Apple annoncerer en betydelig stigning i brugen af genbrugsmaterialer

Apple annoncerer en betydelig stigning i brugen af genbrugsmaterialer
Apple annoncerer en betydelig stigning i brugen af genbrugsmaterialer
Anonim

Vi ved alle, at det stadigt stigende antal gadgets i vores liv ikke gør planeten tjeneste, så det er rart at se fremskridt i retning mod bæredygtighed.

En af verdens største producenter af nævnte gadgets, Apple, har netop annonceret statistikker vedrørende sin seneste brug af bæredygtige genbrugsmaterialer, som afsløret i en pressemeddelelse fra virksomheden. Ifølge denne udgivelse blev 18 procent af de materialer, der blev brugt til at fremstille dets 2021-produkter, genbrugt eller fornyet. Det er et spring på 50 procent for iPhone-producenten fra 2020, hvor genbrugsmaterialer kun var omkring 12 procent.

Image
Image

Derudover indeholdt otte nye frigivne produkter mindst 20 procent genbrugsmaterialer, inklusive virksomhedens første brug af genbrugsguld som en del af de interne komponenter i iPhone 13. Apple har også "mere end fordoblet" genbrugte varianter af sjældne jordarter mineraler som kobolt og wolfram i hele 2021.

Der er også et spørgsmål om plastik. Teknikgiganten meddelte, at den næsten har fjernet plastik fra sin emballage, da den nu kun udgør fire procent af denne emballage, hvor den nye iPhone-linje helt slipper af med plastik. De satte et mål om nul procent plastikforbrug i 2025.

Selvfølgelig steg Apples omsætning og samlede salg i vejret i 2021 med næsten 100 milliarder i salg i løbet af 2020. Med andre ord kunne denne stigning i produktionen have opvejet de førnævnte miljøgevinster.

Hvis du virkelig ønsker at dykke ned i disse statistikker, så tjek Apples årlige miljøfremskridtsrapport, som også blev udgivet i dag.

Anbefalede: