Hvad er en EFX-fil, og hvordan åbner du en?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en EFX-fil, og hvordan åbner du en?
Hvad er en EFX-fil, og hvordan åbner du en?
Anonim

Hvad du skal vide

  • Nogle EFX-filer er dokumenter oprettet af og åbnet med eFax.
  • Andre er Jedi Knight-effekter.

Denne artikel beskriver to filformater, der bruger EFX-filtypen, inklusive hvordan man åbner og konverterer begge typer.

Hvad er en EFX-fil?

En fil med filtypenavnet EFX kunne være et eFax-faxdokument. De bruges af eFax-tjenesten, som lader dig sende og modtage faxer over internettet.

En anden brug for denne filudvidelse er som en effektfil til Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy-videospillet.

Image
Image

Sådan åbnes en EFX-fil

EFX-faxfiler bruges sammen med eFax Messenger-applikationen. Selvom dette program er helt gratis at downloade og installere, fungerer det faktisk ikke, medmindre du logger ind med en Plus-, Pro- eller Corporate eFax-konto.

eFax Messenger bruges også til at lave en EFX-fil; du kan åbne TIF, HOT, JPG, GIF, BMP, AU, JFX og andre filer direkte i programmet for at gemme i EFX-formatet eller straks sende det som en ny fax.

Når du har åbnet EFX-filen, eller et hvilket som helst understøttet format for den sags skyld, skal du bruge menuen File > Opret ny fax for at sende faxen.

Andre EFX-filer bruges af Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy-spillet, men det er usandsynligt, at du rent faktisk kan åbne dem manuelt i spillet. Chancerne er, at filen bruges af spillet efter behov og er gemt et sted i dens installationsmappe, men det er ikke meningen, at den skal bruges af dig.

Hvis du opdager, at et program på din pc forsøger at åbne filen, men det er det forkerte program, eller du hellere vil have et andet installeret program til at åbne det, kan du ændre standardprogrammet, der åbner EFX filer i Windows.

Sådan konverteres en EFX-fil

eFax Messenger kan konvertere en EFX-fil til PDF, TIF og JPG. Du gør dette gennem programmets File > Eksporter menupunkt. Brug File > Gem som, hvis du vil konvertere andre dokumenter til EFX-formatet eller gemme din fax som et sort/hvid TIF-billede.

Hvis du har brug for, at filen skal være i et andet format, der ikke understøttes af eFax Messenger, skal du først konvertere den til et understøttet format (som JPG) og derefter konvertere filen til noget andet ved hjælp af en gratis filkonverter. Du kan ikke se eksportmuligheden i menuen, før du skifter eFax Messenger til Fax Edit-tilstand, hvilket du kan gøre fra højre side af programmet.

Det er højst usandsynligt, at en Star Wars-effektfil kan konverteres til et andet format. Faktisk ville det sandsynligvis gøre det ubrugeligt i spillet.

Kan du stadig ikke åbne filen?

Hvis din fil ikke åbnes efter at have prøvet forslagene forklaret ovenfor, er det mere end sandsynligt tilfældet, at du har misforstået filtypenavnet. Andre filtypenavne ser måske meget ud som om de læser "EFX", men hvis de ikke gør det, skal de åbnes med et andet program.

F.eks. er EFX-filer ikke det samme som FXB- eller FDX-filer, selvom deres filtypenavne ligner hinanden. Følg disse links for at lære mere om, hvordan du bruger disse filer.

En anden er EFW. Selvom de første to bogstaver er det samme som EFX, er det egentlig bare en omdøbt ZIP- eller eksekverbar fil, og åbnes derfor med et andet program.

Anbefalede: