Sådan parrer du et Apple Watch med din iPhone

Indholdsfortegnelse:

Sådan parrer du et Apple Watch med din iPhone
Sådan parrer du et Apple Watch med din iPhone
Anonim

Hvad du skal vide

  • Nemmest: Brug og tænd for ur >, hold tæt på iPhone > tryk på Fortsæt på iPhone > ret kameraet mod urets opsatte animation.
  • Manuelt: Brug og tænd for ur > hold det tæt på iPhone >, tryk på Fortsæt på iPhone > Par manuelt.
  • Tryk på i-ikonet på Apple Watch > på iPhone, tryk på navnet på uret, og indtast den 6-cifrede kode, der vises på Watch.

Hvis du har et nyt Apple Watch, du skal oprette forbindelse til en iPhone, er der et par trin, du skal udføre, før du kan bruge det. Denne artikel forklarer, hvordan du parrer et nyt Apple Watch med en eksisterende iPhone automatisk og manuelt, og hvad du skal gøre, når parringen ikke virker.

Fik du en ny iPhone? Sådan parrer du et Apple Watch med en ny iPhone.

Hvordan forbinder jeg min iPhone til mit ur?

Hvis du har en eksisterende iPhone og skal tilslutte et nyt Apple Watch, skal du følge disse trin for den hurtigste opsætning:

Disse instruktioner gælder for et Apple Watch, der kører watchOS 8 eller nyere, og iPhone, der kører iOS 15 eller nyere. For tidligere versioner af begge enheder gælder de grundlæggende begreber, men nogle specifikke handlinger eller skærmknapper kan være anderledes.

  1. Placer Apple Watch på dit håndled. Tænd den ved at holde sideknappen nede, ikke kronen.
  2. Hold uret tæt på iPhone.
  3. Når opsætningsprompten vises på iPhone, skal du trykke på Fortsæt.

    Image
    Image

    Hvis dette ikke vises, skal du åbne Watch-appen på iPhone, trykke på Alle ure og trykke på Par nyt ur.

  4. Der vises en animation på Apple Watch. Brug iPhone-kameraet til at justere animationen i rammen på iPhone-skærmen. Dette parrer uret med iPhone.

    Image
    Image
  5. Med fuldført parring, vælg dine indstillinger og konfigurationer for uret, og synkroniser apps og indhold til det.

    Nu hvor dit Apple Watch og iPhone er parret, er her lidt hjælp til at konfigurere dit Apple Watch.

Hvordan parrer jeg mit Apple Watch manuelt?

I nogle tilfælde kan du ikke parre det nye Apple Watch til din iPhone automatisk, og du bliver nødt til at gøre det manuelt. I så fald skal du følge disse trin:

  1. Følg de første 4 trin fra det sidste afsnit. I stedet for at justere animationen på uret i rammen på iPhone, skal du trykke på Par Apple Watch Manuelt.

    Image
    Image
  2. Tryk på i på uret.
  3. På iPhone skal du trykke på navnet på det ur, der vises på uret.

  4. På iPhone skal du indtaste den 6-cifrede kode, der vises på uret.
  5. Apple Watch og iPhone er nu parret, og du kan fuldføre opsætningen.

    Image
    Image

Hvorfor parrer mit Apple Watch ikke med min iPhone?

Hvis ingen af mulighederne virker, og du ikke kan parre Apple Watch med iPhone, er her nogle potentielle årsager og løsninger:

  • Uret er allerede parret med en anden iPhone: Hvert Apple Watch kan kun parres med én iPhone (selvom en iPhone kan parres med mere end ét Apple Watch). Hvis parringen ikke virker, er dit ur muligvis forbundet et andet sted. For at fjerne parringen af uret kan du enten fjerne det fra den iPhone, det i øjeblikket er parret med (gå til Watch-appen > My Watch > All Watches > i > Ophæv parring af Apple Watch), eller nulstil det direkte på uret (gå til Settings >Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og indstillinger > bekræfte), men du skal bruge det anvendte Apple-id for at aktivere uret oprindeligt.

  • Aktiveringslås er aktiv på uret: Hvis du har købt uret brugt af nogen og ikke kan parre det, er det muligvis beskyttet af Apples tyverisikringsaktiveringslåsfunktion. Hvis det er tilfældet, skal du kontakte den person, du fik det af, og bede vedkommende om at fjerne aktiveringslåsen.
  • Bluetooth og Wi-Fi er deaktiveret på iPhone: iPhone og Apple Watch kommunikerer via Bluetooth og Wi-Fi, så hvis begge er deaktiveret, fungerer processen ikke. Sørg for, at de er tændt ved at åbne Kontrolcenter og kontrollere, at både Bluetooth og Wi-Fi lyser blåt. Hvis de ikke er det, skal du trykke på ikonerne.
  • Lavt urbatteri: Hvis dit urs batteri er meget lavt, kan det muligvis ikke parres. Sæt det på uropladeren i en time eller deromkring, og prøv igen.
  • iPhone har brug for en OS-opdatering: Hvis din iPhones OS er forældet, kan det have problemer med at parre med et ur, der kører en nyere version af OS. I så fald skal du tjekke efter og installere iPhone-operativsystemopdateringen og prøve at parre igen.

FAQ

    Hvordan låser jeg min iPhone op med mit Apple Watch?

    Hvis du vil låse din iPhone op med dit Apple Watch, skal du først gå til Indstillinger > Ansigts-id og adgangskode >Lås op med Apple Watch på din iPhone. Når du bærer dit Apple Watch i nærheden af din iPhone, låses det automatisk op.

    Hvordan låser jeg mit Apple Watch op med min iPhone?

    For at låse dit Apple Watch op med din iPhone skal du åbne Watch-appen på din iPhone, vælge dit Apple Watch og derefter trykke på Adgangskode > Lås op med iPhone . Alternativt kan du gå til dine Apple Watch-indstillinger og trykke på Adgangskode > Lås op med iPhone.

    Hvordan gensynkroniserer jeg mit Apple Watch til min iPhone?

    For at gensynkronisere dit Apple Watch med din iPhone, skal du gå til Watch > General > Nulstil> Nulstil synkroniseringsdata. Hvis det ikke virker, skal du frakoble dit Apple Watch og parre det igen med din iPhone.

    Kan jeg bruge et Apple Watch uden en iPhone?

    Nej. Selvom du kan bruge dit Apple Watch med en Android, skal du stadig have en ulåst iPhone 6 eller nyere for at forbinde dem.

    Kan jeg finde min iPhone med mit Apple Watch?

    Ja. Hent de hurtige indstillinger på dit Apple Watch og tryk på ikonet, der ligner en iPhone med to parenteser på hver side. Hvis din iPhone er inden for rækkevidde, giver den en lyd. Du kan også finde dit Apple Watch med din iPhone.

Anbefalede: