Sådan bruger du Chromecast uden Wi-Fi

Indholdsfortegnelse:

Sådan bruger du Chromecast uden Wi-Fi
Sådan bruger du Chromecast uden Wi-Fi
Anonim

What To Know

  • Mulighed 1: Åbn den primære enhed. Søg efter den skærm, du vil caste til. En PIN-kode vises. Indtast det i din Chromecast-app.
  • Mulighed 2: Konfigurer rejserouteren, og tilslut Chromecast. Tag din router med dig, sæt den op, og tilslut, som du plejer.
  • Mulighed 3: Download Connectify fra en Mac, og følg vejledningen. Indstil et navn, en adgangskode, og tjek Wi-Fi Hotspot. Forbind alt.

Denne artikel forklarer, hvordan du opretter forbindelse til en Chromecast uden en normal Wi-Fi-opsætning. Typisk forbinder en Chromecast direkte til internettet via en Wi-Fi-forbindelse. Hvis du ikke har en internetforbindelse, kan du konfigurere et lok alt Wi-Fi-netværk, der stadig giver dig mulighed for at bruge Chromecast uden internetadgang.

Brug Google Chromecast uden internet til Android

  1. Sørg for at opdatere Chromecasten til den nyeste version af dens firmware. Selvom Chromecast kan fungere uden internetforbindelse, skal dens firmware være opdateret.
  2. Åbn en Google Cast-klar app på din primære enhed, og klik på knappen "Cast".
  3. Den primære enhed vil begynde at søge efter kompatible enheder i nærheden. Find den skærm, du vil caste til, og vælg den.
  4. Der vises en firecifret pinkode på skærmen. Indtast denne pin i din Chromecast-app for at forbinde enhederne.
  5. Din Android-enhed skulle nu være tilsluttet, og du kan caste medier, du har gemt lok alt, til den skærm, der er forbundet til Chromecast.

    Image
    Image

Hvis ovenstående metode ikke virker, eller du har en iPhone, er der andre muligheder. Rejseroutere kan oprette et lok alt netværk, og Mac-brugere kan anvende tredjepartsprogrammer som Connectify.

Brug af Google Chomecast med en rejserouter

En rejserouter kan oprette et lok alt Wi-Fi-netværk, som du kan bruge til at forbinde din Chromecast til en anden enhed.

  1. Konfigurer din rejserouter, før du tager hjemmefra, og tildel den et netværksnavn (også kendt som et SSID) og en adgangskode.
  2. Forbind din Chromecast trådløst til rejserouteren via appen på enten din Android- eller iOS-enhed.
  3. Når du tilslutter rejserouteren et nyt sted, etablerer den et netværk. Selvom der ikke er tilgængeligt internet, vil du være i stand til at forbinde din enhed til Chromecast via dette netværk.
  4. Tilslut routeren til den enhed, du vil caste til. Hvis du bor på et hotel, skal du muligvis bruge fjernsynets indstillingsmenu til at vælge routeren og indtaste adgangskoden.
  5. Hvis routeren ikke vises, skal du manuelt indtaste SSID og adgangskode. Du kan gøre dette gennem netværksindstillingerne på den enhed, du bruger, ved at indtaste navn og adgangskode.

  6. Når fjernsynet er tilsluttet, skulle det fremstå som en destination for dig at caste. Vælg det som streamingdestination via Chromecast-appen. Du kan finde denne app på iOS og Google Play Butik.
  7. Du skulle nu være i stand til at streame lok alt lagret indhold til fjernsynet, selv uden en internetforbindelse.

På grund af Googles ejerskab af Android har de fleste Android-enheder større kompatibilitet med Chromecast end iOS-enheder. Hvis du er en Mac- eller iOS-bruger, kan du bruge et Connectify Hotspot for at opnå de samme resultater. Dette giver dig mulighed for at oprette et privat netværk fra din bærbare computer.

Sådan bruger du Google Chromecast fra Mac

Chromecast kræver en Wi-Fi-forbindelse for at fungere. Denne mulighed viser, hvordan du opretter et lok alt netværk fra din Macbook, der erstatter Wi-Fi.

  1. Download Connectify-softwaren. Bemærk: dette er en bet alt applikation, men den gratis version giver dig mulighed for at oprette et trådløst netværk.

  2. Følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere softwaren.

    Image
    Image
  3. Åbn Connectify-softwaren, og konfigurer et hotspot-navn og en adgangskode.
  4. Sørg for, at "Wi-Fi Hotspot"-indstillingen er valgt øverst på skærmen.
  5. Tilslut den enhed, du vil caste, til netværket.
  6. Hvis netværket ikke vises, skal du manuelt indtaste hotspotnavnet og adgangskoden.
  7. Når enheden er tilsluttet, skulle den fremstå som en destination for dig at caste. Vælg den som streamingdestination via Chromecast-appen.
  8. Du skulle nu være i stand til at streame lok alt lagret indhold til fjernsynet, selv uden en internetforbindelse.

FAQ

    Hvordan forbinder jeg min Chromecast til et nyt Wi-Fi-netværk?

    For at forbinde Chromecast til et nyt Wi-Fi-netværk skal du slutte din mobilenhed til netværket, åbne Google Home-appen og trykke på din Chromecast > Indstillinger > Wi-Fi > Forget > Glem netværk Følg derefter på -skærmmeddelelser om at forbinde din Chromecast til Wi-Fi.

    Hvorfor har Chromecast brug for min Wi-Fi-adgangskode?

    Din Chromecast kræver Wi-Fi for at kommunikere med andre enheder på dit netværk og for at streame indhold fra tjenester som Netflix, Hulu og Disney Plus. Internetadgang er dog ikke nødvendig for at caste over et lok alt netværk.

Anbefalede: