Kommende iCloud+-tjeneste til at tilbyde personlige e-mail-domæner

Kommende iCloud+-tjeneste til at tilbyde personlige e-mail-domæner
Kommende iCloud+-tjeneste til at tilbyde personlige e-mail-domæner
Anonim

Med udgivelsen af iOS 15 i horisonten og en række detaljer afsløret, var en opdatering til Apples iCloud-tjeneste også at forvente.

Det nye iCloud+ premium-abonnement vil omfatte flere nye privatlivscentrerede funktioner. MacRumors rapporterer dog, at tjenesten også vil tilføje noget, der ikke blev nævnt i Apples seneste konference: oprettelse af tilpasset e-mail-domænenavn.

Image
Image

Detaljeret på den officielle iOS 15-funktions forhåndsvisningsside afslører Apple, at premium-tjenesten vil give abonnenter mulighed for at personliggøre deres iCloud Mail-adresse med et tilpasset domænenavn. De vil også kunne invitere familiemedlemmer, der bruger iCloud Mail, til at bruge det samme domænenavn.

Denne nye funktion vil give brugerne mulighed for at droppe "@icloud.com"-domænet fra deres e-mailadresse og i stedet bruge noget mere personligt eller professionelt. Selvom e-mailtilpasning ikke er nyt for andre tjenester såsom Google Workspace, er det noget, iCloud Mail-brugere har manglet. Det kunne skabe mere konkurrence for disse andre e-mail-udbydere og muligvis trække folk over til Apples nye abonnement.

Nogle overvejer allerede at skifte, og Twitter-brugeren @rom er begejstret for muligheden for at have en ikke-Apple-mærket tjeneste, der er mere bærbar. Mens MacRumors-brugeren Bob24 siger "Nu kan det få mig til at flytte mine e-mails til iCloud! Jeg har holdt mig tilbage i lang tid, da jeg ikke ønsker at sidde fast med et Apple-mærket domæne, som ikke kan migreres til et andet udbyder, hvis jeg vil."

Mens priserne for iCloud+ ikke er blevet afsløret endnu, vil det formentlig være en stigning i forhold til iClouds nuværende abonnementer, der starter ved $0.99/måned for 50 GB. Alligevel kan det være en solid konkurrent med tjenester som Microsoft 365 ($6,99/måned for 1 TB) og Google Workspace ($6/måned for 30GB).