Sådan ser du Hulu med venner

Indholdsfortegnelse:

Sådan ser du Hulu med venner
Sådan ser du Hulu med venner
Anonim

Hvad du skal vide

  • Åbn Details-siden for et show eller en film på Hulu, og se efter Watch Party-ikonet (omrids af tre personer).
  • Klik på ikonet Watch Party > Start the Party > Link, og del derefter linket med dine venner.
  • For at deltage i en Watch Party skal du logge ind på din Hulu-konto og åbne et Watch Party-link fra din ven.

Denne artikel forklarer, hvordan du bruger Watch Party-funktionen på Hulu, så du kan se film og serier på Hulu med dine venner.

Kan du se Hulu sammen med venner?

Hulu har en Watch Party-funktion, der lader dig se sammen med venner. I stedet for at indlæse Hulu og trykke på start samtidigt, synkroniserer Watch Party automatisk afspilning for alle i gruppen. Deltagere kan kommunikere via tekstchat, men du skal bruge en tredjeparts stemmechat-app som Discord, hvis du vil tale med hinanden, mens du ser.

Watch Party virker ikke med Hulu-appen, kun med Hulu-webstedet via en webbrowser.

Sådan starter du en Hulu Watch Party:

  1. Naviger til Hulu-webstedet, find et program eller en film, du vil se, og klik på Details.

    Image
    Image
  2. Klik på ikonet Watch Party (omrids af tre personer i en cirkel).

    Image
    Image

    Hvis der ikke er noget Watch Party-ikon på detaljesiden for en film eller et program, er dette indhold ikke tilgængeligt for Watch Party.

  3. Klik Start festen.

    Image
    Image
  4. Klik på link-ikonet for at kopiere dit Watch Party-link, og send det til op til syv venner via e-mail eller den beskedapp efter eget valg.

    Image
    Image
  5. Når alle er klar, skal du klikke på START PARTY.

    Image
    Image

    Du kan se, hvor mange personer der er i din Watch Party ved at tjekke nummeret i øverste højre hjørne.

  6. Your Watch Party tæller ned og begynder derefter at spille.

    Image
    Image

    For at chatte med dine venner skal du klikke i Skriv en besked-feltet, skriv din besked og tryk på enter.

Hvordan deltager du i en urfest?

For at deltage i en vens Watch Party skal du bede vedkommende om et link. Du kan indtaste linket i enhver kompatibel webbrowser, logge ind på din Hulu-konto og deltage i festen.

To personer kan deltage i den samme Watch Party fra den samme konto, hvis de bruger forskellige profiler. For at få mere end to personer til at deltage fra én konto, skal du abonnere på Hulu + Live TV og betale for opgraderingen til ubegrænset skærme.

Sådan deltager du i en Hulu Watch Party:

  1. Indsæt din vens Watch Party-link i en hvilken som helst kompatibel webbrowser, og log ind på Hulu, hvis du bliver bedt om det.
  2. Klik Deltag i festen.

    Image
    Image
  3. Vent på, at din ven starter Watch Party.

    Image
    Image

Bundlinje

Watch Party er gratis med dit Hulu-abonnement. Der er ingen ekstra omkostninger for at være vært for eller deltage i en Watch Party, og du kan være vært for eller deltage så mange gange, du vil. De eneste begrænsninger på Watch Party er, at du har brug for en konto, kun otte personer kan deltage på én gang, og noget indhold er ikke tilgængeligt på Watch Party.

Skal mine venner have Hulu til Watch Party?

Du kan ikke være vært for eller deltage i en Watch Party uden et Hulu-abonnement, så dine venner skal alle være logget ind på Hulu-konti for at deltage. Undtagelsen er, at to personer kan deltage i en Watch Party med den samme konto, så længe de logger ind på forskellige profiler. Det betyder, at du kan få fire personer til at deltage i en Watch Party ved hjælp af to konti, eller otte personer kan deltage med fire.

Hvordan bruger jeg Teleparty på Hulu?

Teleparty er en tredjeparts browserudvidelse, der lader dig se film og serier med dine venner på Hulu, Netflix, Disney+ og HBO Max. Det fungerer ligesom Watch Party, men det kræver en browserudvidelse. Alle har stadig brug for et abonnement på den streamingtjeneste, du ser, men det giver dig mulighed for at se serier og film, der ikke er tilgængelige til Watch Party.

Sådan bruger du Teleparty på Hulu:

  1. Naviger til teleparty.com, og klik på Install Teleparty.

    Image
    Image
  2. Klik Get.

    Image
    Image

    Teleparty-udvidelsen er ikke tilgængelig for alle browsere. Hvis det ikke er tilgængeligt for den, du bruger, vil du se en meddelelse om det.

  3. Naviger til et program eller en film på Hulu, og klik på knappen Play.

    Image
    Image
  4. Klik på ikonet TP i din browser, og vælg Start festen.

    Image
    Image
  5. Hvis det er første gang, du bruger Teleparty, skal du klikke på Accepter og fortsæt.

    Image
    Image
  6. Klik på - linket-ikonet i øverste højre hjørne af vinduet, og send linket til dine venner via e-mail eller en beskedapp.

    Image
    Image

    Alle skal have et Hulu-abonnement og have Teleparty-browserudvidelsen.

  7. Når dine venner deltager, synkroniserer Teleparty deres video med din, så I kan se dem sammen.

FAQ

    Hvordan ser jeg live-tv på Hulu?

    Du skal købe Hulus live-tv-abonnementspakke, kaldet Hulu + Live TV. Ved at bruge denne tjeneste kan du se direkte tv på din stationære computer eller bærbare computer, smartphone, tablet eller tv, hvis du har en kompatibel enhed. Gå til Hulu.com for at prøve en gratis prøveversion af Hulu + Live TV.

    Hvordan ser jeg Hulu offline?

    Du skal bruge et Hulu- eller Hulu + Live TV-abonnement uden annoncer for at kunne downloade Hulu-indhold og se offline. For at finde indhold, der kan downloades, hvis du har et kvalificeret abonnement, skal du gå til Hulus søgefunktion og søge efter downloadable Vælg derefter det downloadbare indhold, du ønsker. For en film skal du vælge download-ikonet For et tv-program skal du vælge fanen Episodes og derefter vælge download-ikonet

    Hvordan ser jeg Hulu uden annoncer?

    Du skal bruge Hulus reklamefri plan for at se Hulu uden annoncer. Besøg webstedet for Hulu No Ads for at starte en gratis prøveperiode og se tilgængelige tilføjelser. Der er også planer om Hulu (ingen annoncer) + live-tv, hvis du vil se live-tv med din Hulu-pakke.

Anbefalede: