Sådan parrer du Meta (Oculus) Quest 2 med en telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan parrer du Meta (Oculus) Quest 2 med en telefon
Sådan parrer du Meta (Oculus) Quest 2 med en telefon
Anonim

Hvad du skal vide

  • På din opgave 2: Indstillinger > Om, og skriv parringskoden ned.
  • Oculus telefonapp > Menu > Devices > Par dit headset >Quest 2 > Fortsæt . Indtast parringskode > tryk flueben.
  • Hvis din Quest 2 ikke vil parre, så prøv igen, mens du har headsettet på, og sørg for, at din telefon er tæt på headsettet.

Denne artikel forklarer, hvordan man parrer en Meta Quest 2 med en telefon med instruktioner, der fungerer til både Androids og iPhones.

Sådan forbinder du Quest 2 til telefonen

For at parre en Quest 2 til en telefon skal du have en Facebook- eller Oculus-konto, og du skal også installere Oculus-appen på din telefon. Appen er tilgængelig til både Android og iPhone, og den ser ud og virker ens uanset hvilken type telefon du har.

Sådan forbinder du en Quest 2 til en telefon:

  1. Åbn værktøjslinjen ved at trykke på Oculus-knappen på din højre touch-controller.

    Image
    Image
  2. Vælg hurtigstartmenuen (tid, batteri, Wi-Fi).

    Image
    Image
  3. Vælg Indstillinger.

    Image
    Image
  4. Vælg System.

    Image
    Image
  5. Rul ned, og vælg Om.

    Image
    Image
  6. Notér parringskoden.

    Image
    Image
  7. Hvis du ikke allerede har Oculus-appen, skal du downloade og installere den på din telefon.
  8. Åbn Oculus-appen, og log ind med din Facebook- eller Oculus-konto.
  9. Tryk Menu.
  10. Tryk på Devices.
  11. Tryk Par nyt headset.

    Image
    Image
  12. Tap Quest 2.
  13. Tryk Fortsæt.
  14. Indtast parringskoden, og tryk på fluebenet.

    Image
    Image
  15. Your Quest 2 vil parres med din telefon.

    The Quest 2 skal være aktiv og i nærheden af din telefon for at parringen skal lykkes. Hvis det mislykkes, kan du prøve at bære headsettet under parringsprocessen.

Sådan parrer du Quest 2 med iPhone

Parring af en Quest 2 til en iPhone fungerer præcis som parring med en Android. Appen virker og ser ens ud på både Android og iOS, og Quest 2-headsettet skelner ikke mellem en iPhone og en Android. For at parre en Quest 2 til din iPhone skal du følge instruktionerne fra det forrige afsnit.

Hvis du har problemer med at forbinde din Quest 2 til din iPhone, skal du sørge for, at Bluetooth er aktiveret på din iPhone, før du starter processen. Bluetooth bør være aktiveret, før du forsøger at parre din iPhone med en Quest 2.

Hvorfor parre en Quest 2 med en telefon?

Parring af din Quest 2 med en telefon giver en række fordele. Uden at skulle bære dit headset giver appen dig mulighed for at købe apps og spil, tjekke din venneliste, se et galleri med skærmbilleder og videoer, du har taget på headsettet, og endda se en livestream fra headsettet. Muligheden for livestreaming er en fordel, hvis du vil dele din VR-oplevelse med en anden.

Hvis din Quest 2 og din telefon er parret, kan du vælge stream-indstillingen, og dit syn spejles fra headsettet til din telefonskærm. Det giver en ven mulighed for at se præcis, hvad du ser, mens du spiller. Du kan også optage gameplay til din telefon for nem afspilning på en computer eller dele med venner uden for Facebook-økosystemet. Selvom Quest 2 tillader dig at dele screencaps og klip, er den begrænset til Facebook og Messenger.

Parring af din Quest 2 til en telefon er også nødvendig, hvis du vil bruge Quest 2 forældrekontrol. Hvis du vil bruge forældrekontrol, skal din teenager parre sin telefon med Quest 2 og indlede en anmodning. Du kan derefter acceptere anmodningen på din telefon, som giver dig mulighed for at overvåge deres VR-brug, vælge hvilke spil de må spille og justere andre indstillinger.

FAQ

    Hvordan parrer jeg Meta (Oculus) Quest med et tv?

    Hvis dit tv understøtter skærmdeling, kan du caste dit Meta/Oculus Quest-headset, så andre i rummet kan se, hvad du ser. Brug Cast-knappen i Oculus-appen (det ligner en controller med bølger, der kommer ud af den), og vælg derefter dit tv fra listen. Dit tv, din telefon og dit headset skal være på det samme Wi-Fi-netværk.

    Hvordan parrer jeg en Meta (Oculus) Quest-controller uden en telefon?

    Du har desværre brug for Oculus-appen for at parre dine controllere med dit headset. Hvis appen ikke virker, skal du kontakte Quest support for at fejlfinde.

Anbefalede: