Sådan tilslutter du et Samsung Galaxy Watch til din telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan tilslutter du et Samsung Galaxy Watch til din telefon
Sådan tilslutter du et Samsung Galaxy Watch til din telefon
Anonim

Hvad du skal vide

  • Et Samsung-ur kan kun tilsluttes én telefon ad gangen. For at oprette forbindelse til en ny telefon: Nulstil uret, og sæt det derefter op med den nye telefon.
  • Nulstil dit ur for at gøre det klar: Åbn Settings > General > Tilslut til ny telefon> Fortsæt.
  • Når dit ur er blevet nulstillet: Installer den relevante ur-app på din telefon > åbn appen > tryk på dit ur, når det vises.

Denne artikel forklarer, hvordan du tilslutter et Samsung Galaxy Watch til din telefon.

Hvis du har et nyt, ubrugt ur, skal du konfigurere dit Samsung Galaxy Watch fra bunden.

Hvordan forbinder jeg mit Samsung-ur til min telefon?

Når du konfigurerer et Samsung Galaxy Watch, inkluderer processen at forbinde uret med en telefon. Du kan tilslutte dit ur til en anden telefon i fremtiden, men det kan kun oprette forbindelse til én telefon ad gangen. Det betyder, at dit ur skal sikkerhedskopieres og nulstilles, før du kan slutte det til din telefon, medmindre du forsøger at forbinde det til den telefon, som du oprindeligt brugte til at indstille uret med.

Hvis du forsøger at forbinde dit Samsung-ur til den telefon, du oprindeligt brugte til at konfigurere det, skal de to enheder forbindes, hvis de begge er tændt, har Bluetooth aktiveret, og der ikke er for meget trådløs interferens.

Sådan tilslutter du et Samsung-ur til den telefon, du oprindeligt brugte til at konfigurere det med:

  1. Placer telefonen og uret tæt sammen.
  2. Tænd telefonens Bluetooth.

  3. Tænd for urets Bluetooth.

    Åben Indstillinger > Connections > Bluetooth.

  4. Uret vil oprette forbindelse til telefonen.

    Hvis de ikke opretter forbindelse, skal du tjekke Galaxy Wearable- eller Galaxy Watch-appen på din telefon. Hvis uret ikke er opført som en tilsluttet enhed, skal du nulstille og tilslutte uret igen.

Sådan tilsluttes et Samsung-ur til en ny telefon

For at forbinde et Samsung-ur til en ny telefon eller rette en forbindelse, der ikke længere virker, skal du nulstille dit Galaxy-ur. Det er også en god idé at sikkerhedskopiere dine urdata og indstillinger, så du ikke ønsker at miste nogen data i processen. Når du har nulstillet uret, kan du tilslutte det til enhver kompatibel telefon.

Samsung-ure fungerer bedst med Samsung-telefoner, men de fungerer også godt med andre Android-telefoner. Du kan tilslutte et Samsung-ur til en iPhone med begrænset funktionalitet, men nogle Samsung-ure fungerer ikke med iPhones. For eksempel vil Galaxy Watch iPhone-appen forsøge at oprette forbindelse til et Galaxy Watch 4 under opsætningsprocessen, men forbindelsen mislykkes.

Sådan tilslutter du et Samsung-ur til en telefon:

  1. Stryg op fra hovedurskiven.
  2. Tryk Indstillinger.
  3. Tryk Generelt.

    Image
    Image
  4. Tryk på Opret forbindelse til ny telefon.
  5. Hvis du vil beholde indstillinger og andre data fra dit ur, skal du trykke på Sikkerhedskopiér data og følge vejledningen på din telefon.

    Dette er valgfrit. Hvis du ikke har den telefon, du oprindeligt brugte til at konfigurere dit ur, skal du springe dette trin over.

  6. Tryk Fortsæt.

    Image
    Image
  7. Dit ur vil nulstille sig selv til fabriksindstillinger som forberedelse til tilslutning til en ny telefon. Stil dit ur ned, og tag den telefon, du vil tilslutte.
  8. Download og installer Galaxy Wearable (Android) eller Galaxy Watch (iPhone)-appen.

  9. Tryk Start.

    Image
    Image

    På iOS skal du trykke på START REJSEN.

  10. Vent på, at appen finder dit ur, og tryk på Galaxy Watch, når det vises.
  11. Tryk Par.
  12. Tryk Log ind.

    Image
    Image
  13. Tap Fortsæt.

    Du bliver nødt til at oprette en Samsung-konto på dette tidspunkt, hvis du bliver bedt om det.

  14. Tap Fortsæt.
  15. Tryk Tillad.

    Image
    Image
  16. Tryk Enig.
  17. Vent på, at uret har forbindelse.
  18. Tryk på Fortsæt, eller log ind på Google, hvis du bliver bedt om det.
  19. Tryk på Næste, hvis du sikkerhedskopierede dine urdata i trin fem, eller Spring over, hvis du ikke gjorde det.

    Image
    Image
  20. Tryk Gendan.

    Hvis du ikke har sikkerhedskopieret dit ur, springer du dette trin over.

  21. Vent på, at appen gendanner din sikkerhedskopi.
  22. Dit Samsung-ur er nu tilsluttet.

    Image
    Image

Hvorfor kan mit Samsung-ur ikke forbindes til min telefon?

Hvis dit Samsung-ur ikke opretter forbindelse til din telefon, skal du sørge for, at Bluetooth er aktiveret på din telefon og dit ur. Du kan også prøve at genstarte dit Samsung-ur og genstarte din telefon for at se, om de kan oprette forbindelse. Hvis der er meget trådløs interferens, kan du også prøve at flytte din telefon og dit ur til et område, hvor der ikke er så meget interferens.

Hvis du forsøger at forbinde dit Samsung-ur til en iPhone, skal du være opmærksom på, at nogle Samsung-ure ikke er kompatible med iOS. For eksempel kan din iPhone finde et Samsung Galaxy Watch 4, og det kan endda prøve at oprette forbindelse, men tilslutningsprocessen vil mislykkes. Hvis du forsøger at konfigurere eller tilslutte dit ur for første gang, og det ikke vil oprette forbindelse, skal du sørge for, at uret er kompatibelt med din telefon.

FAQ

    Hvordan foretager jeg opkald på mit Samsung Galaxy Watch?

    På dit ur skal du trykke på Telefon og vælge Keypad eller Contacts. Tryk på det grønne telefonikon for at starte opkaldet.

    Hvordan besvarer jeg opkald på mit Samsung Galaxy Watch?

    For at besvare opkald på dit Samsung Galaxy Watch skal du trykke på det grønne telefonikon og stryge mod midten af skærmen. For at afvise et opkald skal du trykke på det røde telefonikon og stryge til venstre.

    Hvordan oplader jeg mit Samsung Galaxy Watch uden opladeren?

    Hvis du har brug for at oplade dit Samsung Galaxy Watch uden opladeren, skal du placere Galaxy Watch på en hvilken som helst kompatibel Qi-ladestation eller en Galaxy-telefon, der understøtter PowerShare. Ikke alle Qi-opladere fungerer med Galaxy Watches, og du skal overvåge for overskydende varme, når du bruger tredjepartsopladere.

    Kan jeg konfigurere mit Samsung Galaxy Watch uden en telefon?

    Det afhænger af din model. Når du tænder for dit ur, skal du stryge opad og trykke på spørgsmålstegnet (?). Derefter, på den næste skærm, stryg op og tryk på here for at komme i gang. Hvis du ikke kan se disse muligheder, skal du bruge en telefon for at konfigurere din enhed.

    Kan jeg bruge mit Samsung Watch uden en telefon?

    De fleste af dit urs grundlæggende funktioner fungerer uden din telefon, men hvis du vil foretage opkald, skal dit ur være LTE-versionen med et mobilabonnement.

Anbefalede: