Sådan henter du slettede telefonnumre på Android

Indholdsfortegnelse:

Sådan henter du slettede telefonnumre på Android
Sådan henter du slettede telefonnumre på Android
Anonim

Hvad du skal vide

  • Gå til Google Accounts-siden > People & Sharing > Kontaktpersoner >Kontakter > Menu > Trash.
  • På Samsung, åbn Phone > Kontakter > Menu > Administrer kontakter > Importer eller eksporter kontakter.
  • Du kan også bruge et softwaregendannelsesværktøj på skrivebordet.

Denne artikel vil guide dig gennem gendannelse af slettede eller mistede telefonnumre på Android- og Samsung-enheder.

Sådan hentes slettede telefonnumre på Android

I de fleste tilfælde kan du gendanne nummeret og kontaktoplysningerne, hvis din nye telefon ikke synkroniserede korrekt, eller hvis du ved et uheld slettede et vigtigt nummer.

Sådan gendanner du telefonnumre ved hjælp af din Google-konto

Når du konfigurerer Android første gang, skal du logge ind med en Google-konto for at bruge Googles apps og tjenester, såsom Play Butik. Dine kontakter sikkerhedskopieres automatisk til din Google-konto, hvilket betyder, at eventuelle mistede eller slettede telefonnumre stadig er tilgængelige.

Bemærk:

Hvis du ikke har logget ind på en Google-konto på din enhed mindst én gang før, uanset årsagen, vil denne metode ikke være tilgængelig for dig.

For at gendanne slettede telefonnumre eller kontakter skal du bruge funktionen Google-kontoindstillinger. Dette kan gøres på både en telefon og en computer.

  1. På en computer eller telefon skal du gå til siden Google Konti. Hvis du ikke allerede er logget ind på den samme Google-konto, som du bruger på din telefon, skal du sørge for at gøre det. Hvis du er logget ind på en anden konto eller en arbejdskonto, skal du først logge ud.

    Image
    Image
  2. Brug menuen øverst på mobilen eller på siden på computeren til at åbne People & Sharing.

    Image
    Image

    Rul ned til Contacts-sektionen, og åbn Contacts ved at trykke på posten eller klikke på Åbnknap. Du kan også bare gå direkte til Google Kontakter.

    Image
    Image
  3. Du vil nu se en liste over alle kontakter, der er gemt på din Google-konto.

    Image
    Image

    Åbn sidemenuen, og vælg Trash for at gendanne numre, du for nylig har slettet.

    Image
    Image
  4. Du bør nu se en liste over alle slettede kontakter, telefonnumre og e-mailadresser. Hver post vil angive, hvor de blev slettet fra, såsom internettet eller en specifik enhed, samt datoen, de blev slettet.

    Image
    Image
  5. På mobil skal du trykke på den kontakt, du vil gendanne. Klik, hvis du er på et skrivebord. En menu vises med muligheder for at Slet for evigt eller Recover kontaktpersonen. For at gendanne skal du vælge den relevante mulighed, og detaljerne, inklusive telefonnummeret, vil blive gendannet på din kontaktliste.

    Image
    Image
  6. For at kontrollere, om telefonnummeret er blevet gendannet, skal du åbne Phone-appen. Vælg Contacts, og søg derefter efter nummeret eller navnet på den kontakt, du har gendannet. Sørg for, at du åbner Google-versionen. På nogle enheder har du muligvis både Google Phone-appen og en separat Kontakter-app. Samsung-enheder har f.eks. begge dele.

Tip:

Husk, du kan bruge Google-kontoadministrationssiden (fra trin 1) til at sikkerhedskopiere dine data, tilpasse dine privatlivsindstillinger, administrere betalingsmetoder eller abonnementer og meget mere.

Hvordan kan jeg hente slettede numre fra min Samsung-telefon?

Selv om det ikke er så almindeligt, kan din telefon have kontakter gemt i den interne hukommelse eller et SIM-kort. Det er muligt at hente slettede numre fra disse lagerplaceringer på din Samsung-telefon ved at bruge import- og eksportfunktionerne.

Sådan importerer du kontakter:

  1. Gå til Kontaktpersoner > Menu > Administrer kontakter.

    Image
    Image
  2. Tryk på Importer eller eksporter kontakter og derefter import. Hvis du har nogen kontakter gemt på dit SIM-kort eller din interne hukommelse, vil du se disse kilder på listen.
  3. Vælg den kilde, du vil hente, og tryk derefter på import for at bekræfte. Vent til det er færdigt.

    Image
    Image

Tip:

Du kan bruge export-funktionen til at lave en sikkerhedskopi af dine kontakter.

Kan jeg hente slettede numre fra min Android uden en computer?

Ja, du kan hente slettede numre direkte fra din telefon uden at bruge en computer, men det begrænser de metoder, du kan bruge. Du vil have flere muligheder, hvis du har en computer til rådighed.

Du kan f.eks. bruge gendannelsessoftware på din computer til at gendanne numre, kontakter, beskeder, billeder og meget mere.

FAQ

    Hvordan kan du flytte telefonnumre fra Android til iPhone?

    Apple har en officiel app kaldet Flyt til iOS, som kan hjælpe dig med at skifte. Den overfører alle dine kontakter, beskeder, billeder og mere.

    Hvordan kan du sikkerhedskopiere kontakter på Android?

    Åbn appen Indstillinger, og vælg Google > Indstillinger for Google-apps > Google Contacts sync> Synkroniser også enhedskontakter > Sikkerhedskopiér og synkroniser automatisk enhedskontakter Tryk på til/fra-knappen for at slå den til og vælg, hvilken konto du vil have kontakter gemt på. Alle nuværende og fremtidige enhedskontakter gemmes automatisk som Google-kontakter og synkroniseres til din Google-konto.

    Hvordan kan du gemme kontakter på dit SIM-kort på din Google-konto?

    Googles automatiske backup af kontakter virker ikke på telefonnumre, der er gemt på et SIM-kort. For at sikkerhedskopiere dine SIM-kontakter skal du importere dem. Mens SIM-kortet er i din enhed, skal du gå til appen Kontakter og vælge Menu > Settings > Import> SIM-kort

Anbefalede: