EDUP EP-AC1635 Wi-Fi Adapter anmeldelse: Solid hastighed og rækkevidde til en overkommelig pris

Indholdsfortegnelse:

EDUP EP-AC1635 Wi-Fi Adapter anmeldelse: Solid hastighed og rækkevidde til en overkommelig pris
EDUP EP-AC1635 Wi-Fi Adapter anmeldelse: Solid hastighed og rækkevidde til en overkommelig pris
Anonim

Bundlinje

EDUP EP-AC1635 USB Wi-Fi-adapteren har et kæmpe slag i en lille formfaktor. Selvom den eksterne antenne kunne være en dealbreaker for nogle, yder den meget godt og klarede alt, hvad vi kastede efter den.

EDUP EP-AC1635 USB WiFi-adapter

Image
Image

Vi købte EDUP EP-AC1635 USB Wi-Fi-adapteren, så vores ekspertanmelder kunne teste og vurdere den grundigt. Fortsæt med at læse for vores fulde produktanmeldelse.

Nogle gange klipper det trådløse kort på din billige bærbare det bare ikke. Eller måske træner du i marken og har brug for en Wi-Fi USB-adapter for at give dig øget rækkevidde. Uanset årsagen er der masser af Wi-Fi USB-adaptere på markedet, som kan give dig et lille boost.

EDUP EP-AC1635 Wi-Fi USB-adapter er en solid mulighed til en latterligt god pris. For mindre end $20 kan EP-AC1635 klare stort set alt, hvad du kaster efter den.

Bundlinje

Dette er en Wi-Fi-adapter til $13, så forvent ikke, at Apples design blomstrer. Men EDUP EP-AC1635 ser solid ud med sin blanke finish og lille statur. Plasten føles robust at røre ved og vil sandsynligvis holde sig godt, hvis du ved et uheld trådte på den. Den har en ekstern antenne, hvilket kunne være en slukning for nogle, men den antenne er praktisk, når man forsøger at få et øget trådløst signal længere væk.

Opsætningsproces: Plug-and-play med en inkluderet driverdisk

At få EP-AC1635 til at køre er lige så enkelt som plug-and-play. Din Windows 10-computer bør genkende enheden med det samme og få dig forbundet til internettet. Men hvis din computer ikke genkender adapteren, inkluderer EDUP en lille disk til at installere Re altek-drivere. Indrømmet, mange computere i dag har ikke diskdrev, så brugen kan kun gå så langt. Selv da er det god opmærksomhed på detaljer.

Image
Image

Forbindelse og netværksydelse: Imponerende statistik og rækkevidde

Vi satte EDUP EP-AC1635 gennem tre forskellige hastighedstests for at få et gennemsnit af dens ydeevne ved at bruge Microsofts Network Speed Test-app, Ookla's Speedtest.net og Netflix's Fast.com. På 5GHz-enden gav ping, download og upload os henholdsvis 38ms, 197 Mbps og 7 Mbps. På 2,4 GHz-siden gav test os et ping på 17 ms, 45 Mbps til download og 9 Mbps til upload.

Med hensyn til rækkevidde klarede EDUP EP-AC1635 sig fremragende. Ved 20' væk ved 2,4 GHz fik vi downloadhastigheder på 40 Mbps ved hjælp af Microsofts Network Speed Test-app. Da vi gik en etage ned i et lejlighedskompleks i New York City med vægge beklædt med mursten og beton, faldt hastighederne, men vi var stadig i stand til at opretholde en downloadforbindelse på 5 Mbps. Til sammenligning, når vi brugte det interne trådløse kort, der findes i Microsoft Surface, så vi downloadhastigheder på 10 Mbps, så denne USB-adapter overgår måske ikke nødvendigvis det kort, der er inde i din bærbare computer lige nu.

Under vores stresstest klarede EDUP EP-AC1635 sig utrolig godt. Ved 5GHz, når vi forsøgte at jonglere med to 4K-streams, en fra YouTube og en fra Netflix, og også spillede et onlinespil Rocket League, så vi aldrig et dyk i ydeevnen. Pings i Rocket League var norm alt i de øverste 20'ere, nogle gange hoppede ind i 50'erne, men aldrig højere. Det er sindssygt gode tal. Til kontekst giver Rocket League norm alt ping på omkring 15 ms, når du bruger kablet Ethernet.

Under vores stresstest klarede EDUP EP-AC1635 sig utrolig godt.

Pris: sindssygt billig

Ved $13 er EDUP EP-AC1635 en no-brainer. Der er andre USB Wi-Fi-adaptere, der er dyrere og giver dårligere resultater. Er det den bedste USB Wi-Fi-adapter på markedet? Sandsynligvis ikke, men en af de meget få adaptere, der kan trække disse tal ind for mindre end $15.

Ved 13 USD er EDUP EP-AC1635 en let sag.

EDUP EP-AC1635 vs Fenvi FV-N700

Dette er ikke engang en fair konkurrence. EDUP EP-AC1635 blæser Fenvi FV-N700 op af vandet. Ikke alene klarer den sig bedre på næsten alle målinger, inklusive den stadigt kritiske test af trådløs rækkevidde, men den er også billigere og bedre konstrueret. Det eneste, Fenvi har at gøre med det, er, at dens antenne er intern, hvilket kan være vigtigt for nogle. Men i betragtning af hvor stor afstanden er mellem disse to Wi-Fi-adaptere, skal du ikke spilde din tid med Fenvi.

Temmelig perfekt, hvis du ikke har noget imod antennen

EDUP EP-AC1635 er et fremragende produkt til en utrolig god pris. Det er svært at finde nogen fejl med EP-AC1635. Hvis du leder efter en lille USB Wi-Fi-adapter og ikke har noget imod den eksterne antenne, så køb EDUP EP-AC1635 lige nu. Du vil ikke fortryde det.

Specifikationer

  • Produktnavn EP-AC1635 USB WiFi-adapter
  • Produktmærke EDUP
  • UPC B0075R7BFV2
  • Pris $13,99
  • Udgivelsesdato september 2017
  • Vægt 2,46 oz.
  • Produktdimensioner 3,9 x 1,1 x 5,5 in.
  • farve sort
  • Typ 600 m Wi-Fi-adapter
  • Trådløs 802.11 AC/a/b/g/n
  • Chipset Re altek RTL8811AU
  • Garanti 1 år

Anbefalede: