Sådan bruger du klistermærker og tekst i Paint 3D

Indholdsfortegnelse:

Sådan bruger du klistermærker og tekst i Paint 3D
Sådan bruger du klistermærker og tekst i Paint 3D
Anonim

Hvad du skal vide

  • Vælg Klistermærker i den øverste værktøjslinje. Vælg et klistermærke og tegn det på lærredet. Tilpas størrelsen og flyt mærkaten, vælg derefter Stamp-ikonet.
  • Vælg Tekst på den øverste værktøjslinje, og klik og træk derefter et vilkårligt sted på lærredet for at åbne en tekstboks. Klik uden for feltet for at gemme ændringerne.

Paint 3D tilbyder adskillige klistermærker til dit kunstværk. Med nogle få justeringer kan du bogstaveligt t alt stemple sjove former, klistermærker og teksturer, så de med det samme vises på dit lærred eller din model.

Tekstværktøjet inkluderet i Paint 3D er også nemt at bruge. Mens du kan lave alle standardteksttilpasninger som fed eller understreget, ændre farven eller oprette stor eller lille tekst, skaber Paint 3D også 3D-tekst, der springer ud af billedet eller endda kan plantes direkte på et 3D-objekt.

Paint 3D Stickers

Image
Image

Klistermærkerne i Paint 3D findes under menuen Klistermærker øverst. Hvis du vælger denne menu, afsløres en ny menu i højre side af programmet.

Paint 3D-klistermærker kommer i form af former som linjer, kurver, firkanter og stjerner; traditionelle klistermærker som en sky, hvirvel, regnbue og ansigtstræk; og overfladeteksturer. Du kan også lave dine egne klistermærker fra et billede.

Klistermærker fungerer med 2D-lærredet såvel som til 3D-modeller, og processen er den samme for begge.

Klik eller tryk på et klistermærke fra en af disse kategorier, og tegn det derefter direkte på lærredet for at få adgang til valgfeltet, som du ser på billedet ovenfor.

Derfra skal du ændre størrelsen på og flytte klistermærket, men det er ikke færdiggjort, før du vælger knappen Stamp i højre side af boksen.

Hvis du klikker eller trykker på Gør 3D-knappen før stempling, vil formen, klistermærket eller teksturen ikke blive klæbet til 2D-lærredet, men i stedet flyde væk fra det som andre 3D-objekter.

Paint 3D Text

Image
Image

Tekstværktøjet, som er tilgængeligt via Text-ikonet fra topmenuen, er det sted, hvor du kan lave 2D- og 3D-tekst i Paint 3D.

Når du har valgt et af tekstværktøjerne, skal du klikke og trække et vilkårligt sted på lærredet for at åbne en tekstboks, som du kan skrive i. Tekstindstillingerne til højre giver dig mulighed for at ændre teksttype, størrelse, farve, justering inden for æsken og mere.

2D-tekstværktøjet lader dig også tilføje en baggrundsfyldfarve for øjeblikkeligt at tilføje farve bag teksten.

Brug markeringsboksen til at rotere teksten og juster størrelsen og placeringen af boksen for at tilpasse, hvor teksten kan flyde. Hvis du bruger 3D-tekst, kan du også placere den på en 3D-måde, f.eks. bag eller foran andre 3D-objekter.

Med både 2D- og 3D-tekst skal du klikke uden for valgfeltet for at gemme ændringerne.

Størrelsen, typen, stilen og farven på teksten kan manipuleres pr. tegn. Det betyder, at du kan fremhæve en del af et ord for at få netop det valg ændret.

Hvis du bygger dit projekt fra bunden og er ny i processen, så se, hvordan du opretter en 3D-tegning i Microsoft Paint 3D. Ellers kan du lære mere om at åbne lokale 3D- og 2D-billeder eller downloade modeller fra Remix 3D i vores guide til, hvordan du indsætter og maler 3D-modeller.

Anbefalede: