Sådan citerer du et tweet på Twitter

Indholdsfortegnelse:

Sådan citerer du et tweet på Twitter
Sådan citerer du et tweet på Twitter
Anonim

Hvad du skal vide

  • I en webbrowser, gå til Twitter.com, åbn tweetet for at citere, vælg Retweet > Citat Tweet > type en kommentar > Retweet.
  • På appen, tryk på tweetet for at citere, tryk på Retweet > Citat Tweet > indtast en kommentar i tekstfeltet, og tryk på Retweet.

Denne artikel forklarer tweeting af citater på Twitters desktop-websted og dets mobilapps til iOS- og Android-enheder.

Image
Image

Hvad er et citat-tweet?

På Twitter er du ikke begrænset til at dele dine tweets. Du kan også dele andres tweets ved at retweete. Et retweet deler en anden persons tweet på din Twitter-side, norm alt så andre (dine følgere) kan se tweetet.

Et citat-tweet er en slags retweet. Et simpelt retweet deler en anden persons tweet. Et citat-tweet giver dig mulighed for at dele en anden persons tweet og tilføje dine kommentarer til det. Citat-tweets bliver nogle gange også omt alt som et retweet med kommentar.

Hvordan citat-tweets er nyttige

Citat-tweets er almindeligt brugt over alt på Twitter. Disse er en hurtig og direkte måde at tilføje dine tanker til en samtale om et populært emne. Citat-tweets er en fantastisk måde at give kontekst til dine tanker, da disse tweets refererer til det emne, du diskuterer.

Du kan også citere tweet dine tidligere tweets. Dette giver dig mulighed for at kommentere disse tweets for at dele et nyt perspektiv eller gøre opmærksom på et tweet, fordi dets emne er relevant for et emne, du diskuterer.

Du kan også bruge citat-tweets til at fremhæve andre tweets med nyhedshistorier, videoer eller billeder ved at bruge kommentardelen til at forklare, hvorfor du syntes, det var vigtigt at dele det.

Sådan citerer du tweet (eller hvordan retweet med kommentar)

En fantastisk måde at blive involveret i interessante diskussioner på Twitter eller tilføje dine to cents om populære emner er at citere tweets. Citat tweeting er en fast form for interaktion på denne sociale medieplatform. Hvis du vil være mere involveret på Twitter, er citat-tweeting en god måde at starte på.

Sådan citerer du tweet ved hjælp af Twitter-webstedet

  1. Naviger til Twitter-webstedet, og log ind på din konto, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Find et tweet, du vil citere tweet, og vælg derefter Retweet-ikonet nederst i tweetet. Ikonet ligner en firkant lavet af to pile.

    Image
    Image
  3. Vælg Citat tweet.

    Image
    Image
  4. Der vises en dialogboks. I tekstfeltet skal du skrive den kommentar, du vil tilføje til citat-tweet.

    Image
    Image
  5. Når du er færdig med at skrive din kommentar, skal du vælge Retweet nederst i Quote Tweet-dialogboksen for at sende citat-tweet.

    Image
    Image
  6. Dine citat-tweet-indlæg og dine følgere burde kunne se det.

Sådan citerer du tweet fra Twitter-appen

  1. Start Twitter-appen, log ind på din konto, og vælg derefter et tweet, du gerne vil citere tweet.
  2. I dette tweet skal du trykke på Retweet-ikonet.
  3. Der dukker en menu op fra bunden af telefonens skærm-tryk Citat tweet.

    Image
    Image
  4. Du er ført til en anden skærm. Over det tweet, du har valgt at citere, skriv din ønskede kommentar.

  5. Når du er færdig med at skrive, skal du trykke på Retweet i øverste højre hjørne af skærmen for at sende citat-tweet.

    Image
    Image

Anbefalede: