Du kan nu bruge dit Galaxy Watch 4 som en walkie-talkie

Du kan nu bruge dit Galaxy Watch 4 som en walkie-talkie
Du kan nu bruge dit Galaxy Watch 4 som en walkie-talkie
Anonim

Samsungs Galaxy Watch 4 får push-to-talk-funktionalitet takket være en ny app.

Selv om det ikke er et nyt koncept at kunne bruge dit smartwatch som walkie-talkie - Apple Watch gør allerede dette - det er noget nyt for Galaxy Watch 4. Specifikt Galaxy Watch 4 og 4 Classic, med ingen andre modeller på listen i øjeblikket. Den nye app giver dig mulighed for at kommunikere med andre Galaxy Watch-brugere (som også bruger appen) direkte ved at holde mikrofonknappen nede.

Image
Image

Ifølge XDA-udviklere, mens Samsung anbefaler at køre WalkieTalkie-appen, mens dit ur er forbundet til din telefon, er det ikke nødvendigt. Hvis du har WalkieTalkie-appen installeret, kan du bare parre dit ur med en vens (så længe de er fysisk i nærheden) ved hjælp af en pinkode. Selvom dit ur er forbundet til din telefon, kan du oprette en walkie-talkie-kanal ved hjælp af dine kontakter.

Image
Image

Du kan også oprette forbindelse til mere end én ven ad gangen, hvilket er en forbedring i forhold til Apple Watchs strenge begrænsning for to personer. Det er dog subjektivt, om det faktisk er nyttigt at kunne bruge stemmechat med det samme med udvalgte venner og familie. Der er helt sikkert nogle scenarier, hvor håndledsmonterede walkie-talkies ville være nyttige, forudsat at alle har et Galaxy Watch 4 på.

I øjeblikket viser Samsungs nye app kun understøttelse af Galaxy Watch 4 og Galaxy Watch 4 Classic, så ingen af de ældre modeller er kompatible. WalkieTalkie-appen er tilgængelig nu som en gratis download fra Google Play Butik.

Anbefalede: