Hurtig vejledning til avancerede Evernote-færdigheder, tips og tricks

Indholdsfortegnelse:

Hurtig vejledning til avancerede Evernote-færdigheder, tips og tricks
Hurtig vejledning til avancerede Evernote-færdigheder, tips og tricks
Anonim

Selv hvis du har brugt Evernote i et stykke tid nu, vil denne liste med avancerede tips og tricks sandsynligvis indeholde mindst et par stykker, du ikke har brugt endnu.

Tipene her henviser hovedsageligt til desktopversioner af Evernote, og skærmbilleder blev taget i macOS. Funktionerne og procedurerne er dog ens på tværs af platforme og enheder.

Opret en hurtig indholdsfortegnelse

Image
Image

Du kan oprette et indeks over flere noder som en ny note. Dette Evernote-trick er så enkelt, at det måske kan inspirere dig til at skabe en aktuel serie af noter.

Vælg blot flere noter og vælg Opret indholdsfortegnelse Notat fra menuen, der vises. Resultatet er en ny note med links til de elementer, du har valgt.

Image
Image

For at vælge flere noter i Windows skal du holde Control eller Command nede, mens du vælger hver enkelt. I MacOS skal du trykke på Command eller Shift, mens du vælger dem.

Brug eller skift genvejstaster

Image
Image

Genvejstaster er tastaturgenveje. Der er Evernote-tastaturgenveje til Mac og Evernote-tastaturgenveje til Windows allerede på plads. Skift dem ved at gå til Evernote > Preferences > Tastaturgenveje.

Lær Evernote-søgehemmeligheder at kende, herunder gemt søgning

Image
Image

Hvis du søger meget efter de samme søgeord, kan du overveje at tilføje dem til dine gemte søgninger.

Indtast dit søgeord i søgefeltet (i øverste højre hjørne af skærmen), men tryk ikke på Enter Vælg i stedet Edit > Find > Gem søgning, og giv søgningen et navn, når du bliver bedt om det. Du finder din gemte søgning i rullemenuen, der vises, når du klikker i søgefeltet.

Forskning og klip fremhævet Kindle-tekst til Evernote

Image
Image

Selvom note-apps som Evernote ikke er så gode til at formatere bibliografiske kilder, som specialiserede apps eller Microsoft Word er, kan du fange passager, du har fremhævet i Kindle ved hjælp af Evernotes Web Clipper.

Log ind på kindle.amazon.com, og besøg Dine højdepunkter. Brug derefter Evernote Web-klipperen til at sende den til Evernote.

Flet noter

Image
Image

Vælg to eller flere noder. Klik på Merge fra rullemenuen, der vises.

Flet med omhu: Du kan ikke fortryde dette.

Krypter dele af tekst i Evernote

Image
Image

Højreklik på en tekst i en note, og vælg Encrypt Selected Text. Opret en adgangskode, du vil huske. Vælg rullemenuen for dekrypteringsmuligheder.

Du kan desværre ikke kryptere en hel note.

Få dine påmindelser i din e-mail hver dag

Image
Image

Gå til Preferences > Reminders > Modtag påmindelsesmails.

Gem vedhæftede filer fra en note

Image
Image

Vælg Fil > Gem vedhæftede filer i mappe. Alle vedhæftede filer i noten vil blive gemt på det sted, du angiver i den prompt, der følger.

Brug Evernote-skabeloner

Image
Image

Hvis du bruger det samme format gentagne gange, skal du bruge eller oprette en skabelon for at spare tid.

Evernote har også en række forskellige skabeloner tilgængelige på evernote.com/templates. Besøg linket, find den, du har brug for, og klik på Brug skabelon. Den indlæses i webversionen af Evernote. Du kan bruge den der, eller gemme den og bruge den i desktopversionen.

Oprettelse af din egen skabelon involverer ikke en indbygget funktion, men en metode: Kopier en note, hvis format du vil bruge igen, og indtast de nye oplysninger, vedhæftede filer osv. Gem alle de noter, du bruger som skabeloner i en mappe, du udpeger til det formål.

Integrer en fysisk notesbog med Evernote

Image
Image

Moleskine har skabt specielle fysiske notesbøger, der integreres problemfrit med din Evernote-konto. Det betyder, at alle noter, tegninger osv., du opretter i en sådan notesbog, automatisk uploades og opdateres på din Evernote-konto, tilgængelig fra enhver enhed. Du kan endda integrere Smart Stickers.

Brug Evernote med Post-it-sedler

Image
Image

Du kan bruge Evernotes kamera i mobilappen til at fange dine Post-It-noter; Evernote klarer resten og farvekoder hver note for at hjælpe med organisationen. Ideen er, at du skal have adgang til alle dine noter, skrevne eller digitale, uanset hvor din dag tager dig.

Brug en specialscanner med Evernote

Image
Image

Specialscannere såsom ScanSnap til Evernote gør det nemt at blive papirløs, så du kan scanne dokumenter direkte ind i Evernote.

Anbefalede: