føjet til afspilningslister.

    Hvordan sletter jeg nyligt spillede kunstnere på Spotify?

    For at rydde din liste over nyligt afspillede på Spotify skal du gå til Your Library > Recently Played og holde musen over en kunstner. Klik på Mere (tre prikker) > Remove From Recently Played for at slette elementet fra din nyligt afspillede liste.

Anbefalede: