Sådan bruger du en PS5-controller på Xbox Series X eller S

Indholdsfortegnelse:

Sådan bruger du en PS5-controller på Xbox Series X eller S
Sådan bruger du en PS5-controller på Xbox Series X eller S
Anonim

Kan du bruge en PS5-controller på Xbox Series X- og Xbox Series S-konsoller? Det kan du, men da der ikke er indbygget understøttelse af Sonys PS5 DualSense-controllere på Microsofts Xbox Series X- og S-konsoller, bliver du nødt til at gøre det via en af to rundkørselsmetoder nedenfor.

Metode 1: Tilslut en PS5-controller til Xbox Series X med en adapter

Den mest effektive måde at bruge din PS5-controller til Xbox Series X- og Xbox Series S-spil er at bruge en specialdesignet adapter eller konverter. Disse fungerer på samme måde som, hvordan du ville bruge en strømadapter, når du rejser. Den ene ende af adapteren sluttes til din videospilkonsol, mens den anden sluttes til din controller enten via USB eller Bluetooth.

Image
Image

I dette tilfælde skal du bruge adapteren til at forbinde din PS5 DualSense-controller til din Xbox Series S- eller X-konsol.

Controller-konvertere kan ofte koste mere end en egentlig Xbox-controller. Det kan være meget billigere at købe en ny Xbox-controller til din Xbox Series X.

Controller-adaptere og -konvertere giver dig mulighed for at bruge dine controllere på de fleste videospilkonsoller, mens du også kan spille spil på dit tv, som du plejer. Titan Two er en populær adapter, der understøtter PS5 og Xbox Series X og S konsoller og controllere. Cronus Zen er en anden mulighed, selvom vi ikke forventer, at dens Xbox Series X- og PS5-understøttelse lanceres fuldt ud før midten til slutningen af 2021.

Metode 2: Spil Xbox Series X-spil med en PS5-controller via Xbox Cloud Gaming

Xbox-skyspiltjenesten, tidligere kaldet Project xCloud, lader spillere streame Xbox Series X-videospil fra Microsofts servere direkte til deres computer eller smartenhed.

Det smarte ved Xbox-skyspil er, at du kan bruge næsten enhver controller, du har tilsluttet din enhed, til at spille den, når videospillet streamer. Heldigvis for dig kan PlayStation 5 DualSense-controllere oprette forbindelse til Android- og iOS-smartphones og -tablets. PlayStation 5-controlleren kan også oprette forbindelse til Windows- og Mac-computere uden hacking eller ekstra hardware.

Fra januar 2020 er Xbox Cloud-spil kun tilgængelig på Android-enheder, selvom det forventes at blive lanceret på iOS, Windows og Mac i midten af 2021.

Bundlinje

En officiel PS5 Xbox-controller findes ikke. Hvis du har hørt nogen nævne dette i en samtale eller på en YouTube-video, henviser de sandsynligvis til en tredjepartscontroller eller måske endda et adapter- eller konverterprodukt som dem, der er nævnt ovenfor.

Vil Xbox Series X-konsoller tilføje PS5-controllersupport?

Det er usandsynligt, at Microsoft vil tilføje understøttelse af Sonys controllere til deres Xbox Series X- eller Xbox Series S-konsoller, da de forståeligt nok vil opfordre spillere til at købe produkter fremstillet af Microsoft. Det kunne ske, men det ville være uklogt at vente, indtil det sker, da du kan vente meget længe.

Hvis du har brug for en ekstra controller til din Xbox Series X- eller S-konsol, er det bedst at købe en ny eller endda en brugt. Der er adskillige første- og tredjepartscontrollere at vælge imellem til forskellige prisklasser, og Xbox-brandede controllere designet til Xbox One-konsoller og Windows-pc'er vil også fungere på en Xbox Series S eller X.

Anbefalede: