Sådan skruer du op for alarmlydstyrken på iPhone

Indholdsfortegnelse:

Sådan skruer du op for alarmlydstyrken på iPhone
Sådan skruer du op for alarmlydstyrken på iPhone
Anonim

Hvad du skal vide

  • Indstillinger-app > Sound & Haptics > Ringing & Alerts, og træk skyderen right for at øge alarmlydstyrken.
  • Brug af iPhone lydstyrkeknapper: Indstillinger-app > Sound & Haptics, tryk på Skift med knapperskifte.
  • Tjek alarmlydindstillinger, prøv højere toner, eller tilslut en Bluetooth-højttaler, hvis alarmen stadig ikke vækker dig.

Denne artikel forklarer, hvordan man skruer op for alarmlydstyrken på en iPhone, herunder måder at gøre alarmen højere eller mere mærkbar.

Sådan laver man en iPhone-alarm højere

Din iPhone bruger en enkelt lydstyrkekontrol til både ringetonen og alarmen, så måden til at gøre din iPhone-alarm højere er at indstille ringetonen til maksimal lydstyrke. Denne indstilling er tilgængelig via appen Indstillinger i afsnittet Ringesignal og alarmer.

Sådan skruer du op for din iPhone-alarmlydstyrke:

  1. Åbn appen Indstillinger, og tryk på Sound & Haptics.
  2. Find Ringing and Alerts sektionen.
  3. Tryk og hold skyderen nede, og træk den helt til right.
  4. Tryk på Skift med knapper, hvis du vil styre ringetonen og alarmen med lydstyrkeknapperne på din telefon.

    Image
    Image

    Hvis du aktiverer indstillingen Skift med knapper, bliver du nødt til at justere medielydstyrken (musik, videoer osv.) i kontrolcenteret fra nu af, da lydstyrkeknapperne kun vil styre ringetonen og alarmen.

Sådan får du din iPhone-alarm til at fungere bedre

Udover blot at skrue helt op for lyden, er der flere trin, du kan tage for enten at få din alarm til at fungere bedre eller bare sikre, at den går i gang. Hvis du har problemer med, at din iPhone-alarm ikke vækker dig, kan du prøve disse tips og tricks:

  • Indstil din alarmlyd Hvis din alarm ikke har været i gang, eller du ikke har hørt den, skal du kontrollere, at du har indstillet en alarmlyd. Åbn ur-appen, tryk derefter på Rediger > alarmen > Lyd, og sørg for, at den er t indstillet til None Hvis det er, tryk på None > og vælg en alarmtone eller sang. Når du har lavet en sektion, skal du sørge for at gemme dine ændringer.
  • Deaktiver snooze-indstillingen. Hvis du har lært at snooze din iPhone-alarm i en halvvågen tilstand, så prøv at deaktivere denne mulighed for at undgå fristelsen. I Ur-appen skal du trykke på din alarm, og derefter trykke på Snooze for at slå den fra.
  • Prøv en ny alarmlyd Din iPhone har en masse ringetoner, du kan vælge imellem til din alarmlyd. Åbn Ur-appen, tryk på Alarm, vælg en alarm, og tryk derefter på Lyd Prøv et par forskellige toner for at finde en, der er høj nok, og undgå at bruge den samme tone, som du bruger til din almindelige ringetone.
  • Prøv et nyt vibrationsmønster Når du indstiller en alarm, kan du også få telefonen til at vibrere. Åbn ur-appen, og tryk derefter på alarm > din alarm > sound > vibrationDu kan vælge et brugerdefineret vibrationsmønster derfra eller endda lave dit eget.
  • Brug en ekstern højttaler. Hvis alarmtonen bare ikke er høj nok til at vække dig ved maksimal lydstyrke, skal du slutte din iPhone til en Bluetooth-højttaler. Du kan også slutte din iPhone til en dock, der har indbyggede højttalere.

FAQ

    Hvordan indstiller jeg en sang som en iPhone-alarm?

    For at indstille en sang som en iPhone-alarm skal du åbne Ur-appen, trykke på Alarm og trykke på plustegnet (+). Vælg Lyd > Vælg en sang. Vælg en sang fra dit bibliotek, og vælg derefter Tilbage > Save.

    Lyder en iPhone-alarm, hvis den er på lydløs?

    Ja. Hvis du har aktiveret Forstyr ikke eller indstillet din iPhone til Silent Mode eller Airplane Mode, din alarm vil stadig lyde ved den aktuelt indstillede lydstyrke. Hvis den er for lav, skal du gå til Indstillinger > Sounds & Haptics og justere lydstyrkeskyderen.

    Hvorfor går min iPhone-alarm ikke i gang?

    Hvis din iPhone-alarm ikke går i gang, kan din lydstyrke være slået fra eller indstillet for lavt. For at reparere en iPhone-alarm, der ikke virker, skal du gå til Settings > Sounds & Haptics og sikre, at lydstyrkeskyderen er indstillet til en rimelig lydstyrke. Du kan også prøve at genstarte din iPhone eller vælge en højere alarmtone.

Anbefalede: