Locast beordret til at lukke ned permanent

Locast beordret til at lukke ned permanent
Locast beordret til at lukke ned permanent
Anonim

Non-profit streamingtjeneste Locast er blevet beordret af en føderal dommer til at lukke ned permanent.

Locast udt alte på sin officielle hjemmeside, at tjenesten afslutter sin drift med øjeblikkelig virkning, og nævner, hvordan virksomheden "respektfuldt er uenig" i kendelsen. Virksomheden havde suspenderet sin tjeneste efter endnu en domstolsafgørelse i begyndelsen af september.

Image
Image

Locast var en non-profit streamingtjeneste, der streamede lokale tv-kanaler til brugere i hele USA. Det brugte sin non-profit status til at omgå loven om ophavsret og genudsende tv-signaler, men dette vakte vrede hos de store tv-netværk. Tjenesten var "gratis", selvom der fremkom en prompt, der bad brugerne om at købe et medlemskab hvert 15. minut eller startes tilbage til hovedskærmen.

I 2019 sagsøgte de fire store netværk - CBS, ABC, NBC og Fox Locast, og hævdede, at tjenesten overtrådte ophavsretsloven og havde brug for en retransmissionslicens for at streame deres lokale kanaler. Locast forsvarede sig ved at sige, at det kun streamede et signal, der allerede var gratis.

Dræbningsstødet i retssagen kom, da distriktsdommer Louis Stanton, som præsiderede over sagen, afgjorde, at virksomheden brugte en del af sine medlemsgebyrer til at udvide tjenesten i stedet for blot at "vedligeholde og drive " det, som loven tillader.

Image
Image

Det er ikke overraskende, at tv-selskaber er tilfredse med dommerens afgørelse. Fox CEO Lachlan Murdoch sagde, at han var tilfreds med resultatet og kaldte Locast en "slyngelsk piratvirksomhed."

Locast-brugere bliver nu nødt til at finde andre tjenester for at se lok alt tv. Der er flere metoder derude, fra YouTube TV til LocalBTV.

Anbefalede: