Sådan nulstiller du en iPad Mini

Indholdsfortegnelse:

Sådan nulstiller du en iPad Mini
Sådan nulstiller du en iPad Mini
Anonim

Hvad du skal vide

  • Indstillinger-app > Generelt > Overfør eller nulstil iPad > Slet alt indhold og indstillinger. Følg instruktionerne på skærmen.
  • Dette sletter alt indhold, så sørg for at have en sikkerhedskopi, hvis du har brug for disse data.

Denne artikel vil lære dig, hvordan du nulstiller en iPad Mini ved hjælp af appen Indstillinger. Selvom denne vejledning er til iPad Mini, er disse instruktioner gyldige for enhver iPad-enhed.

Sådan nulstiller du en iPad Mini

Muligheden for at nulstille din iPad Mini er et par menuer dybt inde i appen Indstillinger. Her kan du finde det.

Nulstilling af en iPad sletter alle data på iPad. Hvis du ikke har en sikkerhedskopi, vil dine data gå tabt permanent.

  1. Åbn Settings-appen, og tryk derefter på General.
  2. Vælg Overfør eller nulstil iPad.

    Image
    Image
  3. Tryk Slet alt indhold og indstillinger.

    Image
    Image

    Du kan vælge Reset for kun at nulstille specifikke indstillinger. Dette er nyttigt, når du skal fejlfinde din iPad Mini, men det resulterer ikke i en fabriksnulstilling.

  4. Der vises en skærm, der beskriver de personlige data, der vil blive fjernet under nulstillingen. Tryk på Fortsæt.

    Image
    Image
  5. Indtast iPad Minis adgangskode.
  6. Ipad Mini vil forsøge at sikkerhedskopiere data til iCloud. Dette kan tage noget tid. Vent på, at det er fuldført, eller tryk på Skip backup.

    Valger du Skip Backup betyder, at du mister alle indstillinger eller data, der ikke er sikkerhedskopieret til skyen. Brug det med forsigtighed.

    Image
    Image
  7. Der vises en endelig bekræftelse. Dette er point of no return. Alle data på iPad Mini vil blive fjernet. Vælg Slet iPad for at fortsætte eller Annuller for at stoppe.

Hvornår skal jeg nulstille min iPad Mini?

Det er vigtigt at nulstille en iPad Mini, der er aktiveret på en iCloud-konto, før du sælger, donerer, forærer eller på anden måde overfører iPad'en til en anden bruger.

Apples aktiveringslåsefunktion tvinger brugere, der aktiverer en tidligere aktiveret iOS-enhed, til at indtaste iCloud-brugernavnet og adgangskoden til den tidligere brugte iCloud-konto. Hvis du overfører iPad Mini til en anden bruger, men ikke på forhånd nulstiller enheden korrekt, vil vedkommende ikke kunne bruge den. Vores artikel om at slette en iPad, før du sælger den, har detaljerne.

Dette er ikke et problem, hvis du aldrig har aktiveret iPad Mini med en iCloud-konto.

Du vil måske også nulstille iPad Mini, hvis iPad'en er usædvanlig langsom, lagerpladsen er fuld, eller du oplever fejl uden åbenbar opløsning. En fabriksnulstilling vil give dig en frisk start.

FAQ

    Hvordan nulstiller jeg en iPad til fabriksindstillinger uden en adgangskode?

    Den nemmeste måde at nulstille en iPad til fabriksindstillinger, som du ikke kan låse op, er med Find min iPhone. Log ind på icloud.com, og vælg derefter Find iPhone. Under Alle enheder skal du vælge din iPad, og derefter klikke på Slet iPad.

    Hvordan nulstiller jeg en deaktiveret iPad?

    For en deaktiveret iPad skal du nulstille enheden ved hjælp af Find iPhone på iCloud-webstedet. Hvis du gør det, slettes alt indholdet, men du vil være i stand til at komme ind igen, når det genstarter.

Anbefalede: