Seekr lancerer AI-drevet søgemaskine Beta

Seekr lancerer AI-drevet søgemaskine Beta
Seekr lancerer AI-drevet søgemaskine Beta
Anonim

Tech-virksomheden Seekr Technologies har lanceret betaversionen af sin søgemaskine, der bruger maskinlæring til at give brugerne kontrol over, hvad de læser på internettet.

Ifølge Seekr ønsker den, at dens brugerbase begynder at tage veluddannede beslutninger om den type indhold, de forbruger, og vil undervise i dette via et scoringssystem for at angive en artikels kvalitet. Der er i øjeblikket to scoringsmetoder på spil: en Seekr Score og Political Lean Indicator, med flere på vej i fremtiden.

Image
Image

Seekr sammenligner sit system med et forbrugervurderingssystem, såsom Consumer Reports. Det er en måde at oplyse offentligheden om nyhederne ved at tjene som en platform, der viser, hvad den betragter som god rapportering versus dårlig.

The Seekr Score analyserer artiklen ud fra, hvor god informationen er, og hvor tæt den holder sig til journalistisk praksis. For eksempel bedømmer Seekr artikler baseret på objektivitet, clickbait, personlige angreb og usammenhæng, hvilket refererer til, hvor meget titlen kolliderer med artiklen.

The Political Lean Indicator gør det samme, mens den også viser en artikels politiske lean. Et lille ikon viser, om det, du skal læse, er venstreorienteret, højreorienteret eller centreret. Hjemmesiden informerer endda folk, hvis kilden har nogen personlig forbindelse til historien.

Image
Image

Seekr erklærer, at det ønsker at forbedre omdømmet for onlinerapportering og få brugerne til at se alle sider af et argument, så de kan træffe informerede beslutninger i stedet for at blive påvirket af en algoritme.

I fremtiden planlægger virksomheden at inkludere annonceunderstøttet søgning, der peger på brandets forbindelse til historien.

Anbefalede: