Sådan ser du TikTok på dit tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan ser du TikTok på dit tv
Sådan ser du TikTok på dit tv
Anonim

Hvad du skal vide

  • Du har to muligheder: Installer TikTok på dit smart-tv, eller del din enheds skærm med dit tv.
  • TikTok TV-appen kan køre direkte fra nogle Samsung-, LG- og Android-tv'er.
  • Spejling og casting fra telefoner, tablets og computere.

Denne artikel forklarer de forskellige måder, du kan se TikTok på på dit tv. Vejledningen gælder for Android, iOS, iPadOS, Windows, macOS og en række smart-tv'er og streamingenheder.

Hvordan streamer jeg TikTok til mit tv?

Hvis du har en understøttet enhed, kan du installere TikTok direkte på dit tv, logge ind på din konto og se videoer på den store skærm. Hvis du ikke har et tv, der fungerer sådan, er den anden mulighed at bruge appen norm alt på din telefon, tablet eller computer, men derefter bruge skærmspejling til at vise videoerne på dit tv.

Installer TikTok TV-appen

TV-appen fungerer med disse enheder:

  • Amazon Fire TV
  • Android TV
  • Chromecast med Google TV
  • LG smart-tv'er (2018 (webOS 4.0) og nyere modeller)
  • Samsung smart-tv

Disse trin inkluderer skærmbilleder fra Android TV, men trinene bør stort set være de samme for andre understøttede sæt.

  1. Søg efter TikTok fra menuen Apps på tv'et.

    Hvis du bruger Android TV, kan du udløse installationen fra en computer via linket nedenfor, så længe dit tv er logget ind på den samme Google-konto som din computer. Hvis du gør det, skal du fortsætte med trin 3 nedenfor.

    Ellers skal du følge resten af disse trin fra selve tv'et.

    Hvis du ikke er sikker på, om dette vil fungere til dit tv, skal du alligevel klikke på linket. Du kan ikke bruge denne metode, hvis du ser meddelelsen Denne app er ikke tilgængelig for nogen af dine enheder.

  2. Vælg Install på den skærm, og vent derefter, mens den downloader og installerer på dit tv.

    Image
    Image
  3. Find appen, hvis du ikke allerede er der, og vælg Åben eller Launch.
  4. Brug Log ind-knappen for at logge ind på din TikTok-konto, eller tryk på Se nu for at begynde at se uden en konto.

    Image
    Image

Cast eller spejl TikTok til dit fjernsyn

En anden metode er at projicere din skærm trådløst til tv'et. Streamingen foregår på din mobile enhed eller computer, og video og lyd overføres derfra til dit tv.

Der er et par måder at gøre dette på, og hver metode virker, selvom du ikke har en af enhederne nævnt ovenfor.

Lær, hvordan du spejler Android til et fjernsyn, eller hvordan du spejler en iPhone til et fjernsyn for trin-for-trin-vejledning. Hvis du bruger TikTok på din iPad, kan du slutte iPad til tv'et.

Image
Image

Eller måske foretrækker du at spejle din computer til dit tv. Hvis du har en Chromecast, og du kan lide at se TikTok i Chrome, kan du også caste den ene fane til dit fjernsyn.

Image
Image

Tilslut til fjernsynet med HDMI

Hvis disse trådløse metoder ikke har været nyttige, kan du altid slutte din enhed til dit tv over HDMI. Det er en fysisk forbindelse, så du bliver nødt til at sidde tættere på tv'et, end du måske foretrækker, men det vil skabe en mere stabil forbindelse end trådløs og vil fungere til alle moderne tv'er og projektorer.

Følg en af disse vejledninger, afhængigt af din enhed: Tilslut din iPhone eller iPad til dit TV, tilslut din Android-enhed til dit TV, eller tilslut din computer til dit TV.

Hvorfor opretter TikTok ikke forbindelse til mit tv?

I modsætning til YouTube og andre tjenester, der er tilgængelige på stort set alle tænkelige skærme, er TikTok kun forblevet en mobiltelefonapp i USA indtil 2021, når det kom til tv'er som en app kaldet TikTok TV. I øjeblikket er Europa og Nordamerika de eneste regioner, hvor denne app er tilgængelig. Hvis du ikke kan se TikTok gennem smart TV-appen, er din placering sandsynligvis årsagen.

Du skal også være på det samme Wi-Fi-netværk som dit tv, hvis du caster eller spejler din enhed. Hvis din telefon, tablet eller computer ikke kan spille TikTok på dit tv, skal du først kontrollere, at de er på det samme netværk.

Spejlings- og castingproblemer kan opstå, hvis du ikke er bekendt med, hvordan det hele fungerer. Spejling kræver et kompatibelt tv eller streaming-stick, så TikTok vises ikke på din skærm, hvis din enhed ikke er i stand til at spejle sig selv.

Casting understøttes ikke i selve TikTok-appen, så den eneste måde at caste disse videoer til dit tv er gennem din computerbrowser. Der er flere ting, du kan gøre for at løse det, når Chromecast ikke fungerer.

FAQ

    Hvordan ser jeg TikTok på et Roku-tv?

    Roku App Store har i øjeblikket ikke en TikTok-app. Nogle tredjepartsmuligheder er muligvis tilgængelige, men hvis du er bekymret for at installere noget uofficielt, bør du bruge en castingmulighed.

    Hvordan ser jeg TikTok Live på et tv?

    Hvis dit tv har en TikTok-app, kan du se streams på TikTok Live direkte derfra. Ellers skal du trække det feed op, du vil se på en anden enhed, og dele dens skærm med tv'et.

Anbefalede: