Sådan tilføjer du følelser til Twitch

Indholdsfortegnelse:

Sådan tilføjer du følelser til Twitch
Sådan tilføjer du følelser til Twitch
Anonim

Hvad du skal vide

  • Creator Dashboard > Seerbelønninger > Emotes > + > upload-ikon > Vælg fil > indtast en kode > Upload.
  • Den automatiske uploader håndterer 4096x4096px og 1MB i størrelse, eller ændrer størrelsen på emotes til 112x112px, 56x56px og 28x28px.
  • Kun tilknyttede selskaber og partnere kan tilføje følelser.

Denne artikel forklarer, hvordan du tilføjer emotes til Twitch, herunder hvordan du laver og uploader dine egne emotes til din Twitch-kanal.

Hvordan tilføjer du følelser på Twitch?

Twitch har nogle fantastiske følelser, du kan bruge i chatten over hele platformen, men skabere kan også tilføje deres egne følelser. Emotes føjes til Twitch gennem Creator Dashboard, og de er tilgængelige for både Twitch-tilknyttede selskaber og partnere. Hvis du bare har en grundlæggende Twitch-konto, skal du op i niveau til affiliate- eller partnerstatus, før du kan tilføje emotes.

Twitch-emotes skal være firkantede, mellem 112x112px og 4096x4096px, og de må ikke være større end 1MB. Brug en billedredigeringsapp til at beskære og ændre størrelsen på dine følelser, før du uploader dem.

Hvis din konto er aktiveret til at tilføje emotes på Twitch, gør du sådan her:

  1. Klik på din avatar i øverste højre hjørne af Twitch-webstedet, og vælg Creator Dashboard.

    Image
    Image
  2. Klik Seerbelønninger.

    Image
    Image
  3. Klik Emotes.

    Image
    Image
  4. Klik + under niveau 1.

    Image
    Image

    Emotes tilføjet til niveau 2 og 3 er kun tilgængelige for seere, der abonnerer på disse niveauer, og du kan også have adgang til Bit-emotes og animerede emotes afhængigt af dine fremskridt som Twitch-partner eller partner.

  5. Klik på upload-ikonet (pilen peger op inde i den grå boks-omrids).

    Image
    Image
  6. Vælg en emote-fil fra din computer, og klik på Åbn.

    Image
    Image
  7. Hvis du er tilfreds med den måde, emoteen ser ud på, skal du indtaste en kode for emoteen i emote-kodefeltet og klikke på Upload.

    Image
    Image

    Hvis du ikke er tilfreds med, hvordan din emote ser ud, skal du klikke på fanen Automatisk ændring af størrelse, bruge et billedredigeringsprogram til at oprette 112x112px, 56x56px og 28x28px versioner af din emote og uploade hver enkelt individuelt.

  8. Gentag denne proces for at tilføje flere følelser.

    Du kan kun tilføje et begrænset antal emotes, men tilknyttede selskaber og partnere får mulighed for at tilføje flere emotes, efterhånden som de når milepæle som f.eks. at tilføje nye abonnenter og streame til flere seere.

Hvornår kan du tilføje følelser på Twitch?

Du får muligheden for at tilføje emotes på Twitch, så snart du bliver accepteret i affiliateprogrammet. Når du har tilknyttet status, kan du uploade et begrænset antal emotes for tier 1, tier 2 og tier 3 abonnenter. Affiliates får også muligheden for at tilføje bit-tier emotes, men først efter at en seer hepper på en bestemt mængde bits.

Når du rammer partnerstatus, får du mulighed for at tilføje emote-modifikatorer til niveau 2 og niveau 3 emotes. Du får også muligheden for at tilføje cheermotes. Partnere har typisk også muligheden for at tilføje mange flere emotes end affiliates, fordi Twitch øger antallet af emotes, du har lov til at tilføje over tid, efterhånden som du når milepæle.

Kan du tilføje Twitch-emotes uden at være en affiliate eller partner?

Den eneste måde at tilføje emotes til Twitch er at være en affiliate eller partner. Som seer får du adgang til deres følelser, hvis du abonnerer på dine yndlingsstreamere, som du kan bruge i deres chat og andre streamers chats. Du får også adgang til et særligt sæt følelser, hvis du abonnerer på Twitch Turbo.

Den anden måde at få adgang til nye følelser på Twitch er at bruge Better Twitch TV-browserplugin. Hvis du nogensinde har set Twitch-brugere skrive mærkelige ting som catJAM, PepeHands eller OMEGALUL i chat, bliver disse beskeder sendt af brugere af BTTV-plugin'et. For eksempel, i stedet for at se catJAM i chat, ser brugere af BTTV-pluginnet en animeret følelse af en kat.

Sådan får du adgang til BTTV-emotes:

  1. Naviger til BetterTTV's websted.
  2. Klik Download for (Browser)

    Image
    Image

    BTTV er tilgængelig til Chrome, Edge, Firefox, Opera og Safari.

  3. Klik Get.

    Image
    Image

    Afhængigt af din browser kan du muligvis se en knap som Add eller Install.

  4. Hvis du bliver bedt om det, tillad browseren at installere udvidelsen.

    Image
    Image
  5. Naviger til Twitchs websted, klik på din avatar, og klik på BetterTTV Settings.

    Image
    Image
  6. Rul ned, og sørg for, at boksene er markeret ud for de følelser, du vil bruge.

    Image
    Image
  7. Du vil nu være i stand til at bruge og se BTTV-emotes i Twitch-chat.

FAQ

    Hvor lang tid tager det Twitch at godkende emotes?

    Når du tilføjer følelser på Twitch, holdes de i en moderationskø til manuel gennemgang. Hvis de består manuel gennemgang, vil de typisk være tilgængelige inden for to dage. Nogle partnere og tilknyttede selskaber, der har forblevet et godt omdømme uden at overtræde Twitchs retningslinjer for fællesskabet, kan springe denne kø over, men bliv ikke overrasket, hvis dine følelser ikke dukker op med det samme.

    Hvordan føjer jeg Twitch emotes til Discord?

    Først skal du åbne Discord og gå til Settings > Connections fane > Twitch for at synkronisere dine Discord- og Twitch-konti. Gå derefter til din Discord-kanal og klik på navnet > Server Settings > Integrations > Connect Endelig, i sektionen Server Settings skal du aktivere Brug eksterne emojisDenne proces vil også synkronisere dine Twitch-kanalroller, så administratorstatusser bør overføres.

Anbefalede: