Sådan opretter du en Gmail-konto

Indholdsfortegnelse:

Sådan opretter du en Gmail-konto
Sådan opretter du en Gmail-konto
Anonim

Det er nemt at oprette en gratis Gmail-e-mail-konto, uanset om du vil have en ny e-mailadresse et andet brugernavn eller mere lagerplads til dine beskeder.

En Gmail-konto tilbyder disse og et robust spamfilter. Du kan bruge det til at få adgang til dine eksisterende e-mail-konti og drage fordel af, at Gmail eliminerer uønsket. Du kan også bruge det til at arkivere gammel e-mail eller som backup.

Disse instruktioner gælder for webbrowsere i ethvert operativsystem.

Sådan opretter du en Gmail-konto

Opsætning af en gratis Gmail-konto er en hurtig og nem proces, der tager lidt tid at fuldføre. Nedenfor er de trinvise instruktioner, du skal bruge for at oprette en konto og begynde at bruge Gmail på ingen tid.

  1. Besøg Opret din Google-konto til Gmail.

    Image
    Image
  2. Indtast dit for- og efternavn.

    Image
    Image
  3. Indtast dit ønskede brugernavn.

    Din Gmail-e-mailadresse vil være dit brugernavn efterfulgt af "@gmail.com." Hvis dit Gmail-brugernavn f.eks. er "eksempel", er din Gmail-adresse "[email protected]."

    Image
    Image
  4. Indtast en e-mail-adgangskode, der er svær at gætte.

    For at øge sikkerheden bør du senere aktivere to-faktor-godkendelse for din Gmail-konto.

  5. Vælg Næste.
  6. Du kan eventuelt indtaste din mobil telefonnummer og/eller en alternativ e-mailadresse til kontobekræftelse og godkendelse. Google bruger disse oplysninger til at give dig mulighed for at gendanne en mistet adgangskode.
  7. Indtast din fødselsdato og gender (alle felter er påkrævet).
  8. Vælg Next.

    Image
    Image
  9. Du bliver bedt om at bekræfte dit telefonnummer eller din alternative e-mail. Klik på Send, eller spring dette over ved at klikke på Not now.

    Image
    Image
  10. Læs og privatliv og vilkår, og vælg derefter I Agree for at fortsætte.

    Image
    Image

    Hvis du ikke accepterer privatlivets fred og vilkårene, vil du ikke kunne fortsætte med at oprette en Gmail-konto.

  11. Du vil blive dirigeret til siden Min konto for den e-mailadresse, du lige har oprettet. Derfra kan du logge ind på din konto, administrere dine personlige oplysninger og angive dine kontopræferencer.

Få adgang til Gmail-kontoen og din anden eksisterende e-mail

Du kan få adgang til Gmail på nettet, og du kan også konfigurere det i desktop- og mobil-e-mail-programmer. Der er Gmail-apps til Windows 10, iOS og Android-mobilenheder. Du skal bare downloade appen, der er kompatibel med din enhed, og logge ind. Gmail giver dig adgang til dine andre eksisterende POP-e-mail-konti, både til at sende og modtage e-mail.

Anbefalede: