Corsairs nye gaming-laptop er en streamingmaskine

Corsairs nye gaming-laptop er en streamingmaskine
Corsairs nye gaming-laptop er en streamingmaskine
Anonim

Gaming-fokuseret pc-producent Corsair har annonceret sin første bærbare computer, og i et uventet twist er den primært fokuseret på spil- og streaming.

Corsairs erklærede mål er at skabe en bærbar computer, der ville fungere som et enkelt stykke hardware til spil, streaming og/eller videoredigering. Voyager a1600 AMD Advantage Edition er fyldt med kraftfulde komponenter sammen med Elgato gaming capture-teknologi, så spil vil spille og streame godt.

Image
Image

Dens AMD Ryzen 7 6800 (eller Ryzen 9 6900) 8-core processor og Radeon RX 6800M grafikkort arbejder sammen for at øge spillets ydeevne og håndtere intensive applikationer. På papiret burde den ikke have problemer med programmer som OBS Studio eller Adobe After Effects, og den burde kunne køre spil problemfrit på højere indstillinger. Hvad angår det visuelle, viser den alt på en 16-tommer 2560 x 1600 quad high definition (QHD+)-skærm.

Image
Image

Så er der Elgato-integrationen, som inkluderer ti tilpassede genvejstaster (over standard F-tasterne), der fungerer med integreret Elgato Steam Deck-software. Det betyder, at du kan indstille og bruge tasterne til op til ti forskellige one-touch-funktioner, mens du streamer. Og der er et indbygget 1080p, 30 billeder pr. sekund, fuld HD-webkamera, der passer til alt andet.

Du vil dog ikke være i stand til at få fat i en Voyager a1600 endnu. I øjeblikket siger Corsair kun, at oplysninger om priser og tilgængelighed vil være tilgængelige "på et senere tidspunkt." Hvis det er prissat på samme måde som Corsairs gaming-pc'er, kan Voyager a1600 starte hvor som helst fra $1800 til $5000.

Anbefalede: